Returned from the dead...

Τέλεια όλα τα έχω το ρουλεμάν μου λείπει !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ρωτάω γιατί το σετ της Wolfcraft στην φωτογραφία δεν έχει κάτι τέτοιο, άρα θα κάνει κάποια μορφή τόρνου με κίνηση από δράπανο.

Ναι αλλά μόνο για γυάλισμα ... δεν ξέρω αλλά δεν εμπιστεύομαι diy τουρνο!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αλλα δυο πραματακια φρεσκαριστηκαν.
Παλι δεν εφτασα το επιθυμητο αποτελεσμα, αλλα εχουμε χρονια μπροστα μας, αν δεν βαρεθω να αλλαξω κατευθηνση ενασχολησης.

Ωραίος ο Νεκτάριος :a0210:,γιά θύμησε μου μέ γωνιακό τροχό καί φτερωτό γυαλόχαρτο τά κάνεις ?

Απάντηση: Re: Returned from the dead...

Ωραίος ο Νεκτάριος :a0210:,γιά θύμησε μου μέ γωνιακό τροχό καί φτερωτό γυαλόχαρτο τά κάνεις ?
Ναι. Και μετα εκκεντρο με γυαλοχαρτα χωρις τρυπες στεγνα και απο ενα σημειο μετα ντουκοχαρτα υγρα. Στο τελος εχω δοκιμασει οδοντοκρεμα, παστες wolfcraft και glanol παστα γυσλισματος με βουρτσα σε δεαπανο. Περιμενο τωρα και ενα βαμβακερο μαλακο για το εκκεντρο να ανεβω, αν ανεβω, σε επιδοση γυαλισματος.

Re: Απάντηση: Re: Returned from the dead...

Ναι. Και μετα εκκεντρο με γυαλοχαρτα χωρις τρυπες στεγνα και απο ενα σημειο μετα ντουκοχαρτα υγρα. Στο τελος εχω δοκιμασει οδοντοκρεμα, παστες wolfcraft και glanol παστα γυσλισματος με βουρτσα σε δεαπανο. Περιμενο τωρα και ενα βαμβακερο μαλακο για το εκκεντρο να ανεβω, αν ανεβω, σε επιδοση γυαλισματος.

Μέ τά "ματζούνια" (οδοντόκρεμες-πάστες γυαλίσματος glanol) κ.τ.λ διάβασα σέ ένα άλλο νήμα ότι δέν είδες καμμιά διαφορά,ισχύει ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Returned from the dead...

Μέ τά "ματζούνια" (οδοντόκρεμες-πάστες γυαλίσματος glanol) κ.τ.λ διάβασα σέ ένα άλλο νήμα ότι δέν είδες καμμιά διαφορά,ισχύει ?

Εν μερη.
Δεν ειδα αυτο το γυαλιστερο καθρεπτιζον, δεν εφτασα ομως στο γυαλισμα με μαλλινη βουρτσα. Σε αυτα που δεν ανεβηκα πολυ σε grid (ανω του 1000) ειδα μια διαφορα με τα ματζουνια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Returned from the dead...

Εν μερη.
Δεν ειδα αυτο το γυαλιστερο καθρεπτιζον, δεν εφτασα ομως στο γυαλισμα με μαλλινη βουρτσα. Σε αυτα που δεν ανεβηκα πολυ σε grid (ανω του 1000) ειδα μια διαφορα με τα ματζουνια.

Ευχαριστώ
Αν καί όταν κάνεις δοκιμή μέ τήν μάλλινη βούρτσα γράψε μας τό αποτέλεσμα νά δούμε κάνουν δουλειά αυτά τά "ματζούνια" η είναι πεταμένα χρήματα,η διαφορά τους δηλαδή στό αποτέλεσμα είναι μικρή αναλόγως τήν φήμη τους ?.

Το γυαλισσα με τη glanol και τη καινουργια μαλλινη βουρτσα στο εκκεντρο

Αν ειχα προσεξει πςρισσοτερο στα προηγουμενα σταδια θα ηταν καθρεπτης. Τωρα ξερω απλα οτι μπορω να το κανω!

ΥΣ το εκκεντρο θελει τερμα στροφες για να γυρισει τη βουρτσα, αλλιως λογω ογκου και αδρανειας μαλλον δεν γυρναει οταν εχει πανω τη βλυρτσα μαλλιου.

Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνεις και δεν έκανες;

Ετριψς με διαφορα grids αλλα στα ενδιαμεσα σταδια μου ξεφυγαν μερικες γραμμες/γρατζουνιες που φυσικα δεν εσβηναν με τα επομενα και λεπτοτερα grids. Οποτε στο γυαλισμα φαινονται.:damnyou:

Πολύ ωραίο έγινε.

Πρώτα θα τελειώνεις το τροχισμα της κόψης και μετά το γυάλισμα.
Για να μη γδαρθεί κατά το τροχισμα.

Ετριψς με διαφορα grids αλλα στα ενδιαμεσα σταδια μου ξεφυγαν μερικες γραμμες/γρατζουνιες που φυσικα δεν εσβηναν με τα επομενα και λεπτοτερα grids. Οποτε στο γυαλισμα φαινονται.:damnyou:

Δοκίμασε και το Scotch brite, κάνει πολύ καλή δουλειά μετά το γυαλόχαρτο.