Revolution | Season 1

Ψηφίστε την Σειρά:

• ΞΞΎΞ±ΞΉΟΞ΅ΟΞΉΞΊΞ?

Votes: 0 0.0%
  • Ξ ΞΏΞ»Ο ΞΞ±Ξ»Ξ?

Votes: 6 18.8%
  • ΞΞ±Ξ»Ξ?

Votes: 8 25.0%
  • ΞΞΟΟΞΉΞ±

Votes: 10 31.3%
  • ΞΞ±ΞΊΞ?

Votes: 8 25.0%

• Total voters
    32
Οντως πολλές τρύπες... Είμαι περίεργος να δώ τι στορυ θα παίξει στον δεύτερο κύκλο..

Απάντηση: Revolution (2012)

Εγω γελασα πολυ με τους πυραυλους......Μηπως παρατηρησατε ποσα δευτερολεπτα τους πηρε να πανε απο την μια ακτη της αμερικης στην αλλη ? Do the math... :flipout::flipout::flipout:

ρε παιδιά αφού τώρα πια έχουμε ρεύμα... θα τους αναχαιτίσουν οι patriot... :ADFADF1:

(πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω ποια είναι χειρότερη σαν σειρά, αυτή ή το defiance...)

Εγω γελασα πολυ με τους πυραυλους......Μηπως παρατηρησατε ποσα δευτερολεπτα τους πηρε να πανε απο την μια ακτη της αμερικης στην αλλη ? Do the math... :flipout::flipout::flipout:

Ειναι υπερηχητικοί βρε!

:p

ρε παιδιά αφού τώρα πια έχουμε ρεύμα... θα τους αναχαιτίσουν οι patriot... :ADFADF1:

(πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω ποια είναι χειρότερη σαν σειρά, αυτή ή το defiance...)

To defiance !!!

Ειναι υπερηχητικοί βρε!

:p

Και παλι δεν ξερω ποσο πανω απο τον ηχο πρεπει να πανε :ernaehrung004:

Re: Revolution (2012)

Η λεξη REVOLUTION θα μπορουσαμε να πουμε οτι εχει διπλη εννοοια...
Η μια ΞΑΝΑ-ΕΞΕΛΙΞΗ και με την οποια θα μπουσαμε να χαρακτηρισουμε τον 1ο κυκλο...και
η δευτερη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ με την οποια θα μπορουσαμε να χαρακτηρισουμε τον 2ο κυκλο...

Η σειρα απλα βλεπεται...εχει πολλες τρυπες, αρκετα σκαμπανεβασματα και πραγματι την Spiridakos την εβαλαν σους κομπαρσους....