Απάντηση: Re: Ρε παιδια πολυ ξυλο και πετρα χτες !!
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει προς τι ολη αυτή η αναστάτωση και ξεσηκωμός για την "ψήφιση της κατάργησης της δωρεάν παιδείας" γιατί μόλις πλήρωσα 300 ευρώ για το φροντηστήριο της κόρης μου στην πρώτη λυκείου. (300 Χ 9 = 2700 ευρώ το σχολικό έτος)
Από αυτό το έξοδο προσπαθούν να με γλυτώσουν όλοι αυτοί οι ξεσηκωμένοι???
Γιατί τελικά, αν η κόρη δεν τα "παίρνει τα γράμματα", θα την στείλουμε στο εξωτερικό να πάρει "το χαρτί"
Ξέρετε, 20% μπαίνει στα ΑΕΙ.
Ολοι οι υπόλοιποι, καταδικασμένοι, αμώρφωτοι!!!
Μήπως ο "χοντρός" δεν είναι και τόσο βλάκας τελικά.
Μπορεί "κρυφά" να προσπαθεί να ανεβάσει το κοινωνικό μας επίπεδο.
ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ το πτυχίο δεν εγγυήθηκε εργασία.
Εγγυήθηκε όμως ανεβασμένο κοινωνικό επίπεδο.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΚΙΣΤΑΝ !!!!
Λες αυτο να θελει για τα παιδια μας ο Κωστας ;;;;;;;;
δηλ, ανεβασμενο κοινωνικο επιπεδο ;;; μακαρι ......
αλλα αν οοοολο ... αυτο το ξυλο .. που ριχνει η αστυνομια του Κωστα ειναι οντως για το καλο των παιδιων μας , τι να πω .......
:ADFADF1:
εγω αν κανω παιδι ΤΕΧΝΗ θα του μαθω !!!
πανεπιστημιο με τετοια χαλια δεν βλεπει ......
εγω να πληρωνω για να καθεται το παιδι μου 1 ΕΝΑ χρονο στους δρομους γιατι το θελει η Γιαννακου η ο Κωστας η ο καθε Γιωργακης δεεεεεεεεεν το θελω ...
γεμισε η χωρα ανεργους !!!!!!
ποια Παιδεια και ποια Γραμματα Κυριε Υπουργε μα...μω τα υπουργεια σας ;;;;
γεμισε η χωρα νεους που δεν ξερουν να ΑΛΛΑΞΟΥΝ μια ΛΑΜΠΑ στο Σπιτι τους !!!!!!!!!!!!!!!
γεμισε η χωρα με νεους μπρατσομενους απο το ΧΙΠ ΧΟΠ που σερνονται οταν πανε σε Δουλεια ..........
γεμισε η Χωρα με Νεους που μιλανε ξυλινη ***Βουλευτικη *** Γλωσσα οταν τους παιρνουν μια συνεντευξη !!!!!!
Γεμισε ο Τοπος Ευθραυστους Γιαλινους Επιστημονες χωρις τολμη και χωρις ΟΡΑΜΑ !!!!!!!!!
το μονο ΟΡΑΜΑ η αποκατασταση σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΛΗ θεση !!!!!!!!!!!!!!
ο Κωστας αυτο παει να αλλαξει ;;;;; με το ξυλο ;;;;;;;;;;;
χεχεχε.......... ναι .... καλα ....
μας τα παν και αυτοι ............:slapface: :slapface: