Rogue One: A Star Wars Story

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    82
Re: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

EΠΟΣ , τελεια και παυλα , ξερετε ωρε ποσα χρονια ειχα να ακουσω χειροκροτηματα μεσα σε κινηματογραφο ????????
και οχι στην πρεμιερα που πηγαν ολοι οι ψυχοπαθεις?
κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην spoielaro , εν καιρο θα λυσουμε τις αποριες μας !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γουσταρα το τελος ατελειωτα , ο χωρος των νεκρων!!!!!

Ο φιλος μας ο Sonic .... επελεξε να επενδυσει στο μελλον. :p
Και το μελλον δεν ειναι το Rogue One αλλα (μην χεσω) τα επεισοδια VII, VIII και IX.
Το Rogue One δεν αφηνει τον παραμικρο χωρο για sequels (πριν το ANH) και καλα κανει.
Αυτοτελες ... και αμα σας αρεσει ! :proud: ENTEΛΩΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ (γιαυτο σκυλιασε η Kathleen ? :flute:).

Ο φιλος μας ο Sonic .... επελεξε να επενδυσει στο μελλον. :p
Και το μελλον δεν ειναι το Rogue One αλλα (μην χεσω) τα επεισοδια VII, VIII και IX.
Το Rogue One δεν αφηνει τον παραμικρο χωρο για sequels (πριν το ANH) και καλα κανει.
Αυτοτελες ... και αμα σας αρεσει ! :proud: ENTEΛΩΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ (γιαυτο σκυλιασε η Kathleen ? :flute:).

Εχμ, δεν είναι ανάγκη να καταλήξει έτσι το ζήτημα,
4ea14aaa84b3dd174f826f5b893920a5d3dd7b3a4d45040bb60b14201fd21fc1.jpg

:laugh:
αν εισπρακτικά το Rogue πατήσει χάμω το Episode 7... (:smash:)

Οι ταινίες τριλογιών-τετραλογιών προετοιμάζουν το έδαφος για απόλυτη κορύφωση στην τελευταία ταινία (ιδέ και άρχοντα, ιδέ και Χόμπιτ). Το Rogue one τα έκανε όλα φυτίλια στην πρώτη ταινία γιατί είναι ανεξάρτητος τίτλος! Υπάρχει ακόμα χρόνος και περιθώρια για βελτίωση στα 8-9. Ιδίως αν το νιώσουν εμπορικά σημαντικό οι παραγωγοί, γίνονται θαύματα...!

Να βάλουν, λοιπόν, κι εκεί Gareth στυλ και λογική να αλωνίσει! Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα το δούμε στα ιντερνέτια παντού αναρτημένο ως πρόταση! (Εντωμεταξύ, στα Director's cut αρχίζω να πιστεύω ότι το Rogue όντως θα βγει τρίωρο!:SFGSFGSF:)

Κατά τα άλλα, επιστρέφω σε ό,τι έλεγα στο προηγούμενο ποστ μου.

Tι διαλα ακομα δεν εχω δει εναν που να εχει μια θεωρια με επιχειρηματα για το ποιος ηταν ο κουκουλοφορος που ειδοποιησε τον Vader ενοσω αυτος ηταν στο bacta tank.

ΕΑΝ .... το Force Awakens ξεκινουσε με πλοκη και οραμα Gareth Edwards ....
ειχαμε πολυ λαμπρο μελλον μπροστα μας. Ομως .... ετσι καχεκτικα που ξεκινησε
με κλαψιαρηδες Kylo και σαρουμαν (LOTR) Snoke .... οπως και να το παρει ο Gareth
δεν εχει καμια ελπιδα το παιδι.

Μακαρι να του το δωσουν ..... αλλα τα γυρισματα του VIII ηδη τελειωσαν.
Και μενει το τελευταιο, το ΙΧ, για την μεγαλη ανατροπη. Ε, οκ ... να παταμε λιγο στην γη.
Ο Gareth ΔΕΝ μπορει να σωσει μια τριλογια που ΗΔΗ εχει καλυψει τα 2/3 του δρομου της.

Μπορει ? ....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Tι διαλα ακομα δεν εχω δει εναν που να εχει μια θεωρια με επιχειρηματα για το ποιος ηταν ο κουκουλοφορος που ειδοποιησε τον Vader ενοσω αυτος ηταν στο bacta tank.

Ελα ρε (... μας τα χεις κανει αεροστατο :laugh:) .... ο Snoke ειναι :proud:
Μονο που θα με αφησεις να εχω (χοντρες) ενστασεις.
Μου στραβοκαθισε ο ρολος του (το ρολακι του).

Εκτος αν ειναι καμια συνταρακτικη σταρουμπα απο ... SW Rebels.
Ειναι ?

ο Snoke ειναι :proud:
Μονο που θα με αφησεις να εχω (χοντρες) ενστασεις.
Μου στραβοκαθισε ο ρολος του (το ρολακι του).

Koιτα.

Ειναι γνωστο οτι ο Snoke ηταν αποτελεσμα σεναριακο της τελευταιας στιγμης.

Δεν προυπηρχε στο sw universe πουθενα απο οσο ξερουμε και αν δεν αποκαλυφθει τελικα οτι ηταν καποιος γνωστος οπως ο δασκαλος του Αυτοκρατορα.

Οποτε επρεπε να μπει στο καδρο του παρελθοντος εστω και για λιγο ωστε να ειναι πιο στερεα η παρουσια του στα επεισοδια 8 και 9.

Αλλα ηταν εκει ως τι ?

τσιρακι του αυτοκρατορα για να ελεγχει τον vader ?

μαθητευομενος του Vader ?

Kατι αλλο ?

Απο το τροπο που προσφωνουσε τον Vader (... δηλαδη, Lord Vader και να σκυβει κεφαλι ως gollum)
.... δεν μπορει να ειναι ΗΓΕΤΗΣ. Oτι και αν ειναι (σε εκεινη την ιστορικη στιγμη) ξενερωνει αγρια.
Ειναι μια δευτεραντζα darksider. Πολυ δευτεραντζα. Δηλαδη, μεχρι και τα σωβρακα σου πλενει.

Θα ξενερωσω ΑΓΡΙΑ ... αν ειναι ο Snoke. Ο κοτζαμ (μαμω και δερνω) Snoke.
Μεγαλο ατοπημα αν τον εισαγουν στο SW universe με τοσο ... ελεεινο τροπο.

Απο το τροπο που προσφωνουσε τον Vader (... δηλαδη, Lord Vader και να σκυβει κεφαλι ως gollum)
.... δεν μπορει να ειναι ΗΓΕΤΗΣ. Oτι και αν ειναι (σε εκεινη την ιστορικη στιγμη) ξενερωνει αγρια.
Ειναι μια δευτεραντζα darksider. Πολυ δευτεραντζα. Δηλαδη, μεχρι και τα σωβρακα σου πλενει.

Θα ξενερωσω ΑΓΡΙΑ ... αν ειναι ο Snoke. Ο κοτζαμ (μαμω και δερνω) Snoke.
Μεγαλο ατοπημα αν τον εισαγουν στο SW universe με τοσο ... ελεεινο τροπο.

Γιατι ρε συ ? Βρηκε φως και μπηκε...απο την στιγμη που οι αφεντες του αφησαν χρονους.....καποιος θα αρπαζε την εξουσια. Τι πιο καταλληλο απο εναν force user ...

Ως υπηρετης(-καθαριστρια-μπατλερ) του Vader ?

Εαν σου εβαζα τον Anakin .... ως παραμορφωμενο/χαρακωμενο gollum του Sidious
ποση εκτιμηση και σεβασμο θα του αναγνωριζες στα ANH, ESB και ROTJ, ως Vader ?

θα γελαγες μαζι του !

XAXAXAXAXAXAXAXA .... :laugh::laugh::laugh::laugh:

Μπορει χρονικο περιθωριο με το ANH να μην υπαρχει (ουτε γουρουνοτριχα)
αλλα βρηκαν τον τροπο οι γυπαετοι της Disney. Σε παραλληλο χρονο !!!!

Σκεφτομαι το αλλο > ποσο γρηγορα μυριστηκαν οτι το RO παει για στρατοσφαιρα.
Εισπρακτικη στρατοσφαιρα !!! Bαζουν μπρος να το ξεζουμιζουν αργα-αργα για τα
επομενα δεκα χρονια. Το οποιο ομως ειναι και τραγικο ! Το RO οτι ηταν να δωσει
το εδωσε. Με κουμπαριλικια θα το ξεφτιλισουν. Δεν με ενθουσιαζει καθολου η ιδεα.

Last edited:

Ε, οκ ... να παταμε λιγο στην γη.
Ο Gareth ΔΕΝ μπορει να σωσει μια τριλογια που ΗΔΗ εχει καλυψει τα 2/3 του δρομου της.

Μπορει ? ....

Θα γελάω σε κανένα επεισόδιο 9 να τεζάρει κανένας Kylo και να προκύψει από το πουθενά κανένας σκοτεινός διεκδικητής από τα βάθη της ούτε γω ξέρω ποιας συναρπαστικής κλασσικής μικρολεπτομέρειας για να τους πατήσει όλους χάμω, και όλοι μαζί να φωνάζουμε "ουάου", να δω τι θα λες τότε!

Αν συντρίψει το Rogue το 7 ίσως και να δούμε ιδέες αλά Gareth να επιβιώνουν, να μην έχουμε μια ελπίδα; Το Ντίσνεϋ έχει μεγάλη ευελιξία να φέρνει τα πράγματα εκεί που νομίζει ότι θα πάρει τα μέγιστα οικονομικά ωφέλη ή κάνω λάθος; Reshoots, πειράζοντας το σενάριο που είναι μεταβλητές παραγόντων, δεν ξέρω και τι άλλο! Εντωμεταξύ, αν δεν έβγαζε ο Kylo το κράνος στο 7, θα ήταν καλύτερη ταινία! Ποιος ξέρει ποια λεπτομέρεια η Reshoot στο 8 μπορεί να τού αλλάξει άρδην ατμόσφαιρα;

Αυτά για το μέλλον, ας στραφούμε τώρα στο παρόν του παρελθόντος, για το οποίο είναι και το νήμα!

Ολα μπορουν να συμβουν (μακαρι να ψοφησει ο κλαψιαρης, ο πατροκτονος, η emo μουσιτσα ... ο Kylo ... ποιος δεν το θελει ! :p)

Ολα μπορουν να συμβουν (μακαρι να ψοφησει ο κλαψιαρης, ο πατροκτονος, η emo μουσιτσα ... ο Kylo ... ποιος δεν το θελει ! :p)

Δεν προλαβαίνω να αφήσω το pc και βλέπω για Rogue one TWO?:blink:

Πάνω που μέχρι και ο Μάρτιν θα λάτρευε την ταινία; :laugh:

All is lost! Δεν περιγράφω άλλο και όλα τα σχετικά, μαημουζέλ Κατλήν Κένεντυ, τσοκο μπλουμ γκουντ μπάι, πάω στο κρεβατάκι μου!
s0447.gif

Το εσκέφθην και αυτό, που λες, γιατί πήγα σχεδόν ξεμερδισμένος και ίσως να αλλοιώθηκε κάπως η αισθητική μου αντίληψη...

get

:p

Θα δούμε, λοιπόν...

Λοιπον ... εχουμε και λεμε (logistics) ....

Το The Force Awakens ξεπερασε το 1 δις $ μεσα σε 12 μερες :blink:
(fastest grossing film to 1$ billion).

Το Rogue One .... εχει κλεισει μονο δυο μερες προβολων (Πεμπτη και Παρασκευη).
Το Σαββατο ακομα δεν μετραει γιατι δεν ολοκληρωθηκε. Ποσα καθαρισε η Disney
μεχρι και χθες ? 175 εκατομμυρια $ (worldwide) .... δεν ακουγονται πολλα, ε ?

http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=starwars2016.htm

Πολλαπλασιαστε επι 6 (για 12 μερες) .... ποσα βγαινουν ?
Δεν λεω οτι θα τα φτασει .... απλα καντε τον πολλαπλασιασμο.

Εγω πηγα δυο φορες και ... θα παω αλλες δυο .... minimum.
Και ο VaderGr .... ακομα δεν πηγε ! -bye-

Απάντηση: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Βρε τι πράμα είστε εσείς;
Εκεί που έβλεπα το θέμα εντελώς αδιάφορα τώρα ψήνομαι να πάω να την δω.
Απορώ πάντως πως τους ήρθε να κάνουν prequel του prequel .
Αν αυτή τοποθετείται πρίν της ταινίας του 77 ( δηλαδή ανάμεσα στο Νο3 και Νο4) την επόμενη πουά θα την πάνε;
Θα έχει συνέχεια το The Force Awakens ;