Απάντηση: Re: Red Hot Chili Peppers στις 4-9-2012 @ ΟΑΚΑ
Αν ακούσει κανείς το επίσημο bootleg από το ΟΑΚΑ, ο Kiedis δεν είναι και τόσο σε "ρηχά νερα", φωνητικά. Και όλη η μπάντα αποδίδει πολύ καλά. Οι εκτελέσεις των κομματιών είναι όλες άψογες.
Όσο για τον ήχο, ήμουν σχεδόν στο κέντρο του γηπέδου. Δεν ακουγόταν τίποτα καθαρά. Πολύ θολός και χαμηλής έντασης ήχος που πραγματικά δυσκόλεψε πολύ στο να παρακολουθήσω την συναυλία και να ...γουστάρω, δεδομένου ότι η σκηνή ήταν αρκετά μακριά και η οπτική επαφή ελάχιστη.
Ν αγιάσει το στόμα σου Μάριε. Πραγματικά, αυτά που έχουμε ακούσει απ την προηγούμενη εβδομάδα προσεγγίζουν τα όρια της ιεροσυλίας.
Όποιος είχε στο μυαλό του κάποια πράγματα για το τι πρόκειται να δει δεν απογοητεύτηκε καθόλου. Ελάχιστοι ήταν βέβαια αυτοί αλλά αυτά περι Φοίβου ηχούν στα αυτιά μου σαν το ''όσα δε φτάνει η αλεπού...''. Σωστό μεν, άσχετο δε.
Αυτό που πραγματικά μ ενδιαφέρει να μου πει κάποιος απ όλους αυτούς που παρευρέθησαν στο ΟΑΚΑ είναι από που βγάζει το συμπέρασμα ότι δεν είχαν ήχο οι Peppers. Το ρωτάω αυτό γιατί ήμουν κάτω από τον αριστερό πύργο ήχου και το μόνο παράπονο που είχα ήταν ότι η κιθάρα δεν ακουγόταν το πρώτο δεκάλεπτο. Όσο για τη φωνή, λίγο πολύ το περιμέναμε ότι ο Kiedis θα κινηθεί σε ρηχά νερα:ο άνθρωπος την 1 Νοέμβρη κλείνει τα 50. Ήμαρτον...
Αν ακούσει κανείς το επίσημο bootleg από το ΟΑΚΑ, ο Kiedis δεν είναι και τόσο σε "ρηχά νερα", φωνητικά. Και όλη η μπάντα αποδίδει πολύ καλά. Οι εκτελέσεις των κομματιών είναι όλες άψογες.
Όσο για τον ήχο, ήμουν σχεδόν στο κέντρο του γηπέδου. Δεν ακουγόταν τίποτα καθαρά. Πολύ θολός και χαμηλής έντασης ήχος που πραγματικά δυσκόλεψε πολύ στο να παρακολουθήσω την συναυλία και να ...γουστάρω, δεδομένου ότι η σκηνή ήταν αρκετά μακριά και η οπτική επαφή ελάχιστη.