Rockna Wavedream Dac

Το πως η άποψη ενός φίλου μπορεί να καταλήξει εδώ που κατέληξε,μόνο εδώ μπορούμε να το καταφέρουμε.
Δεν ρίχνω άδικο σε αυτούς που θέλουν να μάθουν πιο πολλά φυσικά.
Κάποιοι όμως αυτό το δίκιο,το χάνουν με τον τρόπο τους.

Οκ,θέλουμε να μάθουμε,να είμαστε αντικειμενικοί,κλπ.
Είμαστε σίγουροι όμως πως κάνουμε τις σωστές ερωτήσεις;
Σε ποιο ανάλογο νήμα έχει ρωτήσει κάποιος εκτός από τα μηχανάκια να μάθει πως μετράει ο χώρος που έγινε η ακρόαση;(εκτός από κάτι γραφικούς όπως ο υπογράφων και όταν δεν καταντάει δικαιολογία μετά από διαμάχες),σε πόσα νήματα οι τεχνικές ερωτήσεις δεν απαντώνται καν ή όταν απαντώνται αυτό γίνεται σχεδόν στα όρια της ειρωνείας με ταυτόχρονο κλείσιμο του ματιού σε στυλ "δεν ξέρεις εσύ,άστο φιλαράκι".

Σε ποιο ανάλογο νήμα μετά από τις απόψεις 8-9 φίλων έχει ζητηθεί τόση τεκμηρίωση;
Για να μην αναφερθώ σε νήματα που η πολύ πληροφόρηση βαφτίζει κάποιον είτε οπαδό είτε ύποπτο για αγγελία/πώληση/σπρώξιμο καθιστώντας από άχρηστα έως ύποπτα τα γραφόμενα.
Εδώ τι αλλάζει;Το ότι είναι ακριβό,το ότι υποψιαζόμαστε πως είναι καλό,τι;
Κι άλλα ακριβά έχουν περάσει,κι άλλα πολύ καλά,κλπ.

Για σκεφτείτε τα λίγο αυτά,χρήσιμο θα είναι για μελλοντική χρήση.

Σε ένα φόρουμ Σωκ ο καθένας παραθέτει την άποψή του, ενώ οι εμπειρότεροι στην πράξη έχουν τον τρόπο να "διορθώσουν" εσφαλμένες εντυπώσεις μέσα από την εμπειρία τους και την υπομονή τους, με αντίστοιχη θέληση για μετάδοση (ή ακόμη και απόκτηση) γνώσης.

Η ροή της κουβέντας θα πρέπει να πλαισιώνεται σε ορισμένο βαθμό από κάποια offtopic που θα αναθερμάνουν το νήμα και θα δώσει ένα "δέσιμο" στους συμμετέχοντες.

Και φυσικά το moderation θα ασκείται τακτικά φροντίζοντας να τα κρατά όλα ισορροπημένα, και τους συμμετέχοντες πρόθυμους και στο κάτω-κάτω ευτυχισμένους...

Συγχωρέστε με αν ακούγομαι λίγο... βιαστικός. Καλύτερα τα παραπάνω παρά τίποτα από μένα.

Εντελώς φιλικά...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να πω την αλήθεια κιόλας. Σκέφτομαι αν θα ποστάρω εντυπώσεις για hugo σήμερα. Μου ψιλοχάλασε η διάθεση...

Δεν καταλαβαίνω γιατί οι ακουστικές εντυπώσεις έγιναν ξαφνικά ποινικό αδίκημα. Το να πεις "άκουσα το τάδε μηχάνημα και συγκλονίστηκα".

Δεν καταλαβαίνω γιατί μας φαίνεται περίεργο που κάποια μέλη έχουν ακούσει μηχανήματα χωρίς να το γράψουν εδώ. Κι εγώ έχω ακούσει εκπληκτικά ηχεία και δεν το έγραψα εδώ, πειράζει;

Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα νήμα είναι άχρηστο επειδή περιέχει απλές εντυπώσεις από ένα μηχάνημα. Αν είναι έτσι πρέπει να κλειδώσουμε το 90% των νημάτων της κατηγορίας.

Μπορεί να μου τα εξηγήσει καποιος αυτά;

Κανένας δέν απαξίωσε τίς εντυπώσεις τών όσων γραφτηκαν ,οί περισσότεροι ζητήσαμε λίγες περισσότερες πληροφορίες γιά τό σύστημα στό οποίο έγινε η ακρόαση η οί ακροάσεις .
Ούτε μετρήσεις ζητήθηκαν ,ούτε τίποτε περισσότερο ,αλλά σίγουρα μάς κέντρισε -φυσιολογικά- τό ενδιαφέρον[ακαδημαικό γιά τήν πλειονότητα]

Re: Απάντηση: Rockna Wavedream Dac

Κανένας δέν απαξίωσε τίς εντυπώσεις τών όσων γραφτηκαν ,οί περισσότεροι ζητήσαμε λίγες περισσότερες πληροφορίες γιά τό σύστημα στό οποίο έγινε η ακρόαση η οί ακροάσεις .
Ούτε μετρήσεις ζητήθηκαν ,ούτε τίποτε περισσότερο ,αλλά σίγουρα μάς κέντρισε -φυσιολογικά- τό ενδιαφέρον[ακαδημαικό γιά τήν πλειονότητα]

To ενδιαφέρον ειναι φυσιολογικό, ο τρόπος που εκφράστηκε (από κάποιους, όχι από εσένα), όχι.

Το ρεζουμέ είναι αυτό που διαπιστώνουμε λίγο πολύ το τελευταίο καιρό:

"Όλα τα dac ακούγονται το ίδιο, οπότε αγοράζουμε το φτηνότερο".:flipout:

Χωρίς πλάκα τώρα. Όσο περισσότερα λεφτά δώσεις, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα πάρεις.

Η αγορά φροντίζει από μόνη της να τα ρυθμίσει έτσι τα πράγματα ώστε να "κατηγοριοποιεί χρηματικά" τις επιλογές ανάλογα με την ηχητική απόδοση.

Τείνω να πιστέψω ότι σήμερα δεν υπάρχουν giant killers. Ούτε καν το hugo δεν είναι... :)

Για τον καλύτερο ήχο μάλλον θα πρέπει να ξοδευτείς, πολύ!

Και για πάρεις καλύτερο ήχο από εκείνο του Rockna, μάλλον ΠΑΡΑ πολύ...

Δεν καταλαβαίνω γιατί οι ακουστικές εντυπώσεις έγιναν ξαφνικά ποινικό αδίκημα. Το να πεις "άκουσα το τάδε μηχάνημα και συγκλονίστηκα".

Δεν καταλαβαίνω γιατί μας φαίνεται περίεργο που κάποια μέλη έχουν ακούσει μηχανήματα χωρίς να το γράψουν εδώ. Κι εγώ έχω ακούσει εκπληκτικά ηχεία και δεν το έγραψα εδώ, πειράζει;

Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα νήμα είναι άχρηστο επειδή περιέχει απλές εντυπώσεις από ένα μηχάνημα. Αν είναι έτσι πρέπει να κλειδώσουμε το 90% των νημάτων της κατηγορίας.

Μπορεί να μου τα εξηγήσει καποιος αυτά;

Οντως θες?

Εμμμ.....αυτά παθαίνουμε οταν παίρνουμε στα σοβαρά ,αυτά που κάνουμε για την πλάκα μας!!!!
Βρε ηρεμήστε. ....είναι δυνατόν να χαλιώμαστε για μηχανάκια που τα κοστολογούν, αναλογικά, όσο ενα παπόρι.
Και είναι και από την Ρουμανία. .....φαντάσου να το ειχε σιάξει κανενάς Μονεγάσκος πόσο θα κόστιζε!!!

Υπάρχουν περιπτώσεις, όπως ο Αντώνης* που άνοιξε το νήμα, όπου η έλλειψη γνώσεων και η απειρία των ακροάσεων, δεν επιτρέπουν στο να γίνει ένα "πλήρες" review, όσο αναλυτικό θα θέλανε μερικοί.
Αντί λοιπόν να κάθεται ο Αντώνης να γράφει πίπες (όπως στο #51), αρκείται στο να γράψει 2-3 απλά λόγια για ένα μηχάνημα που έτυχε να ακούσει.

Αυτό προστατεύει τον Αντώνη από το να εκτίθεται χωρίς λόγο αλλά δίνει και ένα βήμα σε όποιους τυχόν έχουν ακούσει το μηχανάκι, να γράψουν κατιτις.

Βλέπω μπροστά μου τα εξής λοιπόν:

A) Γράφει ο άπειρος Αντώνης όπως νοιώθει... αλλά δεν είναι "σύμφωνος" με την κοινότητα που έχει "συνηθίσει" σε άλλα reviews.

B) Γράφει ο άπειρος Αντώνης όπως θα ήθελε η κοινότητα, και εκτίθεται. Διότι θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις που δεν μπορεί να διαχειριστεί και άρα κινδυνεύει να εκτεθεί.
Προτιμά λοιπόν να γίνεται αρεστός στην κοινότητα, να ρίχνει λαδάκι.... ακόμα και αν "απο τηγανίτα, τίποτα".
Και σας αρέσει? Δικός σας.

Γ) Γράφει ο γνώστης του αντικειμένου Αντώνης αναλυτικά, οπότε εκτελεί τα χρέη του απέναντι στην κοινότητα και δεν εκτίθεται και κανείς. Και είναι και καλά με τον εαυτό του.

Αν θέλετε τον Γ, καλώς... αλλά εγώ σαν Α, πλέον θα διαβάζω ΜΟΝΟ. Δεν θα γράφω. Δεν είμαι reviewer.
Γιατί το καραγκιοζάκι του Β, δεν θα το παίξω.

* Γράφω σε 3ο πρόσωπο απλώς γιατί θέλω να γενικεύσω και όχι για να απαντήσω προσωπικά.
Δεν έχω κόντρα/πρόβλημα με κανέναν σας... :ernaehrung004:
Ο Αντώνης των 5000 ποστ σε φορουμ ηχου και εικόνας αναρωτιεμαι ποσο απειρος ειναι

Επισης, δε ζητηθηκε κριτικη επιπεδου σταματακου, μονο σε τι συστημα το ακουσες, τι ακουσες και που...
Φιλικά, ασφαλως.

Μπορώ αύριο να στα έχω κάνει 8000.
Δεν σημαίνει ότι παίρνω και εμπειρία με αυτό...

Άντε κανά κανονάκι για την επόμενη πίστα... :flipout:

Anyway, εγώ είπα και την γνώμη μου για το μηχανάκι και για τα περι φόρουμ...
Φιλούμπες!

To να πεις "άκουσα το τάδε μηχάνημα και συγκλονίστηκα" σε άσχετους με το χόμπυ ανθρώπους( φαντάζομαι να το λέω σε κάτι θειάδες που έχω)
το πολύ-πολύ να εισπράξεις ένα συγκαταβατικό χαμόγελο ή κανένα πλάγιο βλέμμα.
Το να το αναφέρεις σε ένα εξειδικευμένο φόρουμ, εύλογα θα ζητηθούν περαιτέρω λεπτομέρειες
από τους χομπίστες, όπως και έγινε.

Ποινικό αδίκημα?...
Σε αυτή την περίπτωση την ποινή την εισέπραξε μέλος που ρώτησε κάτι παραπάνω
από το να κάθεται να θαυμάζει το μηχάνημα που περιγράφεται στο νήμα.

Ομολογώ πως δεν είμαι σε θέση να απαντήσω για το πως είναι δυνατόν
να γνωρίζουν τα μέλη ποιός και τι έχει ακούσει και δεν το αναφέρει(!) για να τον πάρουν με τις πέτρες.

Αχρηστο δεν το λες, αλλά δεν λες πως βοήθησε και τους υπόλοιπους να βγάλουν συμπεράσματα.
Εγιναν απλές ερωτήσεις από απλούς χομπίστες, όπως συνήθως γίνονται σε κάθε παρουσίαση
είτε συστήματος, είτε μεμονωμένου μηχανήματος.
Τώρα αν ο ιδιοκτήτης δεν θέλει, ας μην κάνει καν αναφορά γιατί
είναι σίγουρο πως τα υπόλοιπα μέλη θα ζητήσουν να μάθουν περισσότερα.

Αυτά..

Απάντηση: Re: Rockna Wavedream Dac

Ποινικό αδίκημα?...
Σε αυτή την περίπτωση την ποινή την εισέπραξε μέλος που ρώτησε κάτι παραπάνω
από το να κάθεται να θαυμάζει το μηχάνημα που περιγράφεται στο νήμα.

Η ποινή δεν έχει καμία σχέση με αυτό.
Η ποινή επιβλήθηκε για υποδείξεις και υπόνοιες πως ενώ η διαχείριση θα έπρεπε να επέμβει και να αναγκάσει(!) το μέλος να πει περισσότερα,δεν το έκανε.
Και δεν ήταν η πρώτη φορά που γίνονται τέτοιες υποδείξεις και κριτική ενώ (από τον κανονισμό λειτουργίας):

2.6. Περιεχόμενο, κοσμιότητα, και ύφος των δημοσιεύσεων και επικοινωνία με την ΔΟ:

α) Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όταν είναι κόσμια και αναφέρεται σε ιδέες και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα. Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους.

ζ) Απαγορεύονται οι συστάσεις από έναν χρήστη σε άλλον σχετικά με τη συμπεριφορά του δεύτερου.
Αυτό για να μην υπάρχουν μελανά σημεία.

Όπως το δει κανείς.

Παρότι το πήρα απόφαση, όπως και το να μήν ανεβάσω τις εντυπώσεις μου ποτέ ξανά, βλέπω τώρα ένα νήμα με χύμα εντυπώσεις χωρίς καμία αναφορά απο πού πώς πότε κλπ με τις αξιοσέβαστες μέν, σκόρπιες δέ απόψεις συμφορουμιτών (κάποιοι απο αυτούς είναι καλοί φίλοι) χωρίς καμία σχετική λεπτομέρεια για μια συσκευή πολύ μεγάλης αξίας και ουδεμία όχι αναφορά αλλα ούτε επερώτηση δεν γίνεται απο τους αρμοδίους.

Λαμβάνοντας προσωπικά την ευθύνη για τα γραφόμενα μου και αποδεχόμενος τις οποιεσδήποτε συνέπειες έχω να πώ απλά πως κάτι δεν πάει καλά εδώ και καιρό.. Η στραβά πάει ο γιαλός ή στρβά αρμενίζουμε με κόστος το οτι όλο και λιγότερος κόσμος παίρνει στα σοβαρά το ότι γράφεται εδώ, κάτι που το γνωρίζω απο κατ ιδίαν συζητήσεις.

Φυσικά (και το είπα κι αμέσως μετά την δημοσίευση) προσωπικά εκτιμώ πολύ το γεγονός πως ο χρήστης έχει επίγνωση,αναλαμβάνει την ευθύνη κι αποδέχεται τις συνέπειες όπως αναφέρει.

Για να χαλαρωσουμε λιγο, ριχτε μια ματια εδω....
http://matrixhifi.com/ENG_contenedor_ppec.htm

(επαναληψη μητηρ μαθησεως.....να θυμουντε οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεωτεροι....μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις.....και πολλα αλλα δημωδη:flipout: )

Θεωρω οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανουμε κατι αναλογο και μεις, για να μπουν ποοοοολα πραγματα στην θεση τους!

Για να χαλαρωσουμε λιγο, ριχτε μια ματια εδω....
http://matrixhifi.com/ENG_contenedor_ppec.htm

(επαναληψη μητηρ μαθησεως.....να θυμουντε οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεωτεροι....μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις.....και πολλα αλλα δημωδη:flipout: )

Θεωρω οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανουμε κατι αναλογο και μεις, για να μπουν ποοοοολα πραγματα στην θεση τους!

αυτά τα κάναμε και εδώ πριν 10 χρόνια Μιχάλη.
Και τα συμπεράσματα ήταν αντίστοιχα.
Δεν είδα όμως κάποιοι να γίνονται σοφότεροι.

αυτά τα κάναμε και εδώ πριν 10 χρόνια Μιχάλη.
Και τα συμπεράσματα ήταν αντίστοιχα.
Δεν είδα όμως κάποιοι να γίνονται σοφότεροι.

Μα γιαυτο το αναφερω........αφου δεν γιναμε σοφοτεροι ας γινουμε τουλαχιστον χαλαροτεροι:ernaehrung004:

Μα γιαυτο το αναφερω........αφου δεν γιναμε σοφοτεροι ας γινουμε τουλαχιστον χαλαροτεροι:ernaehrung004:

ε...χμ είπα για την ακρίβεια "δεν είδα όμως κάποιοι να γίνονται σοφότεροι"

και να μην ξεχνάμε τον αξέχαστο Σπύρο Κωστόπουλο που ήταν η ψυχή των τότε τυφλών τεστ.
όσο για χαλαρότητα ίσα ίσα. Το δικό μου σχόλιο (και ίσως και του απόντος Πέτρου) αυτή την χαλαρότητα αναζήτησε, που δεν την βρίσκει πλέον.