Rca plugs για diy audio interconnect

Σε ένα DIY προ πάντως δεν υπάρχει λόγος να είναι όλα τα θηλυκά ίδια.
4 είσοδοι, 4 διαφορετικά ζευγάρια, έτσι για να λέμε ότι δοκιμάζουμε τις διαφορές :p

Σε ένα DIY προ πάντως δεν υπάρχει λόγος να είναι όλα τα θηλυκά ίδια.
4 είσοδοι, 4 διαφορετικά ζευγάρια, έτσι για να λέμε ότι δοκιμάζουμε τις διαφορές :p

Διαφορες (ακουστικες) υπαρχουν κυριως λογω των λεπτομερειων πιο πανω και οχι κατ'αναγκη ονοματος,τιμων , εμφανισης κλπ....

Διαφορες (ακουστικες) υπαρχουν κυριως λογω των λεπτομερειων πιο πανω και οχι κατ'αναγκη ονοματος,τιμων , εμφανισης κλπ....

Δεν είπα πουθενά ότι το ακριβότερο ή το πιο επώνημο είναι καλύτερο :p
Ισα ισα, που προτρέπω οποιονδήποτε να δοκιμάσει διαφορετικά ζευγάρια ο ίδιος, και να μη πάει κατευθείαν σε 8χ πανάκριβα.

Για τα profi neutrik συμφωνω οτι ειναι πολυ καλα και τα χρησιμοποιω συχνα.Πολυ λιγα ειναι πραγματικα καλυτερα.Ενα επιπλεον καλο των profi ειναι οτι ο χρυσος ειναι κατευθειαν πανω στο μπρουντζινο σωμα χωρις να μεσολαβει επιστρωση νικελ.Αυτο ειναι καλο σημειο.

Δεν ειμαι ομως σιγουρος οτι τα θηλυκα τους ειναι καλυτερα απο πολλα αλλα ακομη και φθηνοτερα.
Εχουν αυτον τον δακτυλιο οπου καλλας το ---- και αυτο ειναι αδυνατο σημειο.
Αν προσεξεις αυτα στην φωτογραφια που ανεβασα ειναι μονοκομματα χωρις "σπασιμο" της συνοχης του μεταλλου σε κανενα σημειο.
Aυτο ειναι και το μονο αδυνατο σημειο των neutrik profi plugs,ασχετα αν αυτο βοηθα στην επαφη πρωτα του ---- .

Επισης το διηλεκτρικο ειναι σημαντικο να ειναι καλο για να αντεχει και στις θερμοκρασιες κατα την κολληση.

Έχεις δίκιο για το σπάσιμο της συνοχής... Το δαχτυλιδάκι της επιστροφής είναι σφινωτό. Σφίγγει βιδωτά.

Αυτά που ποστάρατε πιο πάνω τι ράτσα είναι? Λογικά σε κάποια φάση θα ξαναστήσω το DCB1 σε καινούριο σασί με καλύτερη διάταξη στην ψύξη, οπότε αν είναι να δοκιμάσω κάτι άλλο, πρέπει να το κάνω τώρα.

μιλοντας για διηλεκτρικο, ξερει καποιος αν υπαρχουν φτηνα RCA (αρσενικα - θηλυκα) με πραγματικο τεφλον ?

Παναγιώτη όπως υποσχέθηκα :)

DIM_1899.jpg

Και ναι παίζουν πολύ καλά... πάρα πολύ καλά...

χωρις υπερβολη, η δουλεια ειναι αψογη. θα σε πμ για λεπτομερειες

Είναι Nordost (όχι μαϊμού) χύμα. To φέρνει ένας φίλος για το μαγαζί του και μού δωσε λίγο να το δοκιμάσω.

Βγαίνει περίπου 35 ευρώ το μέτρο (70 για 2 κανάλια)

Σήμερα μου υποσχέθηκε για δοκιμή και κάτι αντίστοιχο με τεχνολογία dual microfilament που παίζει σε Tyr και Odin... την τιμή ούτε να τη σκέφτομαι θέλω...

Όταν βρω κι άλλο για να βάλω και στο CD μου θα ποστάρω φωτός... είναι τρελλό παίδεμα...

Λοιπον, παρελαβα τα RCA Amphenol, και ειναι πολυ πιο ποιοτικα απ οτι οι φωτογραφιες αφηνουν να εννοηθει. Το housing ειναι μεταλικο και οχι πλαστικο, αλλα για λογους προστασιας του καλωδιου εχει και λαστιχο ασορτι χρωματος στην εισοδο. Εσωτερικα υπαρχει και διαφανο αποσπωμενο πλαστικο για να μονωνει.

Σε σχεση με τα Neutrik Rean μου φαινονται καλυτερα

Και τα δυο εδω http://www.thomann.de/gr/rca_plugs_and_sockets.html

Απάντηση: Re: Rca plugs για diy audio interconnect

Πάντως και τα profi είναι αρκετά σφιχτά. Η πατέντα με το ελατήριο βοηθάει στις live αλλαγές καλωδίων και όχι στη μακροζωία των θηλυκών.

Όντως,είναι σφιχτά πέραν του δέοντος!
Τα πήρα μιά φορά,δεν τα ξαναπαίρνω.

Πολυ καλα,φθηνοτερα απο τα profi και ακριβοτερα απο τα rean, και επιχρυσωμενα χωρις νικελ απο κατω,ειναι τα switchcraft.
Καλη ενδιαμεση επιλογη και πολυ καλη κατασκευη.

Τα switchcraft έχουν γενικά πάρα πολύ καλή φήμη στο χώρο των οργανοποιών. Χρησιμοποιεί φίλος μου σχεδόν σε όλες του τις κιθάρες. Και οι διακόπτες τους επίσης είναι άπαιχτοι

Που λέτε αγαπητοι , απο σπόνδα πέσανε στα χέρια μου αυτα καλούδια :

$(KGrHqZHJBQFDs8-(ENdBQ-YD)o3L!~~60_58.JPG

Αρχική μουσκέψη ήταν να τα παω κατευθείαν στις αγγελίες μια και δεν τα χρειαζόμαι άμεσα . Απο την άλλη σκέφτηκα μήπως τα φτιάξω και τα βάλω στην άκρη . Ενα dac ,ένας προενισχυτής άυριο την άλλη, κάπου θα φανούνε χρήσιμα. Ειναι βιδώτα τόσο στον πυρήνα όσο και στην θωράκιση και παιρνει μέχρι 10 mm καλώδιο . Εκει έιναι και το πρόβλημα , όσο και να ψάχτηκα Αθήνα μέχρι 4 mm βρήκα και δυστυχώς αυτη την διάμετρο με το ζόρι την μαγκώνει η βίδα του μπλεντάζ . Επειδή θα βρεθώ Αθηνα το ΣΚ αν κάποιος ξέρει που να με στειλει να βρώ καλώδιο τουλάχιστον 6mm η 8 mm ας κανε ένα κόπο να μου στειλει κάποιο πμ. Τωρα για κόστος , άντε 15 -20 το μέτρο το πολύ .

Ευχαριστώ