Ενταξει, να πω την μαυρη αληθεια ... με την ποιοτητα τηλεφωνικης συνδεσης που ειχα το μεσημεριH μεγαλη αμφιθεατρικη αιθουσα των Στερ στην Σαλονικα παντως ηταν μακραν η καλυτερη μου.
Τρεκης στο Rogue One ? :flute: ..... τς τς τς τς ..... που παει ο κοσμος ! :beatnik2:Άντε, 3 ώρες έμειναν...![]()
Τι να πρωτοπούμε, η ταινία είναι σοκ!
Οι απόψεις μου:
Τι μου άρεσε
-Η αίσθηση pre-IV τα κοστούμια, τα σκάφη μεχρι και οι σκηνές cocpiti στα x wing ηταν σαν να βλέπω σκηνές απο την original τριλογία +νέα σκάφη
-Η δράση καταιγιστική, σκηνές μάχης παντού σε πλανήτες, στο διάστημα, σε τροπικά μερη, σε σταθμούς, στον αέρα τα πάντα όλα.
-Νέοι κόσμοι (αλλα όχι διαφορετικοί), παντού πλάσματα όπως θα περίμενε κανείς σε ενα SW
-"βρωμιά" σε όλη σχεδόν την ταινία
-Αίσθηση χιούμορ να σπάει κάπου η ένταση
-Η καλύτερη σκηνή EVER σε close combat με τον vader
-Οτι έχει mixed happy and not happy ending.
-η σύνδεση που κάνει με epΙΙΙ και IV με αναφορές, χαρακτήτες, κολλάει απίστευτα.
-K-2S0, εξαιρετικός! γιατι κάθε SW που σέβεται τον εαυτό του θέλει κι ένα droid να μας ξελασπώνει!
-Κάτι διαφορετικό απ οτι έχουμε δει, ένα SW universe χωρίς να είναι SW!
Τι δεν μου άρεσε:
-Απλοικό σενάριο με πολλές τρύπες, κλισέ και κουλά που οκ έχουμε μάθει να τα προσπερνάμε σε τέτοιου είδους ταινίες
-Η φάση με τον Gerrera, περίμενα κάτι περισσότερο εκεί.
-Η καλύτερη σκηνή combat με τον vader μεν, αλλά δε κολλάει με το αμέσως επόμενο IV just choking and letting the stormtroopers getting the job done before he enters the party. Επίσης μου άφησε μια εντύπωση οτι είναι σκαλιά πιο πάνω σε ιεραρχία και σεβασμό οπ ότι στην παλιά τριλογία (αμέσως μετά δλδ) σαν περιφερόμενος priviliged κακός, πράγμα που δε κολλάει.
-Παλι το ιδιο στόρι, παιδί που έχει χάσει γονείς και του πέφτει βαρύς φόρτος να κάνει κάτι για να σώσει την κατάσταση
-CGI χαρακτήρες. ΟΚ έκαναν την δουλειά τους decent απλά σου κάθεται λίγο κάπως. Ελπίζω στο μέλλον να βγουν εκδόσεις 8K με καλύτερα render. Επίσης σε ορισμένες φάσεις δεν ήταν τόσο αληθοφανή τα star destroyer.
-Κάποιοι χαρακτήρες ήθελαν λίγο δουλειά ακόμα αλλά ευτυχώς ο daredevil της υπόθεσης μας έδωσε την αίσθηση σαν να υπάρχει jedi στην παρέα.
-Σύγκρουση star destroyers? αλήθεια τώρα?
Γενικά top class action SW movie που όχι μόνο δε θα σε αφήσει ανικανοποιητο αλλά θα σε εκστασιάσει!
MUST SEE
8/10 by me
Θελει να παει διαβασμενος ο μπαμπακας ....
Nα μην απογοητευσει τα μαθητουδια του ....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.