Kosh
AVClub Fanatic
Re: Rogue One: A Star Wars Story (2016)
Θαχε ενδιαφερον να δουμε καποια στιγμη τον Κορουσαντ τοσα χρονια μετα.....
Θαχε ενδιαφερον να δουμε καποια στιγμη τον Κορουσαντ τοσα χρονια μετα.....
Δεν έχεις δει το Spaceballs μάναμ'; Ο πλανήτης Druidia περιβάλλονταν από μια αδιαπέραστη ασπίδα η οποία είχε μόνο ένα άνοιγμα, από το οποίο οι Spaceballs ήθελαν να ρουφήξουν τον αέρα με την εν λόγω hoover...![]()
Αυτή είναι ταινία.. Σενάριο που δεν χρειάζεται να έχεις δοκτορά για να το καταλάβεις!
Από τις ταινίες που έχω δει τις περισσότερες φορές, btw.. Έπος!
Καλα, Θεοτοκατε ..... εχεις ενα αβαταρ, μια φατσουλα .... μου ρχεται να γαυγισω !
Γουφ ...![]()
Το αβαταρ μου, ενα ημίαιμο, πρώην αδέσποτο και ταλαιπωρημένο, νυν ευτυχισμένο και κακομαθημένο
η Μπρουνίτσα μου :sheep:
Καλά τι θα γίνει πια; Και thanksgiving trailer:
Τρειλερ Νο 14
(δηλαδή κάποιος κάθεται και τα μετράει?)
Βεβαια, ουκ εν τω πολλω το ευ (αν ειναι να κρινουμε απο την πλυμμηρα trailers της Disney).
Kανεις δεν γνωριζει αν το Rogue One ξεπερασει τις προσδοκιες που δημιουργησαν τα trailers.
Οι Τρεκηδες ευτυχως απαλλαχθηκαν απο τον JJ ... οποτε μαλλον ελπιζουν σε καλυτερες μερες
(με η χωρις πλυμμηρα απο trailers). Και εμεις απαλλαχθηκαμε απο τον ταπα αλλα δυστυχως ...
δεν απαλλαχθηκαμε απο την Disney (και Kathleen Kennedy !) Kαι ΟΥΤΕ .... προβλεπεται ! :icon15:
.... τα λογια τα μεγαλα, τα παχια .......απο αυριο δε δεν θα ξαναδω κανενα τρειλερ ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.