Ρε σεις πάτε να με καταστρέψετε!
Tyler πιστεύεις ότι θα αναβαθμιστεί σοβαρά ο ηδη καλός (για τα γούστα μου) ήχος που έχω με τα RF-3 αν πάω σε RF-7 με τον 18άρη λαμπάτο ή θα δώσω 1.500 και μετά θα ψάχνω για ενιχυτή;
Ρε σεις πάτε να με καταστρέψετε!
Tyler πιστεύεις ότι θα αναβαθμιστεί σοβαρά ο ηδη καλός (για τα γούστα μου) ήχος που έχω με τα RF-3 αν πάω σε RF-7 με τον 18άρη λαμπάτο ή θα δώσω 1.500 και μετά θα ψάχνω για ενιχυτή;
Η πλάκα είναι ότι παίζεις με έναν ολιγόβατο λαμπάτο ενισχυτή του διχίλιαρου και σου αρέσουν οι χροιές κλπ κλπ.
Μετά βάζεις έναν επαγγελματικό της οκάς με ανεμιστηράκι και βλέπεις ότι έχασες κατιτίς στα σιρόπια αλλά κέρδισες πάρα πολλά περισσότερα!
Η επόμενη κίνηση είναι να ψάξεις έναν ενισχυτή με τα χαρακτηριστικά και των δυο, αλλά δεν υπάρχει και αν υπάρχει δεν πληρώνεται!
Συμφωνω Στεργιε, τετοιος ενισχυτης με τα χαρακτηριστικα των δυο υπαρχει και ακουγεται πιο λαμπατος απο πολλυς λαμπατους. Audia Flight III. Μπορει καποιος βεβαια να κινηθει κ σε υβριδιο, οι καλες εταιριες ειναι γνωστες.
δεν τον έχω ακούσει αλλά θα το ήθελα πολύ.
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι'αυτόν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.