Rockna Wavedream Dac

Προσπαθούμε απλά να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες για ένα μηχάνημα και αυτό το τόσο απλό και αυτονόητο

Στην πράξη πάντως δεν επαληθεύεσαι.. Γιαυτο και επειδη τα νουμερα είναι πολύ σοβαρά σου πρότεινα να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητες όσον αφορά την πληροφόρηση σου..

Ειρωνεία όχι.... μάλλον ρεαλισμος. Προσπαθούμε απλά να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες για ένα μηχάνημα και αυτό το τόσο απλό και αυτονόητο γίνεται με αρκετό ¨ζόρι ¨. Δεν έχει τίποτα το κακοπροαίρετο το ποστ μου.... ακριβώς το αντίθετο !!

Αυτονόητο είναι, υποχρεωτικό ΔΕΝ είναι. Κανείς χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει ή γράψει οτιδήποτε. Αντίθετα, υποχρεωμένος είναι να σου απαντήσει ο αντιπρόσωπος της εταιρείας. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για αγορά είμαι σίγουρος ότι θα σκοτωθεί να σε εξυπηρετήσει με την κρίση που περνάει ο κλάδος.

Αυτονόητο είναι, υποχρεωτικό ΔΕΝ είναι. Κανείς χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει ή γράψει οτιδήποτε. Αντίθετα, υποχρεωμένος είναι να σου απαντήσει ο αντιπρόσωπος της εταιρείας. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για αγορά είμαι σίγουρος ότι θα σκοτωθεί να σε εξυπηρετήσει με την κρίση που περνάει ο κλάδος.
Τον ιδιοκτήτη τον γνωρίζω προσωπικά αλλά αυτο δε λέει και πολλά. Είναι και συμπαθέστατος άνθρωπος. Απλά είναι λίγο ακριβούτσικο (δεν εννοώ ότι δεν τα αξίζει) και ψάχνομαι λίγο παραπάνω. Για αυτό ρωτάω αυτους που το άκουσαν. Και γω το άκουσα στην έκθεση αλλά αυτο δεν λέει και πολλά. Το σύστημα με το οποίο το άκουσα είναι τελείως διαφορετικό σε χαρακτήρα από το δικό μου. Και γενικά στις εκθέσεις δεν καταλαβαίνεις και πολλά.

Τον ιδιοκτήτη τον γνωρίζω προσωπικά αλλά αυτο δε λέει και πολλά. Είναι και συμπαθέστατος άνθρωπος. Απλά είναι λίγο ακριβούτσικο (δεν εννοώ ότι δεν τα αξίζει) και ψάχνομαι λίγο παραπάνω. Για αυτό ρωτάω αυτους που το άκουσαν. Και γω το άκουσα στην έκθεση αλλά αυτο δεν λέει και πολλά. Το σύστημα με το οποίο το άκουσα είναι τελείως διαφορετικό σε χαρακτήρα από το δικό μου. Και γενικά στις εκθέσεις δεν καταλαβαίνεις και πολλά.

Καλησπέρα!

Αν γνωρίζεις καλά τον αντοπρόσωπο πες του να στο δώσει για λίγες ημέρες ώστε να έχεις την καλύτερη εικόνα.

Μα και οι άλλοι χρήστες που το άκουσαν στο σύστημά τους έχουν σύστημα διαφορετικό από το δικό σου.
Και χώρο διαφορετικό από το δικό σου.
Τα οποία μάλιστα δεν ξέρεις.

Οπότε δε μπορούν να σε βοηθήσουν, πέρα από το να σου πουν ένα "το μηχανάκι τα σπάει". Όπως και έκαναν δηλαδή.

Μετα από ενα μηνα δεν βλέπω την συνέχεια των διθυράμβων...
Δεν έχει στρώσει πια ωστε να έχουμε μια πληρέστερη εικονα?

Υπαρχει ολοκληρωμενη εικονα-τοποθετηση απο Chris1967 στο ποστ 37 απο το στρωμενο του Dr Pan k
Ειναι πληρης και σαφης.Δεν υπολειπετε σε κατι
Ευχαριστω

Όπως είπαμε όλοι όσοι το ακούσαμε και πιο πάνω (όλοι έμπειρα μέλη) το DAC αυτό σπέρνει.

Έχει στρώσει και έχει καλυτερεύσει αλλά από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι είναι ένα προϊόν το οποίο ξεβρακώνει και γελοιοποιεί όλες τις υλοποιήσεις με τις οποίες ασχολούμαστε καθημερινά εδώ στο φόρουμ, δηλαδή όλα τα dac της μικρής και μεσαίας κατηγορίας και όλα τα diy.

Τώρα αυτό είναι προσωπική άποψη μου πρώτων (και έχω ακούσει αρκετά πίστεψε με), δεύτερον δεν έχω κανένα συμφέρον από τις πωλήσεις του προϊόντος αυτού, τρίτον αυτό με έκανε να αναθεωρήσω τις απόψεις μου περί ψηφιακών εν γένει και τελικά να έχω την άποψη ότι προς το παρών μονόδρομος είναι τα R2R sign magnitude αν θέλει κάποιος έναν ήχο χωρίς παραχωρήσεις και αυτό που λέω είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά και πάλι λέω έτσι το αντιλαμβάνομαι.

Αυτό το DAC είναι σήμερα (αύριο δεν ξέρω τι θα γίνει) η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στα ολοκληρωμένα dac με ήχο χωρίς παραχωρήσεις και στις φτηνότερες λύσεις με τα μειονεκτήματα που συζητάμε καθημερινά εδώ.

Δεν γνωρίζω άλλο προϊόν που να είναι κοντά του εκτός από το Total Dac d1-dual DAC που κάνει σχεδόν τα διπλά λεφτά.

Είμαι τόσο εντυπωσιασμένος που το σκέφτομαι σοβαρά αν και δεν έχω την άνεση να το κάνω... ας όψεται η κρίση γ@μW την κρίση μέσα... :furious3:

Χωρίς να θέλω να παρεξηγουμαι σημειώνω οτι απλως κανω μια ερωτηση.
Περίμενα τοποθέτηση "απο πρώτο χέρι" που λένε αλλα ....το ξεχναω.
Εχω αποφασίσει οτι δεν πρόκειται να ασχοληθώ στα επόμενα χρόνια με ψηφιακά μετα απο προσφατες εμπειριες και θα μεινω με το δικο μου τουλάχιστον για μια πενταετία.
Ουτε επίσης με κατασκευές του ειδους καθώς πρόσφατα εχω μπλέξει με daw και επαγγελματικες προσεγγίσεις.
Ήθελα μονο να ολοκληρωσω αποψη εστω και by proxy για κατι τόσο σημαντικό. ...

Βασικά Δημήτρη τα πράγματα είναι όπως τα περιγράψαμε, είναι ένα πράγμα που πρέπει να το ακούσει κάποιος να το καταλάβει, και θα το καταλάβει παθαίνοντας σοκ αν νομίζει ότι ο ήχος που έχει από φτηνότερς υλοποιήσεις είναι πλησίον αυτού που λέμε no comporomise.

Όπως είπαμε και πιο πάνω ο αντιπρόσωπος το έχει για ακρόαση και όποιος θέλει μπορεί να το ακούσει εκεί.

Είναι άδικο να περιμένουμε από τον οποιοδήποτε ιδιοκτήτη μηχανημάτων εδώ να τοποθετείται επειδή το θέλουμε εμείς οι υπόλοιποι, και μετά να είναι ενδεχομένως σε δύσκολη θέση να μην θέλει ή να μην μπορεί, και να αρνείται ενδεχόμενες επισκέψεις αγνώστων ή και γνωστών σπίτι του για ακρόαση.

Ποτε μου δεν θεωρησα οτι ο ήχος που είχα - εχω είναι no compromise.
Επαρεχομαστε στα ίδια και τα ιδια...
Εχω άλλη θεώρηση για τα πράγματα των φόρουμ.
Δεν πρέπει να είναι a la carte η πληροφόρηση και η επικοινωνία.
Ταπεινή άποψη. ...πάντα

Δηλαδή θεωρείς κάποια πράγματα υποχρεωτικά και όχι εθελοντικά?

'Η θεωρείς ότι το φόρουμ θα ήταν καλύτερο αν δεν θα υπήρχε αυτό το νήμα?

Ή κατά συνεπαγωγή όποιος ανοίγει νήμα πρέπει να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να δώσει ότι του ζητηθεί από οποιονδήποτε στο φόρουμ?

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δέχεσαι εσύ (και κάποιο άλλοι που δημιούργησαν παράσιτα σε αυτό το νήμα) το νήμα όπως είναι... αν λέμε βλακείες και ότι το dac αυτό δεν αξίζει την θέση και την αξία που του δώσαμε ας βγει κάποιος που το έχει ακούσει και δίπλα με κάποιο άλλο που το θεωρεί καλύτερο (και φτηνότερο) να μας πει άλλα πράγματα.

Εν πάσι περιπτώσει από μένα τώρα over and out, δεν ξανατοποθετούμε στο συγκεκριμένο νήμα οριστικά.

Κι ούτε θα δεις. Διθυράμβους γράφει όποιος το έχει αγοράσει, αλλά δε βλέπω ιδιοκτήτες στον ορίζοντα.

Δεν είναι σωστό αυτό που λες ... έχει ξεκαθαρισθεί ότι υπάρχει ιδιοκτήτης, ο οποίος βέβαια έχει το δικαίωμα να μην θέλει να τοποθετηθεί, για 1002 λόγους ... εγώ δεν το έχω ακούσει, καθώς σε γενόμενη επίσκεψη γινόταν κάποια αναβάθμιση στο firmware, όμως εμπιστεύομαι την κρίση κάποιων παιδιών των οποίων γνωρίζω τις γνώσεις /εμπειρίες/ φιλοσοφία ...

Απάντηση: Re: Rockna Wavedream Dac

Χαιρετισμους απο Μελβουρνη. Συμμετεχω για πρωτη φορα, με αφορμη τις αποψεις για το ROCKNA WAVEDREAM DAC. To eχω για δυο μηνες τωρα και το θεωρω πραγματικα αριστο. Στο συστημα μου παρουσιαζει ολα τα χαρακτηριστικα ενος μουσικοτατου, δυναμικου ''οργανου'', με απιστευτη διαυγεια, μικρο-δυναμικη λεπτομερεια με πλουσιο αρμονικο περιεχομενο και σωστα ηχοχρωματα [ κριτηριο ειναι οι δικες μου ηχογραφησεις ] χωρις ιχνος αφυσικων artefacts [ aς βοηθησει καποιος με τον ελληνικο ορο]. Αυτες ειναι εντυπωσεις και συμπερασματα αυστηρων ακροασεων δυο μηνων στο σπιτι μου, εχοντας σαν αναφορα το αναλογικο μου συστημα και το πεπειραμενο αυτι μου. Ειναι απολυτες αποψεις, χωρις Α\Β συγκρισεις με παρομοιας τιμης DAC, εκτος απο πολυ φνηνοτερα της YBA και REGA.
To eχω παραγγειλει φυσικα αλλα ακομα διατηρω το δοκιμαστικο, που ειναι το SINGLE ENDED PLATINUM. Eυχαριστω για τη φιλοξενια.

Re: Απάντηση: Re: Rockna Wavedream Dac

Χαιρετισμους απο Μελβουρνη. Συμμετεχω για πρωτη φορα, με αφορμη τις αποψεις για το ROCKNA WAVEDREAM DAC. To eχω για δυο μηνες τωρα και το θεωρω πραγματικα αριστο. Στο συστημα μου παρουσιαζει ολα τα χαρακτηριστικα ενος μουσικοτατου, δυναμικου ''οργανου'', με απιστευτη διαυγεια, μικρο-δυναμικη λεπτομερεια με πλουσιο αρμονικο περιεχομενο και σωστα ηχοχρωματα [ κριτηριο ειναι οι δικες μου ηχογραφησεις ] χωρις ιχνος αφυσικων artefacts [ aς βοηθησει καποιος με τον ελληνικο ορο]. Αυτες ειναι εντυπωσεις και συμπερασματα αυστηρων ακροασεων δυο μηνων στο σπιτι μου, εχοντας σαν αναφορα το αναλογικο μου συστημα και το πεπειραμενο αυτι μου. Ειναι απολυτες αποψεις, χωρις Α\Β συγκρισεις με παρομοιας τιμης DAC, εκτος απο πολυ φνηνοτερα της YBA και REGA.
To eχω παραγγειλει φυσικα αλλα ακομα διατηρω το δοκιμαστικο, που ειναι το SINGLE ENDED PLATINUM. Eυχαριστω για τη φιλοξενια.

Καλωσόρισες και σε ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις!