Ναι. Και μετα εκκεντρο με γυαλοχαρτα χωρις τρυπες στεγνα και απο ενα σημειο μετα ντουκοχαρτα υγρα. Στο τελος εχω δοκιμασει οδοντοκρεμα, παστες wolfcraft και glanol παστα γυσλισματος με βουρτσα σε δεαπανο. Περιμενο τωρα και ενα βαμβακερο μαλακο για το εκκεντρο να ανεβω, αν ανεβω, σε επιδοση γυαλισματος.Ωραίος ο Νεκτάριος :a0210:,γιά θύμησε μου μέ γωνιακό τροχό καί φτερωτό γυαλόχαρτο τά κάνεις ?
Ναι. Και μετα εκκεντρο με γυαλοχαρτα χωρις τρυπες στεγνα και απο ενα σημειο μετα ντουκοχαρτα υγρα. Στο τελος εχω δοκιμασει οδοντοκρεμα, παστες wolfcraft και glanol παστα γυσλισματος με βουρτσα σε δεαπανο. Περιμενο τωρα και ενα βαμβακερο μαλακο για το εκκεντρο να ανεβω, αν ανεβω, σε επιδοση γυαλισματος.
Μέ τά "ματζούνια" (οδοντόκρεμες-πάστες γυαλίσματος glanol) κ.τ.λ διάβασα σέ ένα άλλο νήμα ότι δέν είδες καμμιά διαφορά,ισχύει ?
Εν μερη.
Δεν ειδα αυτο το γυαλιστερο καθρεπτιζον, δεν εφτασα ομως στο γυαλισμα με μαλλινη βουρτσα. Σε αυτα που δεν ανεβηκα πολυ σε grid (ανω του 1000) ειδα μια διαφορα με τα ματζουνια.
Αν ειχα προσεξει πςρισσοτερο στα προηγουμενα σταδια θα ηταν καθρεπτης. Τωρα ξερω απλα οτι μπορω να το κανω!
Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνεις και δεν έκανες;
Ετριψς με διαφορα grids αλλα στα ενδιαμεσα σταδια μου ξεφυγαν μερικες γραμμες/γρατζουνιες που φυσικα δεν εσβηναν με τα επομενα και λεπτοτερα grids. Οποτε στο γυαλισμα φαινονται.:damnyou:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.