Rogue One: A Star Wars Story

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    82
Re: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

H μεγαλη αμφιθεατρικη αιθουσα των Στερ στην Σαλονικα παντως ηταν μακραν η καλυτερη μου.
Ενταξει, να πω την μαυρη αληθεια ... με την ποιοτητα τηλεφωνικης συνδεσης που ειχα το μεσημερι
(που δεν μπορουσα να ακουσω καν τον κωδικο κρατησης αφου καθε μισo δευτερολεπτο κοβοταν το σημα
και επανερχοταν) ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ .... δεν μπορεσα να ρωτησω σε ποια αιθουσα μας πεταξαν.
Κατα πασα πιθανοτητα, ΔΕΝ ειναι η μεγαλη αμφιθεατρικη.

Απλα ξερω οτι ειναι στις 6:00 μμ στα Odeon Mακεδονια και ΕΝΤΕΛΩΣ στο κεντρο της αιθουσης, αφου παλεψα
(να ακουστω και) να συννενοηθω ωστε να μαθω ποσες σειρες (και θεσεις/σειρα) εχει η αιθουσα προβολης.
Ακουγα στο background καποιες αλλες τηλεφωνητριες να φωναζουν για να ακουστουν στην γραμμη τους
Κοινως .... Χ-Α-Ο-Σ !!! Εχει γουστο να χω πεσει σε 3D .... :laugh: .... και να κλαιω γοερα αυριο :icon15: ....

Last edited:
Απάντηση: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Wow just like the good old days scent! action movie μεν με πινελιές SW απ τα παλια δε. 8/10 για το feeling

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

EΠΟΣ !!!!

Βγαλμενη απο τα πιο τρελλα μας ονειρα.

Επιτελους ξαναδωσαν ρολο στον Πητερ Κασινγκ:2thumb22sup: μεχρι και η μικρη αδερφη της Καρι Φισερ εμφανιστηκε :drool1:, ειδαμε και τα δυο εμβληματικα droids να τρωνε την σκονη του νεου Τσουμπακα με μορφη αυτοκρατορικου ανδροειδους και τελος ειδαμε και το Phantom για να μην νομιζουμε οτι ξεχασαμε το Rebels.

Φυσικα θυμησε εντονα το ANH αλλα και το ROJ και το ΕSB.

Ειδαμε και τον "Εξορκιστη" ως blue Leader Στρατηγο Μερικ, τον εξαδερφο του Μον Καλαμαρι Ακμπαρ ουτε θυμαμαι πως τον λενε αλλα ειχε καλες ιδεες :AFADF0:

Tελικα ο νεαρος που ειδοποιησε τον Vader ηταν ο Snoke ?

Της ριολας θα γινει τωρα.....

Επιτέλους, το Star Wars που περιμέναμε 30φεύγα χρόνια... :proud:

Μόνο η μουσική με χάλασε λίγο, θύμιζε περισσότερο TFA παρά original trilogy...

Επιτηδες νομιζω διαφοροποιηθηκε. Εμενα μου αρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ειδικα στις σκηνες της Τζεντας.

Με φτιάχνετε άσχημα και μόλις χθες από σπόντα έμαθα ότι αναβαθμίστηκε σε 70mm και το κοντινό μου IMAX, οπότε δε θα χρειάζομαι 2μιση ώρες ταξίδι όπως παλιότερα. (σιγά που θα σας άφηνα :devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029: )

Φυσικά τα πάντα είναι εξαντλημένα για όλο το ΠΣΚ (οι κερατάδες έχουν προβολές ακόμα και 7 ή 10 το πρωί, ξέρουν τι κάνουν), οπότε πάμε για επόμενη βδομάδα.

ΩΧΩΧΩχ
Θα παθουμε 'ζημια' μεγαλη!!

Αναμενουμε τις πρωτες εντυπωσεις!!!

Τι να πρωτοπούμε, η ταινία είναι σοκ!

Οι απόψεις μου:

Τι μου άρεσε
-Η αίσθηση pre-IV τα κοστούμια, τα σκάφη μεχρι και οι σκηνές cocpiti στα x wing ηταν σαν να βλέπω σκηνές απο την original τριλογία +νέα σκάφη
-Η δράση καταιγιστική, σκηνές μάχης παντού σε πλανήτες, στο διάστημα, σε τροπικά μερη, σε σταθμούς, στον αέρα τα πάντα όλα.
-Νέοι κόσμοι (αλλα όχι διαφορετικοί), παντού πλάσματα όπως θα περίμενε κανείς σε ενα SW
-"βρωμιά" σε όλη σχεδόν την ταινία
-Αίσθηση χιούμορ να σπάει κάπου η ένταση
-Η καλύτερη σκηνή EVER σε close combat με τον vader
-Οτι έχει mixed happy and not happy ending.
-η σύνδεση που κάνει με epΙΙΙ και IV με αναφορές, χαρακτήτες, κολλάει απίστευτα.
-K-2S0, εξαιρετικός! γιατι κάθε SW που σέβεται τον εαυτό του θέλει κι ένα droid να μας ξελασπώνει!
-Κάτι διαφορετικό απ οτι έχουμε δει, ένα SW universe χωρίς να είναι SW!

Τι δεν μου άρεσε:

-Απλοικό σενάριο με πολλές τρύπες, κλισέ και κουλά που οκ έχουμε μάθει να τα προσπερνάμε σε τέτοιου είδους ταινίες
-Η φάση με τον Gerrera, περίμενα κάτι περισσότερο εκεί.
-Η καλύτερη σκηνή combat με τον vader μεν, αλλά δε κολλάει με το αμέσως επόμενο IV just choking and letting the stormtroopers getting the job done before he enters the party. Επίσης μου άφησε μια εντύπωση οτι είναι σκαλιά πιο πάνω σε ιεραρχία και σεβασμό οπ ότι στην παλιά τριλογία (αμέσως μετά δλδ) σαν περιφερόμενος priviliged κακός, πράγμα που δε κολλάει.
-Παλι το ιδιο στόρι, παιδί που έχει χάσει γονείς και του πέφτει βαρύς φόρτος να κάνει κάτι για να σώσει την κατάσταση
-CGI χαρακτήρες. ΟΚ έκαναν την δουλειά τους decent απλά σου κάθεται λίγο κάπως. Ελπίζω στο μέλλον να βγουν εκδόσεις 8K με καλύτερα render :P. Επίσης σε ορισμένες φάσεις δεν ήταν τόσο αληθοφανή τα star destroyer.
-Κάποιοι χαρακτήρες ήθελαν λίγο δουλειά ακόμα αλλά ευτυχώς ο daredevil της υπόθεσης μας έδωσε την αίσθηση σαν να υπάρχει jedi στην παρέα.
-Σύγκρουση star destroyers? αλήθεια τώρα?

Γενικά top class action SW movie που όχι μόνο δε θα σε αφήσει ανικανοποιητο αλλά θα σε εκστασιάσει!
MUST SEE

8/10 by me

Και να προσθέσω

Η μουσική επένδυση πέρασε αδιάφορη. Δε ξέρω αν ήταν η δράση τόσο καθηλωτική και δεν έδωσα σημασία ή όντως ήταν soft. Στην δεύτερη θέαση που θα είμαι χαλαρός θα κοιτάξω λεπτομέρειες όπως πάντα.
Η αίθουσα δεν ήταν γεμάτη, βέβαια φταίει το προχωρημένο της ώρας, αλλα είδαμε φωτόσπαθα, σκουφάκια yoda, κραυγές στα δευτερόλεπτα εμφάνισης
R2-D2- C3PO , Λείας
και αποθέωση στην όψη του Lord Vader. Αλήθεια πόσο καμμένοι είμαστε να βλέπουμε έναν master villain και χαιρόμαστε?? χαχαχαχα
Πάντως η ταινία βάδιζε σε γνωστά μονοπάτια ενός στρωμένου universe έχοντας ελευθερία να εκφραστεί όπως ήθελε και στο τέλος να μας δώσει το γνωστό σε όλους αποτέλεσμα. Στοιχεία που της δίνουν ένα αβαντάζ και τα αξιοποίησε σωστά ο Edwards δίνοντας μας μια πολύ καλή ταινία στο σύνολο

Τεχνικά
Ο ήχος ήταν αρκετά καλός (atmos) σε έβαζε στην δράση και η εικόνα απλά καλή χωρίς να έχει κάτι το ιδιαίτερο

Τι να πρωτοπούμε, η ταινία είναι σοκ!

Οι απόψεις μου:

Τι μου άρεσε
-Η αίσθηση pre-IV τα κοστούμια, τα σκάφη μεχρι και οι σκηνές cocpiti στα x wing ηταν σαν να βλέπω σκηνές απο την original τριλογία +νέα σκάφη
-Η δράση καταιγιστική, σκηνές μάχης παντού σε πλανήτες, στο διάστημα, σε τροπικά μερη, σε σταθμούς, στον αέρα τα πάντα όλα.
-Νέοι κόσμοι (αλλα όχι διαφορετικοί), παντού πλάσματα όπως θα περίμενε κανείς σε ενα SW
-"βρωμιά" σε όλη σχεδόν την ταινία
-Αίσθηση χιούμορ να σπάει κάπου η ένταση
-Η καλύτερη σκηνή EVER σε close combat με τον vader
-Οτι έχει mixed happy and not happy ending.
-η σύνδεση που κάνει με epΙΙΙ και IV με αναφορές, χαρακτήτες, κολλάει απίστευτα.
-K-2S0, εξαιρετικός! γιατι κάθε SW που σέβεται τον εαυτό του θέλει κι ένα droid να μας ξελασπώνει!
-Κάτι διαφορετικό απ οτι έχουμε δει, ένα SW universe χωρίς να είναι SW!

Τι δεν μου άρεσε:

-Απλοικό σενάριο με πολλές τρύπες, κλισέ και κουλά που οκ έχουμε μάθει να τα προσπερνάμε σε τέτοιου είδους ταινίες
-Η φάση με τον Gerrera, περίμενα κάτι περισσότερο εκεί.
-Η καλύτερη σκηνή combat με τον vader μεν, αλλά δε κολλάει με το αμέσως επόμενο IV just choking and letting the stormtroopers getting the job done before he enters the party. Επίσης μου άφησε μια εντύπωση οτι είναι σκαλιά πιο πάνω σε ιεραρχία και σεβασμό οπ ότι στην παλιά τριλογία (αμέσως μετά δλδ) σαν περιφερόμενος priviliged κακός, πράγμα που δε κολλάει.
-Παλι το ιδιο στόρι, παιδί που έχει χάσει γονείς και του πέφτει βαρύς φόρτος να κάνει κάτι για να σώσει την κατάσταση
-CGI χαρακτήρες. ΟΚ έκαναν την δουλειά τους decent απλά σου κάθεται λίγο κάπως. Ελπίζω στο μέλλον να βγουν εκδόσεις 8K με καλύτερα render :P. Επίσης σε ορισμένες φάσεις δεν ήταν τόσο αληθοφανή τα star destroyer.
-Κάποιοι χαρακτήρες ήθελαν λίγο δουλειά ακόμα αλλά ευτυχώς ο daredevil της υπόθεσης μας έδωσε την αίσθηση σαν να υπάρχει jedi στην παρέα.
-Σύγκρουση star destroyers? αλήθεια τώρα?

Γενικά top class action SW movie που όχι μόνο δε θα σε αφήσει ανικανοποιητο αλλά θα σε εκστασιάσει!
MUST SEE

8/10 by me

Θα συμφωνήσω απόλυτα.

Καμία σχέση με την πατάτα το 7.

το σενάριο βέβαια, κλάφτα χαράλαμπε..

Η πρωταγωνίστρια από απολιτίκ δεν ασχολούμαι, δεν με νοιάζει, αμα δεν κοιτάς ψηλά δεν βλέπεις τις σημαίες της αυτοκρατορίας γίνεται στην επόμενη σκηνή η απόλυτη επαναστάτρια και η πιο θερμή υποστηρίκτρια της επανάστασης και της άμεσης επέμβασης για να πάρουν τα σχέδια... Αμ ο άλλο στην αρχή της ταινίας σκοτώνει στην ψύχρα τον πληροφοριοδότη του για να μην τον βρουν και μάθουν πληροφορίες τα troopers, αλλά μετά αψηφά την σαφέστατη εντολή του διοικητή του και δεν σκοτώνει τον άλλο παρόλο που τον είχε λοκάρει

Όντως πολύ πιό "original starwars essence" έβγαλε η ταινία.
Και όπως πάνω κάτω έχει προειπωθεί εκεί που υστερεί είναι στην ανάπτυξη και εμβάθυνση των χαρακτήρων. Δυόμιση ώρες ταινία βασικά και οι δύο ώρες είναι εμπόλεμη ζώνη.
Σε χρώματα, σκηνοθεσία και τοπία θύμισε έντονα LOTR κάποιες στιγμές. Που δεν είναι κακό.

cu-around για odeon - ster 1+1 δώρο.. (Δευτέρα - Πέμπτη)

Μάνο.. τι έγινε.. με τα πιτσιρίκια θα πας μαζί ?? :p

Σε λιγοτερο απο τρεις ωρες ....

(τα πιτσιρικια ειναι η ΤΕΛΕΙΑ επιλογη για τετοιες εξορμησεις .... μην το γελας καθολου)

Φυσικα και ειναι αλλα για την ...δευτερη φορα.

Πρωτα το βλεπω εγω να το φχαριστηθω και μετα απο καμια εβδομαδα θα παμε ολοι παρεα να μην με νοιαζει για την βροχη ερωτησεων :firstprize:

Σωστός ο Ναθ!

πάς μία στις 00.10 να είναι όσο πιο ήσυχα γίνεται... :cool:
και μετά ξαναπας απογευματινή..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θελει να παει διαβασμενος ο μπαμπακας .... :flipout:

Nα μην απογοητευσει τα μαθητουδια του .... :laugh:

:laugh: