Re: Raspberry Pi2 για audio χρήση - AVClub audio player
Για όλα τα παραπάνω και γω πρότεινα να γίνει δοκιμή με το Rpi όπως θα το έστηνε ένας απλός χρήστης.
- Μαμά Archphile ή τελοσπάνων μαμά OS
- Παράκαμψη όλης της custom τροφοδοσίας και χρήση κοινού φορτιστή/τροφοδοτικού (κάντε search και δείτε πόσα απίθανα συμβαίνουν στο Rpi από κακή τροφοδοσία)
- Δοκιμή με απείραχτο USB καλώδιο
- Σερβίρισμα αρχειων από κοινό usb δίσκο/flash/nas και σε κάθε περίπτωση όχι από τον εσωτερικό σκληρό ο οποίος τροφοδοτείται από την custom τροφοδοσία που προτείνω να παρακαμφθεί
Σταύρο,
προσπαθώντας όλον αυτό τον καιρό να αναπαράξω αυτά που σου συμβαίνουν μου είναι αδύνατον. Πέρα από το Hugo και με το άλλο DAC που έχεις (έχω dac ίδιας λογικής με το ODAC) σου συνέβαιναν αυτές οι τρέλλες με το CPU Usage, κάτι που δεν μπόρεσα να καταφέρω στο σύστημά μου ότι κοινό με σένα και αν δοκίμασα.
Η αλυσίδα σου είναι περίπλοκη. Ξεκίνα να απλοποιείς το test σύστημα, τουλάχιστον μέχρι να βγει η άκρη και μετά σιγά σιγά προσθέτεις τις καστομιές σου.
Αναφορικά με όσα μπορώ να προσφέρω εγώ στην επίλυση των προβλημάτων σου, έχει έρθει η ώρα να σηκώσω τα χέρια ψηλά
Edit:
Απορώ πως δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη τρέχοντας μια άλλη διανομή. Τον πρώτο καιρό του Archphile, όταν έκανα development και κάτι μου πήγαινε στραβά, η πρώτη δοκιμή μου ήταν με άλλη συσκευή (πχ Udoo) και η δεύτερη μου κίνηση ήταν να φορτώσω ένα Volumio/Runeaudio να δω αν έχω κάνει κάποια πατάτα εγώ ή αν το πρόβλημα είναι universal.
Επίσης σου λέω εδώ και μέρες να βάλεις foobar να δεις τι συμβαίνει και εκεί με τα DSD. Όλον αυτό τον καιρό κανεις δοκιμές, θεωρώντας εξ' ορισμού ότι το Hugo δεν έχει πρόβλημα. Ποιος ξέρει; Μπορεί να είσαι εντός του στατιστικού λάθους και κάτι να μην πηγαίνει καλά με το Dac σου. Οκ η πιθανότητα είναι ελάχιστη, αλλά εγώ θα το είχα διαπιστώσει στη θέση σου από την πρώτη μέρα που θα αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα.