Radiohead-In rainbows

Δημητρη αν θυμασαι καποιος φιλος ειχε ανοίξει ενα θεμα με τιτλο"θα αγοραζατε ενα δισκο για ενα μονο τραγουδι?? "

Αν λοιπον απαντουσα σημερα θα του ελεγα :
"Ναι και η πιο προσφατη αγορα μου ειναι το καινουργιο των Radiohead για το 4 minute warning"

Πιστευω να σε καλυψα!!!!!

Οσο για το απαραιτητο εννοουσα τον λιθοβολισμο απο γυναικες που ειναι πιο αιμοβορες!!!!!!:flipout:

Το In Rainbows προσωπικα δεν μου ειπε τιποτα. Βαρετο το βρηκα και επαναλαμβανομενο. Θα μπορουσα να το χαρακτηρισω και εκνευριστικο.
Δεν ...
Θα μεινει σε MP3 μεχρι να γεμισει ο δισκος. -bye-

Καλά τό φανταζόμουν,αλλά είναι καί πρόκληση αυτή η πατάτα πού βγήκε τέλη Οκτώβρη να θεωρηθεί δίσκος τής χρονιάς...
Προτιμώ την Βανδή.Αυτή δέν παριστάνει τήν ´εναλλακτικιά´.

Re: Απάντηση: Radiohead-In rainbows

Καλά τό φανταζόμουν,αλλά είναι καί πρόκληση αυτή η πατάτα πού βγήκε τέλη Οκτώβρη να θεωρηθεί δίσκος τής χρονιάς...
Προτιμώ την Βανδή.Αυτή δέν παριστάνει τήν ´εναλλακτικιά´.

Eγώ θα περιμένω να τοποθετηθεί πρώτα ο Γιάννης Πετρίδης.:chinscratch:
Μετά βλέπω...:D

Σόρρυ, αλλά πιστεύω ότι σφάλλετε,

για κάποιον δικό σας (και σεβαστό) λόγο, δεν πολυδίνετε σημασία και ουσιαστικά δεν ακούτε τον δίσκο,

ξέρετε πόσο μικρό καλάθι κρατάω για καινούριες παραγωγές και famous μούρες...

αλλά εδώ μιλάμε για πράγματι εξαιρετικό δίσκο

τρία ειδικά κομμάτια (faust arp, reckoner, nude) είναι όντως ότι καλύτερο άκουσα φέτος. And, oh boy, I've heard a lot ......

Ημουν από τούς πρώτους πού τον κατέβασαν καί πλήρωσα γιά λόγους αρχής...
Τόν δοκίμασα πάνω από 6-7 φορές......Οσο τον άκουγα τόσο χειρότερος μού φαινόταν..
Ε,καί δέν νομίζω ότι τραβάω κάποιο ζόρι να κατανοήσω τήν ´εναλλακτικότητα´τών Radiohead ...
Eχω ακούσει εκατοντάδες πιό ´ζόρικα´αλλά και πιό ουσιώδη πράγματα..
Πάντως Σπύρό μου τά σχόλια είναι περί ´Δίσκου τής χρονιάς´....
Ακόμα και σέ εσένα τρία κομμάτια αρέσουν .Απο πού και ως πού δίσκος χρονιάς από τό LA-MOJIO???
Tέλος πάντων.Γιά μένα αυτοί έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια...Καί τό χειρότερο είναι πού εξακολουθούσα νά τούς αγοράζω μπάς καί...
Κάτι σάν τίς 6-7 τελευταίες ταινίες τού Αγγελόπουλου δηλαδή,που επίσης τίς είδα όλες.....:ADFADF1::ADFADF1:

Φιλιά Σπύρο μου...

Σόρρυ, αλλά πιστεύω ότι σφάλλετε,

για κάποιον δικό σας (και σεβαστό) λόγο, δεν πολυδίνετε σημασία και ουσιαστικά δεν ακούτε τον δίσκο,

ξέρετε πόσο μικρό καλάθι κρατάω για καινούριες παραγωγές και famous μούρες...

αλλά εδώ μιλάμε για πράγματι εξαιρετικό δίσκο

τρία ειδικά κομμάτια (faust arp, reckoner, nude) είναι όντως ότι καλύτερο άκουσα φέτος. And, oh boy, I've heard a lot ......

+1000......εδώ σίγουρα έχουμε να κάνουμε με λεπτομέρειες....όχι τόσο πολύ σαν τον προσωπικό δίσκο του THOM YORKE but still.....λεπτομέρειες,,,,όποιος δεν αρέσκεται σε λεπτομέρειες μάλλον και δεν θα του αρέσει:guitarist:

Εντάξει, σίγουρα δεν ήταν δίσκος της χρονιάς, αλλά το γεγονός ότι αρπάζεστε με τα γραφόμενα των περιοδικών μ' ανησυχεί λίγο. Συγγνώμη, αλλά ένα άρθρο είναι το τελευταίο πράγμα που θα λάβω υπόψη μου (αν το λάβω) για ν' ακούσω οτιδήποτε.

Υ.Γ. Τι κακό έχουν οι Peppers;

Γιατί ανησυχείς Στέργιό μου...
Σχολιάζεται ένα περιοδικό τό οποίο μάς αναφέρθηκε(δέν το γνωρίζαμε περί πρωτιάς)ότι θεωρεί δίσκο τής χρονιάς τούς radiohead...
Πούναι ο λόγος ανησυχίας??
Υ.γ
Γιά μένα (υποκειμενικά,προσωπικά πού λένε)οι peppers είναι ο ορισμός τού κοινότυπου...Γιά μένα πάντα και αυστηρά.

Εγώ ανησυχώ με αυτό το "ακούτε αλλά δεν προσέχετε"

Ελεος !
Το ακούσαμε πολλάκις. Πόσες φορές πρέπει να ακούσω κάτι που δεν μου αρέσει για να αποφανθώ οτι πράγματι δεν μου αρέσει ??

Σπύρε (Δημοκηδή) εσ'υ πόσες φορές έχεις ακούσει το Arrival, το The Album ή τα δύο τελευταία σιντί των Muse και δεν δηλώνεις φαν ? Τις λεπτομέρειες που λέει και ένας άλλος φίλος παραπάνω.
Τι πρέπει ,να σου κάνουμε λοβοτομή για να σου αρέσουν με το ζόρι ?

Μακάρι να ζούσαμε στο Matrix να μας φυτεύαν στον σβέρκο τα δεδομένα και να μας άρεσαν όλα ..:2thumb22sup:

Δεν θυμάμαι να έχω αναφερθεί (θετικά είτε αρνητικά) στους δίσκους που αναφέρεις.

Επίσης, απλώς μία εκτίμηση έκανα, για να ερμηνεύσω την αρνητική διάθεση αρκετών φίλων περί του in rainbows .
Κάλλιστα μπορεί να σφάλλω .....

για να μην μην νιώθω άλλο σαν βουλευτής κόμματος προσπαθώντας να πείσω τον πολίτη να με ψηφίσει θα πω σε αυτούς που διαβάζουν το thread να μην ακούσουν τον συγκεκριμένο δίσκο.....

μου αρκεί που τον άκουσα εγώ....χε χε

τι λέτε ,,,κάνω για πολιτικός?:singer::ADFADF1:

Σπύρο μου δεν σφάλλεις.

Απλά είμαστε άνθρωποι.Διαφορετικοί σε πολλά,πανομοιότυποι σε άλλα.Η Μουσική δεν είναι αντικειμενική.Το τι αγγίζει εσένα και πολλά παιδιά παραπάνω είναι καθαρά προσωπική "αντίληψη" του ακούσματος.
Το οτι δυό-τρείς "περίεργοι":flipout: διαφωνήσαμε δεν υποτιμούμε τον συγκεκριμένο δίσκο πολλώ δε μάλλον εσας που σας γεμίζει.
Αλλοίμονο..:ernaehrung004::2thumb22sup:

Νά το ξαναπώ:Η αντίρρηση έγκειται κυρίως στά περί ´δίσκου τής χρονιάς´...Εξ´ού και επανήλθα γιά σχολιασμό..Τούχα βάλει παλιότερα 4 1/2 ή 5 νομίζω καί τέλος...
Περί ορέξεως τάπαμε άλλως τε...
Προσωπικά δέν ξαναχάνω τόν χρόνο μου μέ συγκροτήματα ,που δέν έχουν συνολικά σάν είδος μουσικής νά μού πούν πλέον τίποτα...
Nothing personal.