algedan
AVClub Addicted Member
- 9 October 2008
- 1,630
33 είμαι και προς θεού δεν σου "την είπα".
Απλά στα χρόνια που ασχολούμαι με έχουν πλησιάσει άτομα που τελικά τα έχω βοηθήσει και μου είπαν ξερά στα μούτρα ότι δεν έχουν χρόνο ή δε θέλουν να ασχοληθούν ή βαριούνται κλπ. Κάτι τέτοιο εννοεί αυτόματα ότι εγώ τον έχω, κάτι όμως που δεν ισχύει. Μεράκι και χόμπυ είναι και γίνεται με θυσίες από θέμα χρόνου και κόστους.
Η κανονική απάντηση για κάποιον που δεν έχει χρόνο θα έπρεπε να είναι "αγόρασε ένα εμπορικό".
Τέλοσπάντων, ήθελα να κάνω μια νύξη με αφορμή το post σου και τίποτε απ' όλα αυτά δεν πηγαίνει προς τα σένα επειδή τόλμησες να κάνεις μια ερώτηση.
Χαρά μου να βοηθήσω σε ότι χρειαστείς.
Βρίσκω την ευκαιρία να γράψω κάτι που πάντα ήθελα. Δεν σε ξέρω προσωπικά και δεν ξέρω αν ποτέ θα σε γνωρίσω - μπορεί και ποτέ. Βλέπεις είμαι εδώ ένας απλός περιπατητής και θαυμάζω όλα αυτά τα όμορφα, γλυκά και υπέροχα που γνωρίζω εδώ μέσα από εσάς και πολλά από αυτά δεν θα τα πλησιάσω ποτέ (κυρίως λόγω οικονομικών δυσκολιών) . Ξέρω όμως ότι έχεις τον θαυμασμό μου, γιατί απλά δημιουργείς και μοιράζεσαι. Μέσα από την κούραση, το "φάγωμα" του ελεύθερου σου χρόνου φτιάχνεις πράγματα που συντροφεύουν και ίσως βοηθούν άλλους να ονειρεύονται καθώς απολαμβάνουν. Το εννοώ γιατί πολλές φορές δεν είναι μόνο το hardware-υλικό που μετράει αλλά και το softaware- πρόγραμμα "ψυχή" που απελευθερώνει το hardaware.
Δεν θα πω περισσότερα, να μην γίνομαι κουραστικός, απλά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για ότι δίνεις, να σου πω την αλήθεια ακόμα δεν έχω χρησιμοποιήσει τα προγράμματα-λειτουργικά σου αλλά ξέρω ότι η ποιότητα θα υπάρχει και πάντα θα υπάρχει!

υγ. ο πιγκουίνος ήταν πιο γλυκός,ο αετός είναι λες και θα μας δείρεις!!