Quad 909 η τι άλλο ..........

Re: Απάντηση: Re: Quad 909 η τι άλλο ..........

Το μηχάνημα πήγε για επισκευή στον Φιλλιπο Νάκα -τον αντιπρόσωπο της QUAD- πριν την λήξη της εγγύησης.

Ισχύει το ανωτέρω ή δεν ισχύει ?

Σαφώς και ισχύει!!! Πηγε δύο φορές!!!!

Εστειλα mail.... με link στην παρούσα κουβέντα. Για να δούμε.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Quad 909 η τι άλλο ..........

Σαφώς και ισχύει!!! Πηγε δύο φορές!!!!

Εστειλα mail.... με link στην παρούσα κουβέντα. Για να δούμε.....

Η εταιρεία Φιλιππος Νάκας είναι σοβαρή εταιρεία στο χώρο του audio και κυρίως στον επαγγελματικό. Απλώς στη δική σου περίπτωση έγινε ένα λάθος και πιστεύω τώρα να επανορθώσουν. Θα δεις που θα σου αντικαταστήσουν τον ενισχυτή QUAD 909 με έναν καινούργιο. Αντικατάσταση περιμένουμε όλοι μας και όχι μια τρίτη προσπάθεια επισκευής.

Θα παρακολουθούμε αυτό το θέμα με αγωνία.

Ακόμα τίποτα.....

Οχι οτι δεν το καταλαβαίνω... θέλει κάποιο χρόνο για να απαντήσεις σε τόσα mail....

Απάντηση: Re: Quad 909 η τι άλλο ..........

Ακόμα τίποτα.....

Οχι οτι δεν το καταλαβαίνω... θέλει κάποιο χρόνο για να απαντήσεις σε τόσα mail....

Aυτό που μετράει περισσότερο στις αγορές μας είναι η τεχνική υπσοτήριξη. Αν δεν έχουμε ούτε τα βασικά και νόμιμα δικαιώματά μας σαν καταναλώτές τότε ποιος ο λόγος να μην αγοράζουμε απευθείας από το Hong Kong σε πολύ χαμηλότερες τιμές ?

Πάντως Μιχάλη είμαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσουν από το service του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΝΑΚΑ. Είναι πολύ σοβαρός αντιπρόσωπος και πιστεύουμε όλοι μας ότι έχει τη δυνατότητα να παρέχει after sales support για τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα. Ελπίζω να μην κάνω λάθος.

Σήμερα έλαβα απο τον υπέυθυνο service του Νάκα το παρακάτω mail....

Κύριε (..το όνομά μου..)

Η τελευταία επισκευή που έγινε στο μηχάνημα σας (7/11/06) ήταν σύμφωνα με τις αυθεντικές υποδείξεις της QUAD Αγγλίας.
Παρόλα αυτά αφού το μηχάνημα ξανά δημιουργεί πρόβλημα πρέπει να μας το στείλετε στο τεχνικό μας τμήμα για έλεγχο.
Λόγω όμως των εορτών και επειδή τα πρακτορεία μεταφορών υπολειτουργούν θα ήταν καλύτερο να το στείλετε μετά τις εορτές,
έτσι ώστε να μην παραμείνει το μηχάνημα πολλές ημέρες στην μεταφορική.
Σε ότι μπορώ να σας φανώ χρήσιμος είμαι στη διάθεση σας.
Ευχαριστώ.

Απάντησα ως εξής....

Κύριε ...

Κατ’ αρχήν ευχαριστώ για την απάντησή σας.
Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ το ότι η επισκευή έγινε σύμφωνα με τις υποδείξεις της Quad. Επιτρέψτε μου όμως, καθαρά λογικά σκεπτόμενος ως μη γνώστης τεχνικών θεμάτων, να θεωρώ ότι ακόμα και αυτή η λύση της Quad δεν πήγε στην πηγή του προβλήματος αλλά ήταν προσπάθεια περιορισμού του αφού αυτό είχε δημιουργηθεί.
Πλέον μένω Αθήνα οπότε η μεταφορά του μηχανήματος είναι πολύ πιο εύκολη. Μετά τις γιορτές θα επικοινωνήσουμε για τα περεταίρω.

Είδωμεν.....

Σήμερα έλαβα απο τον υπέυθυνο service του Νάκα το παρακάτω mail....

Κύριε ....

Η τελευταία επισκευή που έγινε στο μηχάνημα σας (7/11/06) ήταν σύμφωνα με τις αυθεντικές υποδείξεις της QUAD Αγγλίας.Παρόλα αυτά αφού το μηχάνημα ξανά δημιουργεί πρόβλημα πρέπει να μας το στείλετε στο τεχνικό μας τμήμα για έλεγχο.Λόγω όμως των εορτών και επειδή τα πρακτορεία μεταφορών υπολειτουργούν θα ήταν καλύτερο να το στείλετε μετά τις εορτές,
έτσι ώστε να μην παραμείνει το μηχάνημα πολλές ημέρες στην μεταφορική.
Σε ότι μπορώ να σας φανώ χρήσιμος είμαι στη διάθεση σας.
Ευχαριστώ.

..[/B]

Προς υπεύθυνο τεχνικής υποστήριξης ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΝΑΚΑ

Ο ενισχυτής της QUAD που αντιπροσωπεύετε παρουσιάζει και σήμερα σοβαρό πρόβλημα ακόμα και μετά την μετατροπή που εφαρμόσατε κατόπιν υποδείξεων της QUAD Αγγλίας. Θεωρώ ότι η QUAD Αγγλίας σας έστειλε τις αυθεντικές υποδείξεις για την αποκατάσταση του πρόβλήματος που εσείς εφαρμόσατε κατά γράμμα. Παρ' όλα αυτά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε.

Δεν είναι κρίμα, ο proud owner του ενισχυτή της QUAD να αφαιρεί τα καλώδια των ηχείων από τον ενισχυτή του κάθε φορά που θέλει να τον κλείσει ?

Ζητείται η άμεση αντικατάσταση του ενισχυτή με καινούργιο ενισχυτή άλλης παρτίδας που δεν θα παρουσιάζει το ίδιο ή άλλο πρόβλημα. Ο ενισχυτής ήδη έχει χεριαστεί αρκετά από το service της εταιρείας σας, φτάνει.
Ζητείται η αντικατάσταση του ενισχυτή να γίνει πριν τα Χριστούγεννα γιατί τα Χριστούγεννα οι μουσικόφιλοι απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική και δεν θέλουν να ασχολούνται με βλάβες.

Καλή σας μέρα και καλές γιορτές.

Last edited:
Γειά σας και πάλι,
Μου παρουσιάστηκε μία ευκαιρία με ένα Musical Fidelity A3.5 λίγο πιό ακριβός από τον Quad909.
Εχω ακούσει και τους δύο αλλά με διαφορετικά συστήματα και έτσι δεν έχω άμεση αποψη.
Εσείς τι λέτε ;

Ευχαριστώ και καλά Χριστούγεννα,
Κωστής

Γειά σας και πάλι,
Μου παρουσιάστηκε μία ευκαιρία με ένα Musical Fidelity A3.5 λίγο πιό ακριβός από τον Quad909.
Εχω ακούσει και τους δύο αλλά με διαφορετικά συστήματα και έτσι δεν έχω άμεση αποψη.
Εσείς τι λέτε ;

Ευχαριστώ και καλά Χριστούγεννα,
Κωστής

Περίμενε λίγο ακόμα Κωστή μέχρι να δούμε πως θα εξελιχτεί το θέμα της τεχνικής υποστήριξης του ενισχυτή της QUAD από τον αντιπρόσωπο ΝΑΚΑ γιατί διαφορετικά δεν θα έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.
Το θέμα της τεχνικής υποστήριξης είναι το Α και το Ω, το έχουμε αναφέρει άλλωστε πολλές φορές εδώ μέσα.

Παιδιά εύχομαι χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά!!!!

Επειδή η εξέληξη του θέματος έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για μένα...
προφανώς. Θα ήθελα να πείτε και άλλοι την άποψή σας για το θέμα... αν θέλετε!

Ευχαριστώ...

Ο ενισχυτής πρέπει να αντικατασταθεί. Από μιά σοβαρή εταιρεία σαν του Νάκα και με δεδομένη την μέχρι τώρα ταλαιπωρία, δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από αντικατάσταση του ενισχυτή με έναν εντελώς καινούριο, τουλάχιστον γιά ψυχολογικούς λόγους και αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στoν Nάκα και στο brand. Ο Internet King τα λέει πολύ σωστά πιό πάνω. Βέβαια, σε αντίθετη περίπτωση, και εφόσον δεν υπάρξει ευτυχές τέλος μετά τις γιορτές, μπορείς να ενημερώσεις και να απαιτήσεις από την ίδια Quad - UK...

Ο ενισχυτής πρέπει να αντικατασταθεί. Από μιά σοβαρή εταιρεία σαν του Νάκα και με δεδομένη την μέχρι τώρα ταλαιπωρία, δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από αντικατάσταση του ενισχυτή με έναν εντελώς καινούριο, τουλάχιστον γιά ψυχολογικούς λόγους και αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στoν Nάκα και στο brand. Ο Internet King τα λέει πολύ σωστά πιό πάνω. Βέβαια, σε αντίθετη περίπτωση, και εφόσον δεν υπάρξει ευτυχές τέλος μετά τις γιορτές, μπορείς να ενημερώσεις και να απαιτήσεις από την ίδια Quad - UK...

Στο προηγούμενο service είχα απευθυνθεί και στην Αγγλία και είχα θέσει θέμα αντικατάστασης, χωρίς να επιμείνω βεβαια, το οποίο έμεινε εντελώς ασχολίαστο και απο τον Νακα και απο την Quad-UK....

Επίσης το θέμα είναι οτι όταν παρέλαβα τις δυο προηγούμενες φορές το μηχάνημα το πρόβλημα φαινόταν λυμένο.... μετά απο κάποιους μήνες... ξανά!!!
Οπότε μετά άντε πάλι έλεχγος... κλπ....:mad::mad::angry::angry::angry::mad:

Συγνωμη που θα το πω, δεν θελω να παιξω με τον πονο κανενος, αλλα μηπως θα επρεπε να απευθυνθεις στην QUAD-CHINA?

Στο προηγούμενο service είχα απευθυνθεί και στην Αγγλία και είχα θέσει θέμα αντικατάστασης, χωρίς να επιμείνω βεβαια, το οποίο έμεινε εντελώς ασχολίαστο και απο τον Νακα και απο την Quad-UK....

Επίσης το θέμα είναι οτι όταν παρέλαβα τις δυο προηγούμενες φορές το μηχάνημα το πρόβλημα φαινόταν λυμένο.... μετά απο κάποιους μήνες... ξανά!!!
Οπότε μετά άντε πάλι έλεχγος... κλπ....:mad::mad::angry::angry::angry::mad:

Φίλε DomieMic65 καλημέρα και χρόνια πολλά.
Διάβασε στο παρακάτω link, κυρίως από τη μέση και μετά, διάφορες πληροφορίες για τον ήχο που λές.
Πολλές πληροφορίες είναι πραγματικά Κινέζικες, αλλά υπάρχουν και πολλές στα Αγγλικά. Καλό διάβασμα.

http://www.review33.com/avforum/index.php?topic=61060708162029

Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος,
Κωστής

Last edited:
Kωστή ευχαριστώ πολύ!!

Στο συγκεκριμένο site λένε (ρωτάνε μάλλον...) για τον ήχο που παράφει ο ενιχσυτής. Κάποιος μάλιστα μέτρησε DC 45sec αφου τον έκλεισε....:speechless-smiley-0

Παρ' όλα αυτά η δική μου περίπτωση είναι κάπως διαφορετική γιατί ο ήχος προέρχεται μόνο απο το ένα κανάλι... το αριστερο πράγμα που νομίζω οτι τον κάνει ακόμα πιο ύποπτο γιατί αν ήταν κάτι φυσιολογικό (λέμε τώρα) θα παρουσιαζόταν και στα δύο κανάλια έτσι δεν είναι;
Επίσης απο ότι παρατήρησα έχει να κάνει και με την θερμοκρασία. Αν ο ενισχυτής δεν ζεσταθεί πολύ ας πούμε στα περίπου 15-20 λεπτά λειτουργίας τώρα τον χειμώνα ή αν δεν τον αφήσεις να ζεσταθεί πολύ με έναν ανεμιστήρα στραμένο πάνω του τότε δεν ακούγεται αυτός ο ήχος...
Όταν παρέλαβα τον 909 την δεύτερη φορά που τον έστειλα αυτό που γινόταν το οποίο μου είπαν οτι είναι φυσιολογικό( ;; ) ήταν το εξής: μετά απο την απενεργοποίηση το αριστερό γούφερ παρουσίαζε μια στιγμιαία κίνηση χωρίς όμως να ακούγεται ήχος.... τίποτα απλά εβλεπες το γούφερ να κουνιέται.. μιλάμε για msec έτσι;... Λες και η όποια αποφόρτηση ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι αυτό μετατοπιζόταν σε συχνότητα τόσο χαμηλή που το γούφερ δεν μπορούσε να αναπαράγει και έτσι φαινόταν μόνο να κουνιέται.... άβυσσος η ψυχή του 909!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-bye-

Kωστή ευχαριστώ πολύ!!

Στο συγκεκριμένο site λένε (ρωτάνε μάλλον...) για τον ήχο που παράφει ο ενιχσυτής. Κάποιος μάλιστα μέτρησε DC 45sec αφου τον έκλεισε....:speechless-smiley-0

Παρ' όλα αυτά η δική μου περίπτωση είναι κάπως διαφορετική γιατί ο ήχος προέρχεται μόνο απο το ένα κανάλι... το αριστερο πράγμα που νομίζω οτι τον κάνει ακόμα πιο ύποπτο γιατί αν ήταν κάτι φυσιολογικό (λέμε τώρα) θα παρουσιαζόταν και στα δύο κανάλια έτσι δεν είναι;
Επίσης απο ότι παρατήρησα έχει να κάνει και με την θερμοκρασία. Αν ο ενισχυτής δεν ζεσταθεί πολύ ας πούμε στα περίπου 15-20 λεπτά λειτουργίας τώρα τον χειμώνα ή αν δεν τον αφήσεις να ζεσταθεί πολύ με έναν ανεμιστήρα στραμένο πάνω του τότε δεν ακούγεται αυτός ο ήχος...
Όταν παρέλαβα τον 909 την δεύτερη φορά που τον έστειλα αυτό που γινόταν το οποίο μου είπαν οτι είναι φυσιολογικό( ;; ) ήταν το εξής: μετά απο την απενεργοποίηση το αριστερό γούφερ παρουσίαζε μια στιγμιαία κίνηση χωρίς όμως να ακούγεται ήχος.... τίποτα απλά εβλεπες το γούφερ να κουνιέται.. μιλάμε για msec έτσι;... Λες και η όποια αποφόρτηση ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι αυτό μετατοπιζόταν σε συχνότητα τόσο χαμηλή που το γούφερ δεν μπορούσε να αναπαράγει και έτσι φαινόταν μόνο να κουνιέται.... άβυσσος η ψυχή του 909!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-bye-

Καλή χρονιά σε όλους .

Ο ενισχυτής, μετά λύπης μου διαβάζω ότι ακόμα δεν έχει αντικατασταθεί από την εταιρεία με την επωνυμία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ, που αντιπροσωπεύει κατ´αποκλειστικότητα τα προϊόντα της QUAD στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει επιτέλους να το δουν οι υπεύθυνοι της τεχνικής υποστήριξης του ΝΑΚΑ. Ενημερώθηκαν πολύ πριν τις γιορτές για το πρόβλημα του ενισχυτή της QUAD. Περιμένουν να περάσουν και τα Φώτα για να προβούν σε αντικατάσταση του ενισχυτή ?

Re: Απάντηση: Re: Quad 909 η τι άλλο ..........

Καλή χρονιά σε όλους .

Ο ενισχυτής, μετά λύπης μου διαβάζω ότι ακόμα δεν έχει αντικατασταθεί από την εταιρεία με την επωνυμία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ, που αντιπροσωπεύει κατ´αποκλειστικότητα τα προϊόντα της QUAD στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει επιτέλους να το δουν οι υπεύθυνοι της τεχνικής υποστήριξης του ΝΑΚΑ. Ενημερώθηκαν πολύ πριν τις γιορτές για το πρόβλημα του ενισχυτή της QUAD. Περιμένουν να περάσουν και τα Φώτα για να προβούν σε αντικατάσταση του ενισχυτή ?

Παιδιά στην προκειμένη περίπτωση δεν φταίνε.

Εγώ τους είπα οτι θα επικοινωνήσω μετά τις γιορτές μαζί τους για να δούμε τί θα γίνει.

Ακόμα δεν εχω επιστρέψει... είμαι εκτός Αθήνας!!!!! Απο βδομάδα θα δούμε....

Ευχαριστώ πολύ!! Καλή Χρονιά

Επικοινώνησε μαζί τους αύριο που είναι εργάσιμη ημέρα. Μπορεί να μην έχουν άλλο ενισχυτή να σου παραδώσουν και να χρειαστεί να παραγγείλουν έναν από Αγγλία.

Re: Απάντηση: Quad 909 η τι άλλο ..........

Επικοινώνησε μαζί τους αύριο που είναι εργάσιμη ημέρα. Μπορεί να μην έχουν άλλο ενισχυτή να σου παραδώσουν και να χρειαστεί να παραγγείλουν έναν από Αγγλία.

Γιώργο δεν νομίζω να είναι τόσο απλό!
Υποθέτω οτι πρώτα θα πρέπει να ξαναπάω τον ενισχυτή για να δουν οτι ξαναέχει πρόβλημα!!!!

Ας μου τον αλλάξουνε και ας περιμένω λίγο δεν με πειράζει!!
Αρκεί η όλη ιστορία να μην μου κρατήσει κανένα τρίμηνο.... λέμε τώρα!