Re: Απάντηση: Rockna Wavedream Dac
Πάντως γιά ένα κορυφαίο dac ,σύμφωνα μέ τίς απόψεις όσων τό άκουσαν ,καλό θά ήταν νά έχουμε μιά πληρέστερη εικόνα τών συνθηκών ακρόασης
Νομίζω ότι οί περισσότεροι από μας ,πού δέν θά μπορέσουν νά τό ακούσουν ,θά ήθελαν μία μικρή επίγευση τής ικανοποιήσης πού ένοιωσαν όσοι τυχεροί τό άκουσαν ,διαβάζοντας περισσότερες λεπτομέρειες
τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από όσα λες Πέτρο.
Εδώ έχουν χυθεί τόνοι μελάνης για hugo, aune, r2r, schiit, teac, pioneer (να μην ξεχνάμε τα βουβάλια παλιότερα) και έρχεται ένα dac που (για όχι λίγους) είναι το καλύτερο στον κόσμο αλλά δεν ξέρουμε πού, πως και με ποιά μηχανήματα το άκουσαν όσοι το άκουσαν.
Πχ έχω καταλάβει ξεκάθαρα για το τί είναι το hugo, το pioneer, το aune διότι ξέρω ότι το άκουσαν οι τάδε και τάδε, στο σπίτι τους ή άλλού, με μπύρες ή χωρίς, τί μηχανήματα έχουν, τι μουσική ακούνε και πως την θέλουν.
Γι αυτό, ακούω ότι "είναι το καλύτερο στον κόσμο", "είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει", "είναι εξαιρετικό", "έχει απαίσιο κουτί" κλπ.
Μόνο ο Χρήστος πήγε σε βάθος, αν και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν το άκουσε σπίτι του, ώστε να βγάλω κάποια συμπεράσματα.
Με τις συνθήκες αυτές ακόμα και άν όντως είναι το καλύτερο στον πλανήτη, κρατάω μικρό καλάθι ή καθόλου καλάθι.
Τα γράφω αυτά διότι αλλιώς έχει μάθει να λειτουργεί αυτή η κοινότητα.
Χωρίς να θέλω να κρίνω την διαχείριση λαμβάνω ως παράδειγμα τις παρουσιάσεις που έκανε το μέλος totsipaki πρόσφατα και στο παρελθόν και για το mytek και για ό,τι πέρασε από τα χέρια του. Και σημειώνοντας ότι αν και έχω έρθει σε κόντρα παλιότερα μαζί του, (και πολλοί ίσως το γνωρίζουν) ξέρω με τί ακούει, τί ακούει και τι θέλει.
Και όπως σε όλα τα sites που έχει κάποιο υποτυπώδες τεκμηριωμένο review ρωτάνε "was this review usefull to you?" στην περίπτωση του απόντα φίλου μας θα έλεγα "ναι" ενώ για το rockna "όχι" (αν και στη δεύτερη περίπτωση δεν τίθεται καν θέμα ύπαρξης "review")
Αυτά τα ολίγα για να διευκρινήσω λίγο τις ενστάσεις που διατυπωσα (και από όσο βλέπω "παρεξηγήθηκαν")