Riddick

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    44
Απάντηση: Re: Riddick (2013)

Παρεμπιπτόντως αναρωτιέμαι, τι στα διάλια έχει το extended.

Γύρω στα 15 λεπτά παραπάνω και σκηνές που ξεκαθαρίζουν την ιστορία, ιδιαίτερα με τους Νεκροκάπηλους, και διαφορετικό τέλος πολύ καλύτερο που φωνάζει για sequel.

Το είδα χθες το βράδυ και γουστάρισα την ταινία ακόμα πιο πολύ.

Re: Απάντηση: Re: Riddick (2013)

Γύρω στα 15 λεπτά παραπάνω και σκηνές που ξεκαθαρίζουν την ιστορία, ιδιαίτερα με τους Νεκροκάπηλους, και διαφορετικό τέλος πολύ καλύτερο που φωνάζει για sequel.

Το είδα χθες το βράδυ και γουστάρισα την ταινία ακόμα πιο πολύ.

Ευκαιρία να το δω και δεύτερη φορά :-D

Re: Riddick (2013)

Αφου θα το δειτε δευτερη φορα ...
πειτε μου ΓΙΑΤΙ ο Riddick πατησε το emergency beacon (αφου δεν ειχε κλεισει μηνα στον πλανητη).

Last edited:
Απάντηση: Riddick (2013)

Στο πλανήτη είχε αρκετό χρόνο Μάνο (μεγάλωσε και το κουτάβι)
Αλλά και πάλι γιατί θα ήταν περίεργο αν το έκανε μετά απο λίγες μέρες? Να φύγει ήθελε και έψαχνε μέσο ;-)

Αφου θα το δειτε δευτερη φορα ...
πειτε μου ΓΙΑΤΙ ο Riddick πατησε το emergency beacon (αφου δεν ειχε κλεισει μηνα στον πλανητη).

Γιατι ερχοταν η βροχουλα και τα ....σαλιγκαρια.

Αυτο ηθελε να αποφυγει. Επεζησε απο δυο σαλιγκαρια αλλα με δυσκολια.

Γιατι ερχοταν η βροχουλα και τα ....σαλιγκαρια.

Αυτο ηθελε να αποφυγει. Επεζησε απο δυο σαλιγκαρια αλλα με δυσκολια.

Ε μη το καρφώνεις βρε...

Άσε που μάλλον με άλλο είδος έμοιαζαν.... Αγαπημένο του Μάνου νομίζω... χεχε

++
Μάνο ξαναδές την. :ADFADF1:

(ο MadPax την ειδε ηδη).

Και μόλις την ξαναείδε :music-smiley-005:

Μη μασάς. Τα Star Wars και τα Alien τα έχω δεί από καμιά 30αριά φορές την κάθε ταινία...τις ταινίες που γουστάρω τις βλέπω συνεχώς και τις έχω στη συλλογή μου μέχρι να λιώσουν τα δισκάκια (και μετά θα τα ξαναγοράσω :flipout: ). Έτσι και με τον Riddick, βλέπω πάρα πολύ συχνά τις ταινίες της σειράς.

Μη κοιτάς που δεν γράφω στα νήματα, μ' αρέσει να σας διαβάζω...

ΥΓ. Όποιος δεν έχει δεί την ταινία καλύτερα να δεί κατευθείαν το Extended. Έτσι έπρεπε να έχει βγεί και στις αίθουσες, θεωρώ ότι την πετσοκόψανε κακήν κακώς.

Άσε που μάλλον με άλλο είδος έμοιαζαν...

Εδώ που τα λέμε Νικ, μόλις είδα την "ουρά" να βγαίνει μέσα από το λασπόλακο και να τσεκάρει γύρω-γύρω, είπα μέσα μου "αμάν, τι θα βγεί από κει μέσα;" ...μόλις βγήκε αυτό το "σκυλοειδές" πράγμα ψιλοξενέρωσα, περίμενα κάτι πιο τερατώδες και αποκρουστικό.

Η όλη φάση μου θύμησε λίγο το εξωγήϊνο τέρας που έβγαινε η "κεραία" του από το χώμα στο Enemy Mine, τσεκάριζε και μετά άρπαζε το θύμα...

Last edited by a moderator:

Που τη θυμήθηκες αυτήν την εργάρα...Respect!

Αυτή να δείς συμπαθή συνονόματε λιώσιμο που έχει φάει στο Player, όταν είχε βγεί σε BD πέρσι ξετρελάθηκα από τη χαρά μου.

Βλέπεται πολύ ευχάριστα ακόμα και σήμερα αν και το HD αναδεικνύει τις ατέλειές της.

Χρειαζονται πολλα περισσοτερα απο μια μακρια ουρα για να μοιασεις σε .... ενα alien.
Χρειαζεται η φαντασια ενος H.R. Giger !!!!!

Παντως, το στομα αυτων των "σαυροειδων" μου θυμισε πολυ κατι αλλο >

| Full Size Photo |
zoem.jpg

MONO TO ΣΤΟΜΑ !!!

Σε ολα τα υπολοιπα, το πλασματακι της ταινιας ηταν εξαιρετικο αλλα .... δεν ηταν πλασμενο για παρατεταμενη αντοχη
σε ξηρασια. ΚΑΘΟΛΟΥ, με ολες αυτες τις λιμνουλες που χρειαζοταν για να επιβιωσει. Βεβαια, το θεμα το σωζει καπως
ο σεναριογραφος με την απο μηχανης λυση των πλυμμηρων. Μεχρι τοτε ομως .... με τι τρεφονταν ? Με σκυλακια ?
Επρεπε να βγουν εξω απο τις λιμνουλες να τα κυνηγησουν. Το εκαναν ? Μπορουσαν ? Αν εμπαιναν σε σταση (οπως
διαφαινεται στο σεναριο) τοτε .... ΟΤΑΝ ξυπνουσαν (κατα εκατομμυρια) με τι τρεφονταν ? Μονο μια λυση υπηρχε :
Κανιβαλισμος !!!! Κατι που δεν αποκλειεται (καπου στην αρχη, η σαυρομανα εφαγε τα αντερα της).

Αλλωστε, στην γηινη ιστορια ΥΠΗΡΞΑΝ εποχες που τα ειδη κανιβαλιζονταν απεναντι σε ανυπερβλητες
αντιξοοτητες και στερησεις. ΕΝΑ απο αυτα ηταν και το πλασματακι της φωτο (παραπανω) αλλα δεν ηταν
το μοναδικο. Κλειστε μια ντουζινα πιρανχας σε μια λιμνουλα για εναν μηνα ....

Εδώ που τα λέμε Νικ, μόλις είδα την "ουρά" να βγαίνει μέσα από το λασπόλακο και να τσεκάρει γύρω-γύρω, είπα μέσα μου "αμάν, τι θα βγεί από κει μέσα;" ...μόλις βγήκε αυτό το "σκυλοειδές" πράγμα ψιλοξενέρωσα, περίμενα κάτι πιο τερατώδες και αποκρουστικό.

Η όλη φάση μου θύμησε λίγο το εξωγήϊνο τέρας που έβγαινε η "κεραία" του από το χώμα στο Enemy Mine, τσεκάριζε και μετά άρπαζε το θύμα...

Αν δεν κανω λαθος ο δικος μας ο Τατοπουλος σχεδιασε τα "ζωντανα".

Είσαι κλασσικός μπιμουβάκιας ρε τρελοπάξ :grinning-smiley-043

Το Enemy mine δεν ειναι μπιμουβια αλλα η η επιτομη του scifi.