Sab Ultimate HD

Re: SAΒ ultimate hd

τριακόσια ευρώ τον πήρα μέσω ενός φίλου που ασχολείται επαγγελματικά με πώληση και εγκατάσταση.

δεν ξέρω αν βγάζει κέρδος ο φίλος μου,προσωπικα δεν με πειράζει γιατί τα λεφτά θα τα έδινα έτσι κι αλλιώς, καλύτερα στον φιλο μου, αλλά εάν χρειαστεί κάτι για τον δεκτή ξέρω που θα απευθυνθώ.
Αν και δεν εχω τον δέκτη ακόμα πιστεύω ότι είναι αξιόλογη πρόταση σε αυτα τα λεφτά

δεκτή

Απάντηση: SAΒ ultimate hd

Από τον SAΒ που έχω,μπορώ να πω ότι είναι ποιοτικοί δέκτες.
Τα λεφτά πάντως δεν είναι και λίγα.

Δεν είναι και λίγα τα λεφτά, αλλά όταν βρίσκεις τον Octagon 918 HD στα ίδια λεφτά,
που δεν είναι Combo και έχει σταματήσει να υποστηρίζεται με αναβαθμίσεις... μια χαρά είναι. :a0210:

Φίλε μου, θα ήθελα με το που τον λάβεις να μου πεις αν έχει από πίσω μία έξοδο 0/12 volt.
Το ίδιο και στις ρυθμίσεις εγκατάστασης μέσα από το μενού. Αν έχει 0/12 volt ON/OFF. :a0210:

Last edited:

επειδή είχα πει ότι περιμένω τον δεκτή μάλλον για την τρίτη,δηλαδή σήμερα,δυστυχώς δεν τον εχω ακόμα και περιμένω να έρθει.

επιτέλους ο δέκτης ήρθε άξιζε η κόπος. σαν πρώτη εντύπωση εξωτερικα είναι ένα προσεγμένο μηχάνημα με καλό αερισμό και με όλες τις απαιτούμενες συνδέσεις. Για τον φιλο που ρώτησε εάν έχει 0/12 volt δεν είδα να έχει, έχει επιλογή πόλωσης 14/18ν εάν βοηθάει.
Από εικόνα λίγο που προλαβα να δω,στα υψηλής ευκρίνειας κανάλια του άστρα έχει πολύ ωραία εικόνα. Στα απλά όπως το ερτ world βοηθάει αρκετά ο scaler. Το μενού είναι πολύ καλό και δεν σε μπερδεύει(τουλάχιστον εμένα) οι θύρες ci και ucas δουλεύουν με diablo και κάρτες κανονικά. Έχει περασμένη την τελευταία αναβάθμιση από το dvbstand. Στο δίκτυο πήρε αμέσως ip. Τα κρυφά μενού άνοιξαν κανονικά μπορούν να γίνουν οι απαιτούμενες ρυθμίσεις.
Επίσης έχει ξεχωριστό κουμπί για τα hd κανάλια.
Προσπάθησα να κάνω μια περιγραφή στα γρήγορα,τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσω να ανεβάσω και φωτογραφίες.

Καλορίζικος!
Και ο SAΒ ultimate hd συνεργάζεται πολύ καλά με την diablo(στους περισσότερους δέκτες έχω προβληματάκια).
Ακόμα και κάποια κάρτα να έχω, μαζί με την diablo δεν μπερδεύεται.

Ρε παιδια ο SAB ultimedia 8000 hd δεν ειναι ιδιος με τον optibox allligator?

Last edited:

με την διαφορά ότι ο sab είναι combo αν δεν κάνω λάθος και δεν παίρνει το ίδιο software.
Έκανα αναζήτηση στον hotbird και κατέβασε 1366 κανάλια με 80άρι πιάτο, περιοχή χαλκιδική. Το usals πολύ καλό που το δοκίμασα.
Επίσης παρατήρησα ότι δεν ζεσταίνεται πολύ και ας είναι ενδιάμεσα από άλλους δέκτες.

O alligator ειναι και αυτος combo. Αυτος που δεν ειναι ειναι ο panthera(μονη διαφορα) και ψηνομαι πολυ να τον αγορασω.

εγώ τον πήρα(sab 8000) εχθές και λίγο που προλαβα να τον σκαλίσω έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Εάν πάρεις κάποιον παρόμοιο δες εάν έχει υποστήριξή μετά. Τους προηγούμενους μήνες πριν παρω τον δέκτη αυτό έκανα και είδα ότι είχε καλή και πιστεύω ότι θα έχει και στην συνέχεια.

εγώ τον πήρα(sab 8000) εχθές και λίγο που προλαβα να τον σκαλίσω έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Εάν πάρεις κάποιον παρόμοιο δες εάν έχει υποστήριξή μετά. Τους προηγούμενους μήνες πριν παρω τον δέκτη αυτό έκανα και είδα ότι είχε καλή και πιστεύω ότι θα έχει και στην συνέχεια.

Πόσο τον πηρες εαν επιτρεπεται?

εάν γυρίσεις μια -δύο σελίδες πίσω θα δεις πόσο.

έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου;προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο δέκτης αξίζει.

Καλορίζικος kten ο 8000! Ευχαριστώ για την απάντηση για το 0/12 volt.

OPTIBOX ALIGATOR = SAB ULTIMEDIA HD 8000. Και οι δύο είναι Combo.
OPTIBOX PANTHERA = SAB ULTIMATE HD SUPER PLUS. Ίδιοι με τους παραπάνω, με την διαφορά πως δεν είναι Combo.
OPTIBOX 8750 HD2CICX PVR. Δεν έχω καταλάβει τις διαφορές με τον PANTHERA.
OPTIBOX KOALA = OCTAGON SF 1008