RF-7 με 18 λαμπάτα Watts τάξης Α

εγώ που έχω χώσει σε κάτι lascala (104 db) 600 wattάκια έκαστο είναι υπερβολή; :BDGBGDB55:

πάντως δεν μασάνε.

Σε γενικές γραμμές εξαρτάται και από τις απαιτήσεις και τα μουσικά γούστα του καθενός. Αν τα θες για ν' ακούς άριες και το τροπάριο της κασιανής με 5 wattάκια είναι μια χαρά. Αν θες να νιώσεις σαν να σαι στο terravibe μπροστά μπροστά θέλουν γκάζια. Μην τα υπολογίζετε με βάση την θεωρία πάντα.

Ρε σεις πάτε να με καταστρέψετε!
Tyler πιστεύεις ότι θα αναβαθμιστεί σοβαρά ο ηδη καλός (για τα γούστα μου) ήχος που έχω με τα RF-3 αν πάω σε RF-7 με τον 18άρη λαμπάτο ή θα δώσω 1.500 και μετά θα ψάχνω για ενιχυτή;

Η πλάκα είναι ότι παίζεις με έναν ολιγόβατο λαμπάτο ενισχυτή του διχίλιαρου και σου αρέσουν οι χροιές κλπ κλπ.

Μετά βάζεις έναν επαγγελματικό της οκάς με ανεμιστηράκι και βλέπεις ότι έχασες κατιτίς στα σιρόπια αλλά κέρδισες πάρα πολλά περισσότερα!

Η επόμενη κίνηση είναι να ψάξεις έναν ενισχυτή με τα χαρακτηριστικά και των δυο, αλλά δεν υπάρχει και αν υπάρχει δεν πληρώνεται!

Tyler πιστεύεις ότι θα αναβαθμιστεί σοβαρά ο ηδη καλός (για τα γούστα μου) ήχος που έχω με τα RF-3 αν πάω σε RF-7 με τον 18άρη λαμπάτο ή θα δώσω 1.500 και μετά θα ψάχνω για ενιχυτή;

έχεις καμιά φωτογραφία του χώρου να πάρουμε μια ιδέα?

Re: Απάντηση: RF-7 με 18 λαμπάτα Watts τάξης Α

θα χασεις λιγο σε ηχοχρωμα αλλα θα "γεμισει" καλυτερα τα ηχεια σου με δυναμικα κλπ, οπως ανεφερα παραπανω. Δεν ξερω πως σας ξεφυγε και δεν αναφερατε το απολυτο Klipsch για μικρους ενισχυτες που ειναι το Heresy III και ειναι σε τιμη σκοτωμα στοα γνωστα γερμανικα ιντερνετομαγαζα αυτη τη στιγμη.

Re: Απάντηση: RF-7 με 18 λαμπάτα Watts τάξης Α

Η πλάκα είναι ότι παίζεις με έναν ολιγόβατο λαμπάτο ενισχυτή του διχίλιαρου και σου αρέσουν οι χροιές κλπ κλπ.

Μετά βάζεις έναν επαγγελματικό της οκάς με ανεμιστηράκι και βλέπεις ότι έχασες κατιτίς στα σιρόπια αλλά κέρδισες πάρα πολλά περισσότερα!

Η επόμενη κίνηση είναι να ψάξεις έναν ενισχυτή με τα χαρακτηριστικά και των δυο, αλλά δεν υπάρχει και αν υπάρχει δεν πληρώνεται!

Συμφωνω Στεργιε, τετοιος ενισχυτης με τα χαρακτηριστικα των δυο υπαρχει και ακουγεται πιο λαμπατος απο πολλυς λαμπατους. Audia Flight III. Μπορει καποιος βεβαια να κινηθει κ σε υβριδιο, οι καλες εταιριες ειναι γνωστες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: RF-7 με 18 λαμπάτα Watts τάξης Α

Συμφωνω Στεργιε, τετοιος ενισχυτης με τα χαρακτηριστικα των δυο υπαρχει και ακουγεται πιο λαμπατος απο πολλυς λαμπατους. Audia Flight III. Μπορει καποιος βεβαια να κινηθει κ σε υβριδιο, οι καλες εταιριες ειναι γνωστες.

δεν τον έχω ακούσει αλλά θα το ήθελα πολύ.

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι'αυτόν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: RF-7 με 18 λαμπάτα Watts τάξης Α

δεν τον έχω ακούσει αλλά θα το ήθελα πολύ.

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι'αυτόν.

δεν εχει τα τρελα δυναμικα, υψηλα ειναι λιγο στρογγυλος κ περιορισμενος σε αναλυση, χαμηλα ρυθμικος αλλα οχι macho και ογκωδης, και η εμφαση στο κουρδισμα ειναι στα μεσαια τα οποια ειναι λαμπας και ειναι λιγο πιο τονισμενα.

Ρε και εγώ ακύρωσα τον 6900 τον καινούριο για την καταραμένη τη λάμπα! Με τα RF-3 είναι μαγεία. Μετά μου σφυρίξανε για τα κλιπς τα 7άρια και έχασα τον ύπνο μου. Εν πάσει περιπτώσει ο χώρος που θα παίξουν για τα επόμενα 3-4 χρόνια είναι γραφείου οπότε με ενδιαφέρει να γεμίζει σε χαμηλές και πολύ χαμηλές εντάσεις. Τα B&W CDM! NT σε τέτοιες εντάσεις είναι ανύπαρκτα στα 30 τ.μ. και με τα 88db το ποτενσιόμετρο του λαμπάτο πρέπει να πάει ψηλά για να ακουστεί έστω υποτυπωδώς. Ανεβάζω φώτο του χώρου.

5Χ6,20 μέτρα μείον 2-3 τ.μ. η τουαλέτα.

Απέναντι από τη θέση ακρόασης
img0849zr.jpg

Δεξιά
img0852n.jpg

Πίσω
img0851fb.jpg

Αριστερά
img0850d.jpg

Ταβάνι
img0853uz.jpg

Πάτωμα
img0854ox.jpg

ψαξε να τα ακουσεις πρωτα για να μην ψωνισεις 1500 ευρω γουρουνι στο σακι, καποιος συμφορουμιτης τα χε αλλα δεν θυμαμαι ποιος..

Γι αυτό λέω να μείνω στα RF-3 που έδεσαν 100% και να πάρω τα μικρούλια RB-51 για πίσω στο σπίτι. Είναι ουσιαστικά ΑΔΟΥΛΕΥΤΑ τα RF-3 να παίξαν σαν σαράουντ καμία 50 ώρες βαριά βαριά. Τα γούφερ ανάθεμα κι αν κουνήθηκαν καθόλου.
Σε άλλες εποχές τα 1.500 κλάιν, αλλά σήμερα... Πως τον βλέπεις το χώρο; Στο σπίτι που τα είχα ο χώρος ήταν πιο ζεστός με χαλιά και έπιπλα. Βέβαια στην περίπτωση αυτή η δοκιμή είναι τσάμπα. απλά θα μου βγει η μέση.

μια χαρα ειναι ο χωρος, ειδικα αν ειναι τετοιος που μπορεις να ακουσεις ανενοχλητος μουσικη. Τα 51 για που προοριζονται, δεν καταλαβα.. Και τα RF-3 για το χωρο που βλεπω?

Σπίτι μου έχω δύο ζεύγη RF-3 ένα μπρος ένα πίσω. Θα πάρω τα πίσω και θα τα βάλω στο γραφείο και τα RB-51 θα παίξουν σαν πίσω γιατί 5κάναλο ακούω μια τα χριστούγεννα και μια το πάσχα.