RME ADI-2 DAC fs

Απάντηση: Re: RME ADI-2 DAC !

Ασε ρε....τι τα θελει ολα αυτα τα φιλτρα;
Πιθανότατα απευθυνεται σε βαρηκοους...

Και όμως κάνουν δουλειά ,στα 1990 που δοκίμασα άλλαξαν το άκουσμα .
Τελικά τα κατάφερες λαλάει ;

Re: RME ADI-2 DAC !

Tί είναι το 1990?

πάντως με το control έπαιξε από coax με squeeze για την ώρα.
Μπαμπατσικωμένο ακούγεται...

αλλά με πιάνει πανικός, αν συμβεί πχ κάτι στον μικροεπεξεργαστή του...

μηχανάκια που δεν μπορεί να μπεί χέρι, ή που εξαρτώνται από μια eprom και μια οθόνη πολλαπλών επιλογών με τρόμαζαν πάντα.
Εμένα μου αρέσουν τα μηχανήματα που έχουν πχ επιλογείς για κάθε είσοδο κλπ.
Αυτό αν πάθει κάτι ο μικροεπεξεργαστής ούτε είσοδο δεν επιλέγεις.
Εντάξει τα φίλτρα, που είναι τόσα που χάνεσαι με το τί κάνουν, και γιατί να το κάνουν.

Σε μιά διακοπή δεή, υπέρταση κεραυνό?
μιλάμε για μηχάνημα του χιλιάρικου...

δεν συζητάμε, με το καλημέρα έπαιξε ωραία...
και ακόμα με τα 240 των 40ετών (που btw με καινούργιο μπλε καλώδιο - όσοι έχετε akg 40 ετών κάποια στιγμή σκεφτείτε σοβαρά να το αλλάξετε...) παθαίνεις κάτι... Που και να βάλω τα 270 ή τα χιλιάρια ή τα hifiman....

Απάντηση: RME ADI-2 DAC !

Μήτσε ,ξεχνάς κάτι ουσιαστικό ,ότι έχει 5 χρόνια εγγύηση και ότι είναι στην ουσία επαγγελματικό .
Δεν είναι μηχανάκι που φτιάχτηκε για <εμάς> .
Ο Θανάσης κατάλαβε ότι μιλούσα για τα ακουστικά [1990]

Re: Απάντηση: RME ADI-2 DAC !

Μήτσε ,ξεχνάς κάτι ουσιαστικό ,ότι έχει 5 χρόνια εγγύηση και ότι είναι στην ουσία επαγγελματικό .
Δεν είναι μηχανάκι που φτιάχτηκε για <εμάς> .
Ο Θανάσης κατάλαβε ότι μιλούσα για τα ακουστικά [1990]

δεν ξέρω πόσο πραγματικά επαγγελματικό είναι.
Διότι σήμερα όλα αυτά που κάνει, τα κάνει το software σε οποιαδήποτε καλή αντίστοιχη επαγγελματική κάρτα που έχει interface προς τον χρήστη με απλή μηχανο-αναλογική μέθοδο.
Δεν με πείθει ότι πρέπει να βάζεις πχ παραμετρικό eq και shelving και rta κλπ μέσω μιας μικρής οθόνης που πρέπει να πάς στους 20 πόντους να δεις τι γίνεται.
Αυτά πλέον γίνονται ακόμα και με shareware προγράμματα στην οθόνη σου των 24 και 30 ιντσων.
Εντάξει δε λεω αυτά είναι συμπεράσματα πρώτης μέρας...
θα δούμε.
Φυσικά υπάρχουν οι υπεραναλύσεις και τα dsd που δεν πάνε στον επαγγελματία.
Γενικά είναι λίγο μεσοβέζικια η προσέγγιση.

Άλλωστε

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η καλή μουσική δεν έχει ανάγκη από φρουφρου

:a0210:

τελος πάντων
νομίζω ήμουν σαφής... :grinning-smiley-043

αλλά επειδή ίσως δεν το νομίζουν όλοι αυτό, θα περιοριστώ για την ώρα σ αυτό

χωρίς να κάνω ΑΒ, με coax και τα Κ240 με το νέο καλώδιο (είναι κι αυτό ένα θέμα) δεν θυμάμαι να έχω ακούσει κάτι καλύτερο από άποψης dac και ενισχυτή ακουστικών....

φυσικά μπορεί και να κάνω λάθος, έχω και αρκετό καιρό να ακούσω το βουβάλι και δεν πήγα σε άλλα ακουστικά, ηχεία ή δειγματοληψίες. (και δεν ξέρω αν έχω πειράξει τίποτα σημαντικό από τα μενού που μου φάγανε 2-3 ώρες...)

αναμείνατε. Εχει ενδιαφέρον

Απάντηση: RME ADI-2 DAC !

Μήτσε ,αν σου είναι εύκαιρο το <γαλλάκι> ριχτο επάνω του Ρύθμισε το κάπου στα 12
Εγώ το πρώτο που θα κάνω είναι δοκιμάσω είναι το γαλλάκι ,για να δούμε αν <ακούει > στο καλύτερο τροφοδοτικό .
Δεν το δοκίμασα γιατί δεν έβρισκα το καλώδιο που είχα έτοιμο .

Οσον αφορά την οθόνη έχεις δίκιο ,είναι μικρή και άβολη ,αλλά ας μη ξεχνάμε ότι αυτό θα γίνει μια φορά[υποτίθεται] .

Με Linux παίζει;
Το έχει δοκιμάσει κάνεις με raspberry;
Volumio ή ιδανικά Archphile;

Mιχάλη το παρέλαβα Τετάρτη ,και εγώ το έπαιξα μόνο σε mac +audirvana & spoty + squeezebox touch
Επίσης του έβαλα την τελευταία αναβάθμιση που εγκαταστάθηκε πάρα πολύ εύκολα με συνολικό χρόνο κάπου στα δύο λεπτά .
Οταν με το καλό επιστρέψει, έχω στο μυαλό μου να το συνδέσω με την ομοξονική ή οπτική του sony cdr w66 και φυσικά να τροφοδοτήσω το audeze deckart από την αναλογική έξοδο του RME για να ακούσω το deckart μόνο σαν ενισχυτη ακουστικών.

Και μάλλον θα δοκιμάσω να το χρησιμοποιήσω σαν πρό ,τροφοδοτώντας τον τελικό στάδιο του ολοκληρωμένου μου [απ αυό δεν περιμένω και πολλά]

Το ras μάλλον δεν το σηκώνουν τα βόρεια κλίματα γιατι δεν ξέρω κάποιον να παίζει μ αυτό .Με linux θα δοκιμαστεί λόγω Σάββα.

Αα μάλιστα κατάλαβα!
Όπως κ να έχει αναμένουμε τα αποτελέσματα όλων των δοκιμών.

Ρε παιδιά πρέπει να μπείτε στον κόσμο του rpi... Ειδικά με το Archphile του tuxx η αναπαραγωγή αποκτά μια "καθαρότητα" που σίγουρα αξίζει.
Χάνεις λίγο σε βολή βέβαια...

Αα μάλιστα κατάλαβα!
Όπως κ να έχει αναμένουμε τα αποτελέσματα όλων των δοκιμών.

Ρε παιδιά πρέπει να μπείτε στον κόσμο του rpi... Ειδικά με το Archphile του tuxx η αναπαραγωγή αποκτά μια "καθαρότητα" που σίγουρα αξίζει.
Χάνεις λίγο σε βολή βέβαια...

Εχουμε <βίτσια> ,αλλά προσπαθούμε να μείνουμε στους μπελάδες που έχουμε .
Δεν αμφισβητώ τη δουλειά του Μιχάλη tuxx,αλλά εδώ προσπαθούμε να απλοποιήσουμε τη ζωή μας και την λειτουργία -αναπαραγωγή .
Ξέρεις τι όμορφο είναι να το βάζεις στο mac -squeeze και να παίζει αμέσως ,χωρίς να χρειάζεται να γράφουμε κώδικες -εντολές κλπ,κλπ .
Μόνο που το βλέπω το νήμα ,τους θεωρώ <ήρωες> .
Σέβομαι όλους όσους το δουλεύουν ,αλλά δεν είναι για μένα .