Τελικά το πρόβλημα ήταν το λειτουργικό σύστημα του Rasp.
Συνέδεσα το m2tech evo με το laptop με περασμένα windows μέσω της θύρας USB και όλα καλά.
Αν κάποιος καταφέρει να λύσει το γρίφο m2tech evo+Rasp = music ας ενημέρωσει και τους υπόλοιπους.
Ναι υπάρχει η επιλογή αυτή στο web interface!Ως πρώτο βήμα δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τον advanced kernel που προσφέρει το moode. Λογικά έχει τέτοιο option στο web interface.
Έχεις δοκιμασει rune?
Eαν οχι δοκιμασε. Νομιζω δεν θα χεις θεμα.
Για να επανέλθω στο Digione... (Κόλλημα λέμε)Το δοκιμάζω πάνω σε RPi 3, αλλά μη νομίζεις.. απλά έχω επιβεβαιώσει ότι δουλεύει σωστά με Volumio και με Archphile. Επιφυλάσσομαι για ακουστικές δοκιμές.. το θέμα είναι με τι να το συγκρίνω. Κανονικά πρέπει να συγκριθεί με κάποιο πολύ καλό transport που δίνει s/pdif.
Αν θυμάμαι καλά έχει ενσωματωθεί ο driver στο public release. Για να παίξει πρέπει να επιλεγεί συγκεκριμένα η DigiOne, δεν αρκεί απλά να επιλεγεί έξοδος I2S γιατί η DigiOne παίζει ως master και άρα χρειάζεται ειδικό driver.
Στο Archphile υπάρχουν οδηγίες για ενεργοποίηση διαφόρων I2S dacs.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Ένα απλό edit χρειάζεται και θα παίξει.
Μαζί το image στο sourceforge έχει και ένα text αρχείο με τις οδηγίες που λέει ακριβώς τι χρειάζεται.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Για τον προβληματισμό που εκφράστηκε πιο πάνω σε σχέση με την USB vs SPDIF του rpi.:
Θεωρητικά η I2S σύνδεση του rpi3 με τα διάφορα HATs είναι χειρότερη από την USB. Όμως εγώ χρησιμοποιώ το Allo DigiOne γιατί ήθελα να αφιερώσω την είσοδο USB του DAC μου στο Mac mini που έχω εδώ και πολλά χρόνια σαν dedicated υπολογιστή για το ηχοσύστημα και δεν ήθελα να το παροπλίσω.
Τέλος πάντων το Rpi3/Archphile/DigiOne μάλλον μετρά περισσότερες ώρες ακρόασης. Νομίζω πως το εν λόγω HAT κάνει πολύ καλή δουλειά και δεν είναι τυχαίο το καλό του όνομα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.