Και εγώ έχω το note 5 με τις 6 ιντσες και όλοι λένε ότι αν πας σε μεγάλη οθόνη δεν γυρνάς πίσω , αλλά εδώ και ένα χρόνο μόνο στα παιχνίδια στον καναπέ βολεύει . Για κάθε μέρα κουράζει. Έπιασα το iPhone pro και ένιωσα ότι η πιστωτικη μου ήθελε να επιβαρυνθεί με 1 χιλιάρικο . Μετά με χαστουκισα και το άφησα κάτω . Το ειδανικοτερο μέγεθος για τηλέφωνο . Αυτό και το μικρό Galaxy s10.Ευχαριστω πολυ. Σημερα πηρα και Miui 11 και ηδη ειδα αρκετες βελτιωσεις και αισθητικες και λειτουργικες.
Μπορει να το εχω μολις 2 ημερες αλλα ηδη δηλωνω ενθουσιασμενος. Δεν μιλαμε απλα για κινητο value for money αλλα για μια απολυτα ολοκληρωμενη προταση σε ολους τους τομεις.
Το μονο αρνητικο ισως ειναι το μεγεθος του (λογω οθονης 6.53"), ακομη και εμενα που ειμαι 1.88 με τεραστια χερια οριακα φτανω το πανω μερος της οθονης. Βεβαια ημουν προετοιμασμενος γι αυτο και σε καμια περιπτωση δεν θα αγοραζα οτιδηποτε κατω απο 6.4".
στο video, αναφέρουν mediatc Helio X30
https://versus.com/en/mediatek-helio-g90t-vs-mediatek-helio-x30
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.