Απάντηση: Re: Returned from the dead...
Χθες εδειξα το βλαμενο κοφτη μοκετας του lidl
upload gambar
Σημερα μου ηρθε η ιδεα και η ορεξη να τον επιδιορθωσω αν σενετρεχαν ορισμενες συνθηκες. Η πρωτη ηταν αν τα κομματια που ειχα αρκουσαν και το μονο που ελειπε ηταν το ελατηριο και η δευτερη να βρω τομκαταλληλο ελατηριο.
Αφου καταλαβα οτι ελειπε μονο το ελατηριο,μπηγα στη γιαφκα και αναζητησα αυτο που θα μου εκανε τη δουλεια.
Αφου το βρηκα, χρειαστηκε να το κοψω τοσο οσο χρειαζοταν, με το καταλληλο εργαλειο. Τοποθετηθηκε στη θεση του και ο κοφτης επανηλθε δριμυτερος.
photo hosting sites
Σχολια-παρατηρησεις.
Χαλαλι ο χρονος που εφαγα να ξεχωριζω κατα καιρους εξαρτηματα απο συσκευες που πηγαιναν για πεταμα.
Χωρις το κοφτη της knipex, δεν ξερω αν θα μπορουσα να το κοψω ευκολα το ελατηριο ( σιγα το παχος ρε, θα μου πειτε).
Διαπιστωσα την αναγκη υπαρξης κατσαβιδιων μικροηλεκτρονικης. Καλα που ειχα το σετ της proxxon με τις μυτες που βοηθησαν. Τορχ ν7 &ν8 χρειαστηκα. Το κατσαβιδι τις κιτρινης πλεον maco, ηταν( ? )εγινε ( ? ) στραβο σαν τη μυτη του γειτονα.

Επιπλεον εβαλα και λιγη κολλα σπειρωματων σε ολες τις βιδες για να εξασφαλισω οσο γινεται τη μακροζωια του κοφτη. Τωρα ελπιζω να μη το βρω καμια μερα σπασμενο στο συρταρι γιατι ετσι...
Ετσι ενοιωσα μια μικρη ικανοποιηση για την επιδιορθωση αυτη, γλυτωσα 6-7 ( χρησιμοποιοντας εργαλεια αξιας 100 μαλ^Β @)

) .
Σημασια εχει η ικανοποιηση που ενοιωσα και πως τα εργαλεια που εχω χρειαζονται ειτε για μικρη ειτε για μεγαλη δουλεια.
ΥΣ ακομη διαπιστωσα πως μου λειπει ενα ραδιοφωνακι, γρηγορο και συμμαζεμενο για κατι τετοιες στιγμες. Να πατας το κουμπι και να παιζει...κλαψουρικα τραγουδια της ξενιτιας απο το πειρατικο ραδιοσταθμο του καμπου.

perator: