Radiohead-In rainbows

Re: Απάντηση: Radiohead-In rainbows

Νά το ξαναπώ:Η αντίρρηση έγκειται κυρίως στά περί ´δίσκου τής χρονιάς´...Εξ´ού και επανήλθα γιά σχολιασμό..Τούχα βάλει παλιότερα 4 1/2 ή 5 νομίζω καί τέλος...
Περί ορέξεως τάπαμε άλλως τε...
Προσωπικά δέν ξαναχάνω τόν χρόνο μου μέ συγκροτήματα ,που δέν έχουν συνολικά σάν είδος μουσικής νά μού πούν πλέον τίποτα...
Nothing personal.

"δίσκος της χρονιάς" για την "μέση γη" θα συμπληρώσω εγώ.....δανειζόμενος τον άρχοντα......ούτε για το MORDOR ούτε για το μπαλκόνι που βγαίνει η Πρωτοψάλτη στην διαφήμιση :idea::grinning-smiley-043 Σπύρο μου

Nothing personal.

μεγαλη κουβεντα αυτη Σπυρο...μεγαλη κουβεντα!!!!

ρε καλοι φιλοι.....την γνωμη μας λεμε και τιποτα παραπανω...οσοι συμφωνουν μαζι μας θα μας χτυπησουν στην πλατην με συμπαθεια και οσοι διαφωνουν, θα κανουν το ιδιο με αγαπη .....γιατι ειμαστε φιλοι!!!!

Αναρωτιεμαι,τι νοημα εχει να προσπαθουμε να ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ τελικα ,κατα πως παει το πραγμα,τις ορεξεις μας στον φιλο μας?????

Δηλαδη σε ολους αρεσει η τιμημενη η σπανακοπιτα????

Γιατί ανησυχείς Στέργιό μου...
Σχολιάζεται ένα περιοδικό τό οποίο μάς αναφέρθηκε(δέν το γνωρίζαμε περί πρωτιάς)ότι θεωρεί δίσκο τής χρονιάς τούς radiohead...
Πούναι ο λόγος ανησυχίας??
Υ.γ
Γιά μένα (υποκειμενικά,προσωπικά πού λένε)οι peppers είναι ο ορισμός τού κοινότυπου...Γιά μένα πάντα και αυστηρά.

Ο λόγος ανησυχίας είναι ο εξής: Κάθεστε κι ασχολείστε με τα γραπτά εντύπων τα οποία θεωρώ ανάξια λόγου. Κακώς.

Σίγουρα δε μιλάμε για το δίσκο της χρονιάς, αλλά για ένα σχετικά καλό δίσκο. Στα δικά μου αυτιά, τουλάχιστον, αν και μια μόνο ακρόαση δεν είναι αρκετή.

Υ.Γ. Για μένα πάλι, οι peppers είναι ο ορισμός του fun. Έχω ρίξει χορό με τα τραγούδια τους...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Radiohead-In rainbows

Ο λόγος ανησυχίας είναι ο εξής: Κάθεστε κι ασχολείστε με τα γραπτά εντύπων τα οποία θεωρώ ανάξια λόγου. Κακώς.

Σίγουρα δε μιλάμε για το δίσκο της χρονιάς, αλλά για ένα σχετικά καλό δίσκο. Στα δικά μου αυτιά, τουλάχιστον, αν και μια μόνο ακρόαση δεν είναι αρκετή.

Υ.Γ. Για μένα πάλι, οι peppers είναι ο ορισμός του fun. Έχω ρίξει χορό με τα τραγούδια τους...

Tό χάσμα τών γενεών.:flipout::flipout:

Να προσέξουν μην πέσουν, όσοι βρεθούν στη μέση...:flipout:

Πέρα από το χάσμα πάντως, στη δικιά μας περίπτωση είναι και άλλοι χίλιοι μύριοι παράγοντες που θα επηρεάσουν την κρίση μας, οπότε...

Απάντηση: Re: Radiohead-In rainbows

στη δικιά μας περίπτωση είναι και άλλοι χίλιοι μύριοι παράγοντες που θα επηρεάσουν την κρίση μας, οπότε...

Δυστυχως, εχεις δικιο. Δε θα επρεπε να μας επηρεαζει κανενας αλλος παραγωντας περα απο την ιδια τη μουσικη.

Για μενα ειναι ΔΙΣΚΑΡΑ. Περιμενω με αγωνια να το ακουσω ολοκληρωμένο.

Να προσέξουν μην πέσουν, όσοι βρεθούν στη μέση...:flipout:

Πέρα από το χάσμα πάντως, στη δικιά μας περίπτωση είναι και άλλοι χίλιοι μύριοι παράγοντες που θα επηρεάσουν την κρίση μας, οπότε...

O Μόνος παράγων πού επηρεάζει τήν δική μου κρίση είναι αυτό πού ακούω και από τούς RHCP,καί από τούς Radiohead..
Τϊποτα άλλο.

Όταν αναφέρεσαι σε 2 συγκροτήματα των 90ς, ναι.
Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις βιώματα από ένα δίσκο;

Εσύ, όντας λίγο μεγαλύτερος, μπορείς να δεις με πιο "αντικειμενική" άποψη τους σημερινούς. Εγώ ή κάποιος άλλος στην ηλικία μου, που έτυχε να ζήσει κάποιες καταστάσεις όταν αυτοί ήταν ακόμα καινούριοι, βλέπω με άλλο μάτι τους RHCP ή τους Radiohead.

Οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς θα πω εγώ.
Στους μεν ανήκουν Radiohead και RHCP και στους δε οι παλιές καλές στιγμές τους που μένουν άσβηστες στη μνήμη μας.

Βlood sugar, συνολικά σαν κόνσεπτ άλμπουμ, δεν ξαναμαναβγαίνει από κανέναν, να θυμάστε.
Τέλος. Πες μου που είσαι και τι κάνεις..:flipout:

Οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς θα πω εγώ.
Στους μεν ανήκουν Radiohead και RHCP και στους δε οι παλιές καλές στιγμές τους που μένουν άσβηστες στη μνήμη μας.

Aν θυμαμαι καλα, εσενα σου αρεσε το τελευταιο των RHCP. Ή μηπως κανω λαθος?

Μάλλον ο Μουκ μπερδεύτηκε στην αντιστοίχιση. Οι Radiohead και RHCP είναι οι "ζωντανοί".

Κι όντως, Blood Sugar Sex Magik δεν ξαναβγαίνει...

Στέργιε δεν μπερδεύτηκα καθόλου. Σαπίλα μυρίζουν εδώ και καιρό. Μη κοιτάς που για rhcp είμαι φανατίλα. Οι φανατικοί σε μια ομάδα ξέρουν πότε παίζει μπάλα και πότε όχι. Οι Radiohead έχουν πάψει να εκπλήσουν και γι αυτό το προσπαθούν πολύ. Ατελέσφορα και έκδηλα.

Οι καλές αναμνήσεις και από τους δυο είναι που μένει "ζωντανή".

Πάω να ακούσω Young Galaxy...

Στους απανταχού καταναλωτές -φανς ,τάξανε λαγούς με πετραχείλια και μείναν με το download ή είναι η ιδέα μου απλώς ??-bye-

Οχι ρέ σύ...Πειραματίζονται μέ τό υπόλοιπο υλικό...
Τί είδους χασμουρητό θά προκαλέσουν.Κομπλέ ή Γαλατικού τύπου.....:crown::sleepey::sleepey: