Rogue One: A Star Wars Story

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    82
Re: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Nαι αλλα .... αφαιρεις το στοιχειο της εκπληξης απο τον VaderGr.
Δεν ξερει (ακομα) τι παιχτηκε και τι οχι.

Κρατηθειτε μεχρι την Δευτερα, ρε παιδια. Δεν ειναι πολυ μακρια ....
Παρτε μετα το νημα και βουλιαξτε το ... στον πατο ! :laugh:

Ο vadergr θα δει κάμερα στο αεροπλάνο του γυρισμου σήμερα το βράδυ και αύριο που φτάνω Ελλαδαρα θα πάω και σινεμα λογικά (αν ξεπεράσω έστω ελαφρά το jet lag).

Nαι αλλα .... αφαιρεις το στοιχειο της εκπληξης απο τον VaderGr.
Δεν ξερει (ακομα) τι παιχτηκε και τι οχι.

Κρατηθειτε μεχρι την Δευτερα, ρε παιδια. Δεν ειναι πολυ μακρια ....
Παρτε μετα το νημα και βουλιαξτε το ... στον πατο ! :laugh:

Υποθέτω δεν θα πατήσει το play να δει το video. Έχει αυτή την επιλογή σε αντίθεση με την φωτό που ανέβασα τις προάλλες φάτσα φόρα και μου αξίζει ένα vaderικό force choke...

giphy.gif

Ο vadergr θα δει κάμερα στο αεροπλάνο του γυρισμου σήμερα το βράδυ και αύριο που φτάνω Ελλαδαρα θα πάω και σινεμα λογικά (αν ξεπεράσω έστω ελαφρά το jet lag).

Καλή επιστροφή! :aktion033:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Eσυ ... ποτε θα ξαναπας ? :p

Σήμερα! :proud:

Το είδα κι εγώ απόψε.

Τι να πω.. Για μένα ήταν σε σχέση με τα SW ότι ήταν τα Hobbit σε σχέση με τους Άρχοντες..

Καλούλες ταινιούλες αλλά καμία σχέση με το original.

Βασικά απογοητεύτηκα. Όχι ότι δεν ήταν καλή ταινία, αλλά δύσκολα θα την ξαναδώ σύντομα.

Καμία σχέση με το 7 πέρυσι που το είδα 2 φορές στο cinema και άλλη μια στο HC (ίσως και 2 φορές, δεν θυμάμαι..).

Λυπαμαι που τ'ακουω :nounder:... αλλα σεβαστη η κριση σου.

Εγω το Force Awakens το χω πεταξει στον σκληρο ... να βρισκεται.
Ολα τα αλλα, τα χω αγορασμενα σε μανισια δισκακια. Το TFA ... 2 gb κοπια
και πολυ του ειναι !

Last edited:

Ωχ, χειρότερο απο το, πιο βαρετό πεθαίνεις, 7;

Κρίμα, απο αυτά που διάβαζα, περίμενα κατι καλύτερο

Anyway, ας το περιμένω στο HC

Για μενα το χειροτερο ειναι το Phantom Menace (που αρεσε σε πολλους).
Το δευτερο χειροτερο ειναι το The Force Awakens.

Για τον Δημητρη, προφανως ειναι αντεστραμμενη αυτη η προτιμηση.
Το The Force Awakens πρεπει να βρισκεται απο τα πρωτα στην λιστα του.

Καλυτερα να το δεις (το Rogue One) πριν κυκλοφορησει σε δισκακι γιατι θα ειπωθουν
τοσα πολλα πραγματα απο Δευτερα ... που δεν θα μεινει τιποτα να εκπλαγεις.

Συμφωνω με τον Δημητρη... καλο αλλα λιγο!
Σε λιγο καιρο ουτε που θα το θυμαμαι...
το περσυνο μου αρεσε πιο πολυ κι εμενα, πολυ περισσοτερο!

Δεν μπηκα ουτε λεπτο στο κλιμα της ταινιας, δεν με συγκινησε , πολυ δηθεν και με το ζορι συναισθημα.

Μερικες καλες σκηνες δρασης , η μουσικη star wars απουσα ... ο Darth σωζει λιγο τη κατασταση.

Για μια θεαση καλη, αλλα μαλλον θα ξαναδω το Force Awakens στην OLED μου να ξεχαρμανιασω παλι!

Νομιζω οτι καταλαβαινω τι εγινε :p ....

Το εκθειασαμε οι υπολοιποι .... και οι προσδοκιες εκτοξευθηκαν στον Θεο ! :laugh:

Αργησατε πολυ να το δειτε ... και σας φυτιλιασαμε για τα καλα ! :p

Εμεις μαλλον ... πηγαμε με λιγοτερες προσδοκιες ... και το καταφχαριστηθηκαμε.

Απάντηση: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Ήταν μια καλή ταινία (θα ψήφιζα μεταξύ καλής και πολύ καλής) αλλά σαφώς υποδεέστερο του περσινού. Μου άρεσε το production design, θύμιζε πολύ την αρχική τριλογία. Δεν είχα κανένα συναισθηματικό δέσιμο με τους πρωταγωνίστριες με εξαίρεση το comic relief imperial droid. Δεν έχω διαβάσει το thread αλλά υποθέτω πως ο στρατηγός ήταν CGi και αυτό φαινόταν πολύ. Γενικά πέρασα πολύ ευχάριστα αλλά δεν αισθάνομαι τον ενθουσιασμό που είχα με το force awakens.

ΥΓ. Η εικόνα στο village atmos 4 ήταν τραγική. Πρέπει να είχε 500:1 κοντραστ ο προβολέας. Άντε να ξαναπάω σινεμά τώρα....

Εγώ πάλι θα πω ότι πήγαινα με λιγότερες προσδοκίες από ότι θα έπρεπε με τα φιτιλιάσματά σας "κοινώνησα χθες , με τις υγείες σου..." αλλά τελικά μπορώ να πώ ότι ,παρόλο την κοιλιά στην αρχή όπου είχα αρχίσει να απογοητεύομαι , η ταινία τελικά έδωσε αυτά που έπρεπε να δώσει , στις δόσεις που έπρεπε , εμφάνισε τους χαρακτήρες που έπρεπε και έδεσε την ιστορία με το a new hope κατά την γνώμη μου πολύ ωραία .Συνολικά θα πω ότι μου άρεσε πιο πολύ από το Τhe force awakens.Mια ερώτηση μόνο έχω να κάνω και αν μπορείτε διαφωτίστε με: Η εικόνα ήταν πολύ σκοτεινή στο the mall αίθουσα 10 που το είδα .Ήταν έτσι γενικά ή ήταν χάλια ρυθμισμένος ο προβολέας;

Η παρουσία φωνητικώς του μεγάλου james earl Jones για μένα ήταν το μεγαλύτερο ουαου....αλλά και η CGI παρουσία του Διοικητή του Death Star

Τάκη από ότι καταλαβα ήταν θέμα του village...Πραγματικά και γω ζοριζόμουν να παρακολουθήσω την ταινία.(Σαν να έβλεπα σε κακή LCD ηταν...Γκρί όλα....)

Απάντηση: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Χάλια γκρι η εικόνα...

ΥΓ Συμφωνώ ότι έδεσε τέλεια το σενάριο με το new hope, smooth transition που θα λέγαμε στο χωριό μου :p

χαχα ναι έτσι ακριβώς...απλά μου έκανε εντύπωση ότι στα τρειλερ η εικόνα ήταν μια χαρά , με το που ξεκίνησε η ταινία μπήκαμε στην μαύρη άβυσσο..

H Hera ήταν στο Rogue one, ο Gerrera θα είναι στο επόμενο ρέμπελς, το στεγανό μεταξύ πραγματικών και φανταστικών χαρακτήρων χαλαρώνει, οπότε μπορούμε να βγάζουμε σιγά-σιγά συμπεράσματα και για τα episodes 8 και 9;
:hmmmm2: