Διάβασε αν θες λίγο το τέλος του νήματος της υπογραφής μου. Συζητάμε για ακριβώς το hardware που έχεις (cmedia)!
Λογικά από ότι διαβάζω μπορείς να συνδέσεις το μαμπο χωρίς ιντερφεις μέσω i2sΠαναγιώτη επειδή θέλω να απαλλαγώ από το λάπτοπ που χρησιμοποιώ,για ''σερβίρισμα'' μουσικής στο mambo V2 με usb interface το cm6331a,ψάχνομαι για κάποιο εύκολο και οικονομικό συνάμα τρόπο να βρώ κάποιο μηχανάκι που να κάνει καλά την δουλειά αυτή όπως π.χ το Rp-i2 που χρησιμοποιείς τώρα τελευταία.
Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν linux με audacius-Jack,πολύ καλός ήχος,αλλά δεν συνεργάζεται καλά με το cm6331a σε συνδυασμό και με το παλιό λαπτοπ που χρησιμοποιώ,με αποτέλεσμα να έχω πολλά σφάλματα στην αναπαραγωγή του ήχου και pops.
Την ώρα που ακούω μουσική συνηθίζω να σερφάρω και στο διαδίκτυο οπότε εκει τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα.
Ψάχνομαι γενικώς και διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον τις προσπάθειες σας.
Είδομεν.
Πήγα εκεί που μου είπες αλλά δεν βλέπω κάτι σχετικό με cmedia.
Τι στο καλό γκαβός είμαι;
Μήπως λίγο περισσότερη βοήθεια;
γι' αυτό και δεν το βρήκα,ευχαριστώ πάντως.Archphile - Yet Another Archlinux Based Audiophile Distribution For Raspberry Pi, Cubox-i and Udoo Quad: http://archphile.org - http://bit.ly/1nzWabA
Οι Ιταλοι ειναι ιδιαίτερος λαος, τους ξερω καλα, οποτε δεν μου κανει καθολου εντυπωση που τα εσπασαν. Γεγονος ειναι οτι ο Τιμ μου εχει δωσει και εμενα σημαδια σοβαρης αντιμετώπισης του θέματος και ανάμεσα στα 3 (Rune, Volumio, TCMods) τον προτιμώ.
Το ενα deal breaker ηταν οι πολλαπλοι σκληροι δισκοι, εχει λυθει και με TCMODS και με Archphile.
To άλλο deal breaker ειναι κάποια αρχεία οπως τα SACD.iso το ποποιο ειναι θεμα χρονου να λυθει.
Συμπέρασμα, με κουτι μεταλλικό, γραμμικο τροφοδοτικό, Raspberry Pi2 και 2 μνημες συνολο 150 ευρω μπορει να εχει κάποιος κορυφαία λυση για την ψηφιακή βιβλιοθήκη του. Αν καποιος εχει ηδη ενα mac mini, PC win η κατι αλλο μπορει να μείνει εκει που ειναι και να πειραματιστεί με αυτο που εχει και τα διαφορα προγραμματα. Αν θελει να απελευθερώσει ενα PC και ταυτόχρονα να παρει κορυφαίο ηχο ας κοιταξει προς Rpi2 μεριά.
δηλ. προς το παρόν δεν μπορούμε να παίξουμε sacd.iso ; ή εννοείς κάτι άλλο ;;;
Η επιλογή χειροκίνητης μετατροπής σε dsf (iso to dsd) δεν παίζει?
Kiriak με μια μικρή επιφύλαξη, νομίζω ότι η διανομή σου χρησιμοποιεί αρκετά παλιό mpd και έκτοτε έχει ξαναγραφτει από το μηδέν ο κώδικας του.
Προς θεού δε λέω ότι δε θα παίζει καλά, αλλά ο mpd έχει εξελιχθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό!
Σε 701 έχω φτιάξει custom διανομή στα πρότυπα του Archphile αλλά δυστυχώς θέλει στήσιμο από το μηδέν. Δεν έχω ιδέα τι έτοιμο υπάρχει για τέτοια μηχανηματα. το AP Linux θα του πέσει βαρυ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.