Rogue One: A Star Wars Story

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    82
Re: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

20 ΒΒΥ - 0 ΒΒΥ (ΒΒΥ = Βefore Battle of Yavin)

Under Imperial rule, illegal trade flourished on Coruscant, where the nobility coveted certain prohibited items,
including slaves and banned artwork, as status symbols. Palpatine tolerated such activity, as it kept minor nobles
occupied with their own intrigues and provided him with a means of blackmailing some nobles into his service.

Coruscanti resistance cells did exist, based in the planet's Factory District.
Shasheva Astopone, the heiress to an exporting fortune, used her wealth to fund some of the local Rebel cells
and smuggled goods to and from Coruscant for the Alliance through her business.

Αλλα ειπαμε .... η Disney εχει βαλθει να εξαφανισει οτιδηποτε "εξωθεσμικο".
Μην δενεις τιποτα, σκοινι κορδονι !

Δεν έχεις δει το Spaceballs μάναμ'; Ο πλανήτης Druidia περιβάλλονταν από μια αδιαπέραστη ασπίδα η οποία είχε μόνο ένα άνοιγμα, από το οποίο οι Spaceballs ήθελαν να ρουφήξουν τον αέρα με την εν λόγω hoover... :p

Αυτή είναι ταινία.. Σενάριο που δεν χρειάζεται να έχεις δοκτορά για να το καταλάβεις! :D

Από τις ταινίες που έχω δει τις περισσότερες φορές, btw.. Έπος!

Αυτή είναι ταινία.. Σενάριο που δεν χρειάζεται να έχεις δοκτορά για να το καταλάβεις! :D

Από τις ταινίες που έχω δει τις περισσότερες φορές, btw.. Έπος!

Δεν την έχω δει ποτέ ολόκληρη.
Πρέπει να το κανονίσουμε.

Αν μη τι άλλο, μια ταινία που αφήνει αίσθηση!

tumblr_o0i1mz28Ng1v43swbo1_1280.png

Άδικος ο δημιουργός του μοντάζ, αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ!
:laugh:

Πρεπει να σταματησω να βλεπω αλλα trailers!
Στα stand alone δεν εχω πρόβλημα, στις τριλογίες θελω ολα τα spoilers :p

Καλα, Θεοτοκατε ..... εχεις ενα αβαταρ, μια φατσουλα .... μου ρχεται να γαυγισω !

Γουφ ... :rolleyes:

Το αβαταρ μου, ενα ημίαιμο, πρώην αδέσποτο και ταλαιπωρημένο, νυν ευτυχισμένο και κακομαθημένο
η Μπρουνίτσα μου :sheep:
offtopic

Το αβαταρ μου, ενα ημίαιμο, πρώην αδέσποτο και ταλαιπωρημένο, νυν ευτυχισμένο και κακομαθημένο
η Μπρουνίτσα μου :sheep:

Να σου ζησει ... :love:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλά τι θα γίνει πια; Και thanksgiving trailer:

Το τι γινεται μετα το TFA αλλα κυριως λιγο πριν το RO ... μαλλον αποδεικνυει οτι οι ΗΠΑ
εχουν, κατα βαση, μια Star Wars culture και οχι (δυστυχως) μια Star Trek culture.

Βεβαια, ουκ εν τω πολλω το ευ (αν ειναι να κρινουμε απο την πλυμμηρα trailers της Disney).
Kανεις δεν γνωριζει αν το Rogue One ξεπερασει τις προσδοκιες που δημιουργησαν τα trailers.
Οι Τρεκηδες ευτυχως απαλλαχθηκαν απο τον JJ ... οποτε μαλλον ελπιζουν σε καλυτερες μερες
(με η χωρις πλυμμηρα απο trailers). Και εμεις απαλλαχθηκαμε απο τον ταπα αλλα δυστυχως ...
δεν απαλλαχθηκαμε απο την Disney (και Kathleen Kennedy !) Kαι ΟΥΤΕ .... προβλεπεται ! :icon15:

Last edited:

Τρειλερ Νο 14
(δηλαδή κάποιος κάθεται και τα μετράει? :grinning-smiley-043)

:flipout:
Απ' ότι φαίνεται ναι!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βεβαια, ουκ εν τω πολλω το ευ (αν ειναι να κρινουμε απο την πλυμμηρα trailers της Disney).
Kανεις δεν γνωριζει αν το Rogue One ξεπερασει τις προσδοκιες που δημιουργησαν τα trailers.
Οι Τρεκηδες ευτυχως απαλλαχθηκαν απο τον JJ ... οποτε μαλλον ελπιζουν σε καλυτερες μερες
(με η χωρις πλυμμηρα απο trailers). Και εμεις απαλλαχθηκαμε απο τον ταπα αλλα δυστυχως ...
δεν απαλλαχθηκαμε απο την Disney (και Kathleen Kennedy !) Kαι ΟΥΤΕ .... προβλεπεται ! :icon15:

Βλέποντας όλα τα τρέηλερ μού πέρασε από το μυαλό μήπως ανεβάζουμε τις προσδοκίες για φοβερό φινάλε και περιπλοκές ενώ τελικά το τι αίσθηση θα αφήσει η ταινία το έχουμε νιώσει ήδη από τα όσα είδαμε ήδε σε σκόρπιες σκηνές...

Αυτος εδώ εχει παρει ολα τα τρειλερ τα έβαλε σε χρονολογική σειρά και έφτιαξε την ταινία..... :flipout:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλα οχι οτι δεν τα θυμαμαι αλλα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να το δω....απο αυριο δε δεν θα ξαναδω κανενα τρειλερ και θα πιω τα χαπια της λησμονιας μεχρι να δω την ταινια.