Raspberry Pi2/Pi3 για audio χρήση - AVClub audio player

Πως το τσεκάρω αυτό?
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ υπάρχουν αρχεία dsd στον εξωτερικό σκληρό δεν τα βλέπει καν. Σαν να μην υπάρχουν.
Configure - MPD - oversampling δες αν είναι disabled ή όχι.
Επίσης δες αν τυχών το DSD είναι σε DOP ή όχι..
Δεν ξέρω αν έχουν να κάνουν όλα αυτά αλλά τσέκαρε το καλού κακού

Sent from my Nexus 5X

Το δοκίμασα. Βλέπει τώρα το φάκελο μέσα στον σκληρό αλλά μόνο τα artwork και όχι το αρχείο της μουσικής.

Φίλε μου δεν ξέρω τι να σου πω... Ίσως μπορούν να βοηθήσουν αυτοί που ξέρουν ποιο κα καλά το Linux.
Ίσως έχει να κάνει με το DAC.

Sent from my Nexus 5X

Δεν νομίζω το dac να φταίει μιας και μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλή δειγματοληψία.
Μήπως ρύθμιση του moode??

Οπωσδήποτε μπορεί αλλά ίσως το USB receiver δεν συνεργάζεται σωστά με το Moode! Μιλάμε για USB σύνδεση ναι;
Τα αρχεία τι είδους είναι; FLAC να υποθέσω;

Sent from my Nexus 5X

Καλημέρα ποιο είναι προτιμότερο για rpi2 hifiberry η mamboberry

Στάλθηκε από το Vodafone Smart 4 turbo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα...
Αν το ηθελα καθαρα για μουσικη...θα ελεγα το μαμπο..
Εχει +οτι θελει εξτρα τροφοδοσια φυσικα....
Για λεπτομερειες καποιος π ξερει θα πει το κατι τις του παραπανω....

Απάντηση: Re: Raspberry Pi2/Pi3 για audio χρήση - AVClub audio player

Καλημερα...
Αν το ηθελα καθαρα για μουσικη...θα ελεγα το μαμπο..
Εχει +οτι θελει εξτρα τροφοδοσια φυσικα....
Για λεπτομερειες καποιος π ξερει θα πει το κατι τις του παραπανω....
Το mambo δεν περνάει τροφοδοσία από το rpi?

Στάλθηκε από το Vodafone Smart 4 turbo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άσχετο αλλά αλήθεια το RuneAudio γιατί δεν έχει πολυαναφερθεί εδω ως λειτουργικό;
Τον δοκιμάζω τώρα και θαρρώ πως είναι πολύ καλό..
Μήπως του χρειάζεται ένα χωριστό νήμα;
Έχει πολλές ομοιότητες με το Volumio στο interface αλλά θαρρώ πως παίζει πιο καλά.
Σαφώς το Android app του είναι κλάσεις ανώτερο από το αντίστοιχο του Volumio.
Πιο πίσω δεν ξέρω τι γίνεται.. αν μπορεί ο Μιχάλης (tuxx) ας μας πει!

Sent from my Nexus 5X

Αγόρασα πρόσφατα αυτό και μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος - καμία σχέση με αυτό που άκουγα πριν απο το rpi, αν και το σύστημά μου είναι 5.1. Τώρα σκέφτομαι να αγοράσω 2 ηχεία κι έναν ενισχυτή να παίζει μ'εκείνα μόνο και βλέπουμε για μετά, πάντως για βάση είναι πολύ καλό.

δλδ ρε παιδες για να καταλαβω....ενα τετοιο πραγματακι παιζει τοσο καλα; πιο καλα και απο ενα λαπτοπ με Windows 10?

ειμαι ενα βημα πριν την αγορα.σιγουρα καποιος θα εχει συγκρινει. Διαβασα το νημα οσο μπορουσα γιατι ειναι πολλες σελιδες,οποτε μια παραπανω συμβουλη για το εαν οντως θα υπαρξει διαφορα θα ηταν ευπροσδεκτη.

Αν εχεις λαπτοπ που αναπαράγει σωστα τα παντα ακόμα και αρχεία, πολυ υψηλής ανάλυσης εως 384KHz 24bit , τότε το RPi3 δεν θεωρω οτι θα εχει διαφορά που θα γίνεται ευκολα αντιληπτή

εγω εβαλα αυτο το rasp με moOde και το dac μου. Σε συγκριση με το λαπτοπ και με foobar καμια τυχη.

Για καποιον λογο μου πεταξε τα φωνητικα τερμα εμπρος και παραλληλα χαθηκε το σωμα. Δεν μπορω να παιξω σε λιγο πιο δυνατες εντασεις απο το νορμαλ γτ απλα παιζει χαλια.Γενικοτερα δεν μου αρεσε μπορω να πω. Δεν ξερω βεβαια εαν απλα παιζει καλα και εβγαλε τις αδυναμιες του συστηματος μου.