Sab Ultimate HD

Απάντηση: SAΒ ultimate hd

Λευτέρη εγώ προσπάθησα πιο παλιά να βάλω του 918 στον sab και δεν την πήρε.
Από ότι έχω διαβάσει την παίρνει με κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν,την έχει ψάξει εσύ;

Last edited:
Re: Απάντηση: SAΒ ultimate hd

Λευτέρη εγώ προσπάθησα πιο παλιά να βάλω του 918 στον sab και δεν την πήρε.
Από ότι έχω διαβάσει την παίρνει με κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν,την έχει ψάξει εσύ;

Κωνσταντίνε δεν το έχω ψάξει και πολύ να πω την αλήθεια , ξέρω ότι ο sab έχει πιο εξελιγμένο soft αλλά υπάρχει το πρόβλημα της ασυμβατότητας με το παλιό χειριστήριο που έχει το δικό μου.
Μάλλον θα προτιμήσω του NEXT YE-2000 CX SUPER PLUS που υπάρχει πλήρη συμβατότητα με όλα τα remotes.
Σίγουρα με κάποια Loader μπορεί να τις πάρει και τις 2 εκδόσεις !

Απάντηση: Re: Απάντηση: SAΒ ultimate hd

Κωνσταντίνε δεν το έχω ψάξει και πολύ να πω την αλήθεια , ξέρω ότι ο sab έχει πιο εξελιγμένο soft αλλά υπάρχει το πρόβλημα της ασυμβατότητας με το παλιό χειριστήριο που έχει το δικό μου.
Μάλλον θα προτιμήσω του NEXT YE-2000 CX SUPER PLUS που υπάρχει πλήρη συμβατότητα με όλα τα remotes.
Σίγουρα με κάποια Loader μπορεί να τις πάρει και τις 2 εκδόσεις !
Πράγματι έχει ο sab έχει εξελιγμένο soft (είμαι ευχαριστημένος από την υποστήριξη,δεν το περίμενα).
Με Loader γίνεται ,θέλει όμως κάποιες μετατροπές στο Loader .

Και εγώ δεν το περίμενα η SAB να συνεχίζει να βγάζει αναβαθμίσεις, ενώ η Octagon να τα παρατήσει και να ασχοληθεί με τον 1008/1018!

Και εγώ δεν το περίμενα η SAB να συνεχίζει να βγάζει αναβαθμίσεις, ενώ η Octagon να τα παρατήσει και να ασχοληθεί με τον 1008/1018!
Όχι μόνο βγάζει αναβαθμίσεις,αλλά είναι και μέσα στις εξελίξεις.

Ναι. Αυτός ο SAB Ultimedia HD 8000 (χωρίς Μ στην αρχή :jester:) είναι πολύ ωραίος. Τον είδα στα γρήγορα (30sec) σε μια παρουσίαση πριν δύο μήνες και δεν χρειάστηκα παραπάνω χρόνο για να καταλάβω "τι μηχάνημα" είναι. Είναι ίδιος σαν τον Octagon 908 που έχω, με επιπλέον υποστήριξη HD + DVBT/MPEG4. Το μόνο κακό είναι πως δεν έχει 0/12 volt έξοδο που για 'μένα είναι απαραίτητη. Έστειλα email στην SAB επειδή το manual αναφέρει πως έχει, αλλά δεν πήρα απάντηση.

h**p://sabsatellite.nl/sab-ultimate/53/sab-ultimedia-8000-hd-s697
494_hg.jpg

358_hg.jpg

359_hg.jpg

Last edited:

Σάκη έχει 0/12.
Στον δέκτη μου αριστερά από τις εισόδους composite και compomnent έχει ένα επιπλέον για τα 0/12.
Το συζητήσαμε και στο sdtv.gr(εκεί έχω το όνομα constadine)

Last edited:

Σάκη έχει 0/12.
Ο Ultimedia 8000 HD ?

Χε... χε... σε έχω καταλάβει πολύ καιρό πριν ποιος είσαι... μην ανησυχείς! :fahne90:

Στο SDTV που σε ρώτησα, δεν αναφερόμουν στον 8000 αλλά στον δικό σου.
Από SAB Ολλανδίας δεν έχω απάντηση σε email που τους έστειλα.
Έχω ρωτήσει και σε Ολλανδικό φόρουμ και περιμένω απάντηση.

Πήγα να δω κάποιο αγώνα στο ITV HD και είδα ότι έχω πρόβλημα στον ήχο στον SAΒ .
Το πρόβλημα υπήρχε μόνο στην τελευταία αναβάθμιση (28-04) .
Έβαλα την προηγούμενη αναβάθμιση και επανήρθε ο ήχος.

Re: SAΒ ultimate hd

Καλησπέρα σε όλους, επειδή είμαι στην αναζήτηση HD δέκτη, αναβάθμιση εξοπλισμού, ´το ποσό που διαθέτω είναι μέχρι 300 ευρώ και από ενάν γνωστό μου, μου προτάθηκε ο SAB ultimedia 8000, o edision argus 2in1 ip και digital box 1200 HD combo, ο πρώτος δέκτης ξέρω ότι έχει διαφορά στην τιμή περίπου 100 ευρώ σε σχέση με τους άλλους δύο. Προσωπικά με ενδιαφέρει η καλή εικόνα, η υποστηριξή του δέκτη με αναβαθμίσεις και η αξιόπιστη λειτουργία του δέκτη. Ο Sab δικαιολογεί την διαφορά στην τιμή σε σχέση με τους άλλους δύο;

Από τους 3 παραπάνω δέκτες, εγώ ξέρω και μπορώ να σου προτείνω τους δύο πρώτους.
Ο 1200 δεν έχει τύχει να περάσει από τα χέρια μου.

Σαν εικόνα, ο Edision είναι καλύτερος από τον SAB. Όχι πως ο SAB έχει κάποιο πρόβλημα,
ίσα ίσα, αν ήταν πιο φθηνός θα τον είχα πάρει και εγώ!
Αυτήν την στιγμή και οι δύο παραπάνω δέκτες δέχονται συνεχή υποστήριξη.
Αν σε ενδιαφέρει πολύ ο SAB και δεν σε ενδιαφέρει να είναι Combo, πάρε τον SAB Ultimate HD που είναι μόνο SAT.
Αν κοιτάς τον πιο φθηνό, θα πας στον Edision.

Σαν μνήμες καναλιών TV/Radio, ο SAB έχει 10000 ενώ ο Edision 6000.
Και οι δύο δεν θα κολλήσουν σχεδόν ποτέ.
Αν ψάχνεις να έχει κάτι συγκεκριμένο, πες μας να σε βοηθήσουμε. :a0210:

Απάντηση: Re: SAΒ ultimate hd

Καλησπέρα σε όλους, επειδή είμαι στην αναζήτηση HD δέκτη, αναβάθμιση εξοπλισμού, ´το ποσό που διαθέτω είναι μέχρι 300 ευρώ και από ενάν γνωστό μου, μου προτάθηκε ο SAB ultimedia 8000, o edision argus 2in1 ip και digital box 1200 HD combo, ο πρώτος δέκτης ξέρω ότι έχει διαφορά στην τιμή περίπου 100 ευρώ σε σχέση με τους άλλους δύο. Προσωπικά με ενδιαφέρει η καλή εικόνα, η υποστηριξή του δέκτη με αναβαθμίσεις και η αξιόπιστη λειτουργία του δέκτη. Ο Sab δικαιολογεί την διαφορά στην τιμή σε σχέση με τους άλλους δύο;
Έχω Sab ,είναι ποιοτικός δέκτης.
Το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτόν, είναι ποιότητα εικόνας από το hdmi.
Μου έχει κάνει πάντως κάποια κολλήματάκια.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, με ενδιαφέρει να είναι combo, η εικόνα σίγουρα θα είναι καλυτερη απο τους δύο δέκτες που έχω,ένα παλιό necobox(θα μπει στην ντουλάπα) και ένα protek, ο edisiοn και ο sab έχουν ότι θα ήθελα από εξοπλισμό, αλλά και υποστήριξη ενώ ο digitalbox δεν γνωρίζω εαν έχει.
greekgreek όταν λες για την ποιότητα εικόνας οτι δεν σου αρέσει εννοείς ότι δεν είναι καλή γενικότερα ή σε σχέση με άλλους δέκτες;

Last edited:

τελικά κατέληξα στον sab, από Δευτέρα θα τον εχω στα χέρια μου θα γράψω εντυπώσεις

Απάντηση: Re: SAΒ ultimate hd

τελικά κατέληξα στον sab, από Δευτέρα θα τον εχω στα χέρια μου θα γράψω εντυπώσεις
Σε ποιόν SAΒ κατέληξες;
Έχω δυο hd δέκτες ,οπότε η σύγκριση γίνεται με τον άλλο hd δέκτη που έχω (Kathrein UFS 910) ο οποίος έχει φοβερή ποιότητα εικάνας.

κατέληξα στον sab 8000 ultimedia. Δευτέρα ή Τρίτη θα τον εχω. Το μοτερ θα πάρει φωτιά από τις αναζητήσεις.