chrisssb
Μέλος Σωματείου
Re: Rogue One: A Star Wars Story (2016)
Carrie Fisher Gave The Best Morning Show Interview You'll Ever See
Carrie Fisher Gave The Best Morning Show Interview You'll Ever See
Τα παιδιά σου τι ηλικίες είναι;Το είδα σήμερα στο Mall με τα παιδιά , πολύ καλό.
Λοιπον,
ειπα οτι θα περιμενω δεκα μερες (περασαν δωδεκα).
...
Τα πα .... ξαλαφρωσα καπως ..... (αλλα δεν τελειωσα !)
Ουτε καν για μεγαλους πλεον...
Το συνειδητοποιησα περυσι που ειδα το 7
Anyway, μιας και βρισκομαι στην Αμερικη τωρα, λεω να το τιμησω σε μια Dolby αιθουσα
Άσε τα Dolby στην άκρη και πήγαινε σε IMAX. Εκεί εκτός του ότι μιλάμε για εικόνα τελείως άλλου επιπέδου (σε ανάλυση, μέγεθος, ποιότητα, κόντραστ κλπ κλπ), έχεις εκ των πραγμάτων και αντίστοιχο Dolby Atmos (αφού αν δεν κάνω λάθος πλέον το IMAX 3D Audio είναι 9κάναλο. Και όχι οποιδήποτε IMAX, αλλά από την 5ετή πλέον πείρα μου, μπορώ να σου πω ότι αν θες εξωπραγματική εικόνα σε κινηματογράφο, η καλύτερη επιλογή σου είναι IMAX που να ανήκει σε κάποιου είδους Μουσείο (ή Science center).
Τα τρία καλύτερα IMAX που έχω δει στις ΗΠΑ ως τώρα ήταν:
1. Seattle Pacific Science Center
2. Indiana State Museum
3. Chicago Navy Pier
Το τελευταίο πρόσφατα πέρασε στα χέρια της AMC (που προτείνει και ο Τάκης), αλλά η εμπειρία μου σε άλλα IMAX της AMC δεν ήταν τόσο καλή.
Ανάλογα το που είσαι βέβαια, κοίτα κι εδώ.
Εγώ επιτέλους έκλεισα για αύριο σε 70mm προβολή (2D γιατί έτσι γουστάρω!!)
Το θέμα όμως είναι να το δει σε Dolby vision με HDR...
Thx για τις πληροφορίες
Βασικά, λόγω κακής εμπειρίας πέρυσι στο Βερολίνο σε IMAX 3D, έλεγα να αποφύγω σίγουρα το 3D και ίσως και το IMAX
Όποτε έβλεπα σαν μόνες επιλογές, στο LA που είμαι, κάποιο Dolby Theater της AMC
Απο αυτά δλδ https://www.amctheatres.com/movies/...-27/amc-universal-citywalk-19-los-angeles/all ποιο θα πρότεινες;
Λολ, προχθές ήμουν LA και ήμουν έτοιμος να κλείσω είτε στο Citywalk είτε στο Chinese Theater, αλλά τελικά τα απέρριψα επειδή ήταν 3D, που μου είχε καταστρέψει το Force Awakens (παρόλο που ήταν εξαιρετικό σαν υλοποίηση και σε καλή αίθουσα).
Δεν έχω ίδια άποψη από LA δυστυχώς, πάντως είχα καταλήξει στα δύο παραπάνω από πολύ σύντομο googlάρισμα, τελείως στο πόδι. To Chinese Theater πάντως είναι και ψιλο-landmark, στη Hollywood Blvd, δίπλα στο Dolby Theater (επίσης landmark) οπότε ίσως ένα απ'τα δύο να αξίζει για την εμπειρία.
Στο citywalk βλέπω οτι το έχει και σε IMAX 2D, κάνω λάθος;
Ναι, τωρα δεν το βγάζει γενικά!Στο link σου φαίνεται πως το έχει σε 2D... στο google που συνήθως χρησιμοποιώ και κλικάρω στην ώρα για εισιτήρια έγραφε (και γράφει) μόνο 3D...
Ωστόσο σε ολόκληρη την ταινία, οι ήρωες καταφέρνουν τα πάντα, δεν αποτυγχάνουν ποτέ και μπορεί ο καθένας μόνος του να τα βάλει με 2 στρατιές Stormtroopers τους οποίους θα ανατινάξει ακόμα και με δυναμιτάκι πασχαλιάτικο.
Αποκορύφωμα η τελική μάχη που δίνεται από 10 ανθρώπους όλους και όλους ενάντια σε ολόκληρη βάση. Μέχρι εκείνο το σημείο η ταινία θυμίζει λιγάκι The Expendables με τους ήρωες ουσιαστικά άτρωτους και ξαφνικά, πάνω που έχεις δημιουργήσει την εικόνα, έρχεται η ανατροπή, τη στιγμή μάλιστα που όλα δείχνουν πως έχουν θετική εξέλιξη.
Το δεύτερο θέμα που είχα όπως είπα με το πρώτο μου μήνυμα ήταν ο τρόπος που είχαν χειριστεί την εικόνα.
Η ταινία σε πολλά σημεία θύμιζε παλιές παραγωγές με τα σκάφη να είναι ξεκάθαρα μοντέλα,
το κράνος του Vader ξεκάθαρα πλαστικό κτλ. Αλλά αυτό οκ το ξεπέρασα ήδη.
Επιπλέον θα ήθελα και την original μουσική, αλλά περί ορέξεως...
Ένα τρίτο θέμα που είχα είναι πως στο πρώτο μισό η εξέλιξη της ταινίας ήταν αργή και σε έκανε ως και να βαριέσαι. Έρχεται το δεύτερο μισό να σε ανεβάσει και πάλι, αλλά μέχρι τότε πραγματικά απορείς αν θα πάει έτσι μέχρι τέλους.
Το τελευταίο και σημαντικότερο που με χάλασε ήταν η φλυαρία του Vader.
Γιατί τελικά ο Vader είναι και ο αγαπημένος μου χαρακτήρας στο SW. Αυτόν περίμενα να δω.
Εμφανίζεται λιγότερο badass απ'ότι τον είχαμε συνηθίσει και δυστυχώς μέχρι και η φωνή του (που είναι οriginal) είναι πιο ανθρώπινη.
Thx για τις πληροφορίες
Βασικά, λόγω κακής εμπειρίας πέρυσι στο Βερολίνο σε IMAX 3D, έλεγα να αποφύγω σίγουρα το 3D και ίσως και το IMAX
Όποτε έβλεπα σαν μόνες επιλογές, στο LA που είμαι, κάποιο Dolby Theater της AMC
Απο αυτά δλδ https://www.amctheatres.com/movies/...-27/amc-universal-citywalk-19-los-angeles/all ποιο θα πρότεινες;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Γι αυτο ακριβώς έλεγα για Dolby Theater
(Αν και φίλος εδώ λέει οτι και ο Μαέστρο, οτι τα AMC δεν λένε και πολύ)
Βέβαια, πουθενά δεν βλέπω να λέει πχ για 4Κ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.