Red Hot Chili Peppers στις 4-9-2012 @ ΟΑΚΑ

Απάντηση: Re: Red Hot Chili Peppers στις 4-9-2012 @ ΟΑΚΑ

Συνεχιζουν να εχουν το καλυτερο rhythm section στον πλανητη αλλα
μεχρι εκει. Ο Frusciante μου ελειπε τρελλα. Καλος στα κομματια του i'm wirh you ο Josh Klinghoffer αλλα στα παλιοτερα δεν μπορουσα να αποφυγω την συγκριση. Η μπαντα επαιξε καλα, ο flea τα εσπαγε ως συνηθως αλλα λιγο ο τραυματισμενος κιθαριστας, λιγο οτι καθομουν κερκιδα, λιγο οτι μεγαλωσα κεφι δεν επαιξε απο εμενα.

Οντως η κερκιδα στο ΟΑΚΑ δεν λέει.. Ηταν σαν να ήμασταν σε ενα παρτυ καλεσμενοι εξ αποστασεως..
Πάντως, σε τετοιες συναυλίες απαιτούνται γιγαντοοθόνες διότι περαν αυτων που καθονται μπροστά, οι υπολοιποι δεν βλεπουν τίποτα. Οι U2 ειχαν φροντίσει, οι Bon Jovi επίσης. Εδώ ξεραιλα. Δυο μικρες οθονες αριστερά-δεξια, that's it.
Κατα τα αλλα ωραια ήταν.

Όπως τα είπαν οι προλαλήσαντες...
Πολύ καλό το set list, κέφι, ρυθμός, κοινό να τραγουδά κ να χορεύει συνέχεια, μέτρια σκηνικά κ μέτριος προς κακός ο ήχος κ μόνο 1.40 λεπτά στην σκηνή !
Περίμενα να έφταναν τις 2 ώρες καταρχήν κ ο ήχος να ήταν καλύτερος.
Ήμουν στην μέση της αρένας κ προς τα δεξιά κ τα db ήταν χαμηλά...

Τους είχα δει πριν 5 χρόνια σε ένα "χωράφι" στη Σερβία με τον John στην κιθάρα και το Josh στην ρυθμική κιθάρα.Καμία σχέση και στον ήχο και στην ενέργεια που έβγαλαν και αυτοί και το πλήθος.

Τους είχα δει πριν 5 χρόνια σε ένα "χωράφι" στη Σερβία με τον John στην κιθάρα και το Josh στην ρυθμική κιθάρα.Καμία σχέση και στον ήχο και στην ενέργεια που έβγαλαν και αυτοί και το πλήθος.

Αυτές είναι και οι καλύτερες συναυλίες! και για το κοινό και για τους μουσικούς.
Ενεργεια και Αμεσότητα με το κοινό. Σε στάδια είναι οι χειρότερες, όπως εξάλλου αναφέρουν και παραπάνω.

Ένας φίλος είχε δει στην Πολωνία John Zorn με mike Patton σε παραπλήσιο μέρος το οποίο παρεβρισκοταν, ο κουστουμαριστος, παρέα με τον πανκι, την κυριλε κυρία, τον μεταλα, τον χιπυ τον τζαζιστα..όλοι οι καλοί χωρουσαν...ενωμενοι κατω απο την ατοφια δυναμη της μουσικής.. Με τον mike κουστουμαριστο στο πάτωμα, να ουρλιαζει..ωραία πράγματα!

Πήρα feedback. Kαλύτερα που δεν πήγα τελικά. Το κοινό (η πλειοψηφία τους) άσχετοι με το θέμα. Της μόδας στα γεράματα οι Αμερικάνοι. Το κλικ υπάρχει ακόμη μέσα στο αίμα του νεοέλληνα.
Καλύτερα στα πιτσιρίκια και στους απροσάρμοστους με 50 άτομα από κάτω.
Επαλήθευσαν τη θεωρία μου ,ακόμη και αυτό το σούπερ γκρουπ. Αν και δεν φταίνε αυτοί στο μεγαλύτερο ποσοστό.

Και όπως έγραψε σοφά κάπου αλλού ο Zed, πάρα πολλοί από τους χθεσινούς θεατές θα ξαναπάνε στο στάδιο να δουν ''20 χρόνια Φοίβος- 20 χρόνια επιτυχίες''. Zed, ιστορική φράση.

Καθολου αρπαχτη ... Οι peppers τα εδωσαν ολα και ειχαν εκπληκτικο setlist.
Ο ηχος στο πρωτο μισο του κυριου σετ ηταν οντως μαλλον κακος , μετα εφτιαξε (χωρις να ειναι σουπερ ομως σε κανενα σημειο).

Ο ηχος στο πρωτο μισο του κυριου σετ ηταν οντως μαλλον κακος , μετα εφτιαξε (χωρις να ειναι σουπερ ομως σε κανενα σημειο).

ο χώρος (ΟΑΚΑ) είναι πάρα πολύ εχθρικός στον καλό ήχο.
ο χώρος, επιλέγεται εξαιτίας της χωρητικότητάς του: μοιραία, οι απαιτήσεις της μετάκλησης ενός μεγάλου ονόματος, μπορούν να καλυφθούν μόνο από έναν μεγάλης χωρητικότητας χώρο: όσο πιο πολλά εισιτήρια, τόσο πιο εύκολο για τους διοργανωτές να καλύψουν το κόστος και να έχουν κάποια περιθώρια κέρδους.

επίσης: οι peppers, είναι στη δύση τους.
χωρίς να έχω δεί τη συναυλία, πιστεύω πως λειτούργησαν με σβησμένες τις μηχανές.
ένα επαγγελματικό γκρούπ που σέβεται τον εαυτό του, είμαι σίγουρος πως έδωσε ότι καλύτερο μπορούσε κάτω από τις δεδομένες συνθήκες.
εν ολίγοις, πιστεύω πως όποιος πήγε στη συναυλία και ήξερε Τι ακριβώς να περιμένει, πρέπει να πήρε από αυτή όλα όσα ήθελε.

Εμενα μου εκανε εντυπωση η διαρκεια.
1.40 λεπτα?Μονο?
Τοσο πολυ γερασαν?
Δηλαδη τι να πουν οι AC/DC που εφτασαν κοντα στις δυομισι ωρες και ειναι και 20χρονια μεγαλυτεροι?

Απάντηση: Re: Red Hot Chili Peppers στις 4-9-2012 @ ΟΑΚΑ

Εμενα μου εκανε εντυπωση η διαρκεια.
1.40 λεπτα?Μονο?
Τοσο πολυ γερασαν?
Δηλαδη τι να πουν οι AC/DC που εφτασαν κοντα στις δυομισι ωρες και ειναι και 20χρονια μεγαλυτεροι?

και μενα μου εκανε εντυπωση η διαρκεια
περιμενα καπου Μια ωρα και δεκα
συμφωνω με τον Δημητρη Μανωλακο

και τωρα τι εχουμε ?

μα τι αλλο Φοιβο !!!

.