Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

ο tm έχει το 32, εγώ το ΙΙ, ο ΔΔ το ΙΙΙ (με χρονολογική σειρά).
όλα έχουν το 9018, οι κυριότερες διαφορές μετά είναι στα τελικά στάδια, αλλά φυσικά θα υπάρχουν και αλλού.
Πάντως το ότι ακούς διαφορές και συ με το 9023 σημαίνει κατά την ταπεινή μου ότι το i2s αποδίδει.

επίσης εγώ παρατήρησα πάνω κάτω την ίδια συμπεριφορά με το i2s είτε προέρχεται από το squeezebox είτε από το κινέζικο usb>i2s.

Όλη η υπόθεση είναι η παράκαμψη της διπλής μετατροπής του spdif και των προβλημάτων της.
Δε λέω ότι το i2s είναι πανάκεια, αλλά για εμένα που χρησιμοποιώ pc για transport αυτό ήταν το σημαντικό – να βγάλω από την εξίσωση το spdif
Σήμερα πάντως κοστίζει ελάχιστα και τα τελευταία δυο τρία χρόνια υπάρχουν καταληκτικές εξελίξεις και διευρύνθηκε και το κοινό και η τεχνογνωσία
Άρα είναι από τα safe-bets για βελτίωση της εκάστωτε υλοποιησης

Άλλη μια φορά μπράβο για την επιμονή του Μπίλι να βγάζει τα μάτια του με τις τοσοδουλες πλακετουλες!!!

...άμα πάει ακόμα παραπέρα, τι να πω?

sok βάλε την usb-i2s άμεσα μανα'μ... χτες... δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.

Σε καμιά δεκαριά μερούλες θα είναι εδώ.
Ταξιδεύει...

Παιδιά spdif με spdif , έχει διαφορά ! στην προκειμένη εάν κοτσάρεις την spdif απο το cm6331 είτε απο xmos και τα κάνεις κόντρα με το i2s απο την ίδια πλακετίτσα ,, δεν πεθαίνεις κιόλας ! το τσιπάκι που αναλάμβάνει να μεταφράσει τα δεδομένα προς το DAC πάιζει ρόλο τα μάλα !
τώρα πειραματίζομαι με το xmos ,, τα ίδια αποκομίζω ,, όχι τρελή διαφορά ! εφόσον το τσιπάκι ειπαμε κάνει την διαφορά !

επίσης πήρα φανταστικά αποτελεσματα απο μια asus καρτούλα απο την spdif , οπως και διάφορα media players !

στο Νίκο προχθές με το oppo απο spdiΦ ήταν κάπως , θαμπό άτονο πνιγηρό , σε άλλο συστημα με atc ηχεία και ενισχ, και οδηγό ένα popcorn , επαιζε αντιστοιχα όμορφα σε διάφορες παραλάγες !

ΔΕΝ είναι πανάκεια η συνδεση μόνο ! ,, έχει χιλιάδες τερτίπια !

σας φιλώ στα μουτρα τσίκης !

Όντως στις πρώτες ακροάσεις έπαιξε πολύ κοντά η usb to spdif, απλά επειδή εμένα μου άρεσε περισσότερο to i2s δεν έβαλα την επιλογή που γίνεται εύκολα.
Η αναφορά μου σε spdif προηγουμένως δεν έχει να κάνει με την έξοδο του cm, αλλά με την είσοδο του dac (ελπίζω να τα λέω καλά, ας διορθώσει ο Τσίκης :flipout:)

Τσίκη, άσε τα σάπια με τα usb και παίξε με κανα τροφοδοτικό, να πας για v2... και κουτί για μας τους κουλούς... να το παίρνει έτοιμο για ρακ ο κόσμος... :grandpa:

βλέπω να σου έρχεται πάλι και το βουβάλι... δεν ξερω τι θα κάνεις, κόψε το λαιμό σου, πρέπει να πάρει i2s απο το cm :furious3: :flipout:

edit. A! Ξέχασα!!! Μάτσαρέ το και με καλώδιο ρεύματος :flipout::flipout: (Οι κάτοχοι θα έχουν καταλάβει πιστεύω γιατί τα γέλια...)

Last edited:
λολ

έχει κανονιστεί, μικρό κουτί είχα...

με το άλλο παιδεύομαι... σύντομα θα βρεθεί μέσα σε ένα 4άρι μαύρο αλουμίνιο με αποσπώμενο καπάκι... και coaxial και optical και bnc και usb to spdif... (δεν ζηλεύεις, το ξέρω:firstprize:)
είμαι σίγουρος ότι για να πάρω και "to i2s" θα ξαναπλερώσω τον αγιογδύτη τον αχλάδα βέβαια... :furious3:

Θα το κρατήσω για τα γεράματα να το κάνω και λαμπάτο :flipout:

Παιδιά spdif με spdif , έχει διαφορά ! στην προκειμένη εάν κοτσάρεις την spdif απο το cm6331 είτε απο xmos και τα κάνεις κόντρα με το i2s απο την ίδια πλακετίτσα ,, δεν πεθαίνεις κιόλας ! το τσιπάκι που αναλάμβάνει να μεταφράσει τα δεδομένα προς το DAC πάιζει ρόλο τα μάλα !
τώρα πειραματίζομαι με το xmos ,, τα ίδια αποκομίζω ,, όχι τρελή διαφορά ! εφόσον το τσιπάκι ειπαμε κάνει την διαφορά !

επίσης πήρα φανταστικά αποτελεσματα απο μια asus καρτούλα απο την spdif , οπως και διάφορα media players !

στο Νίκο προχθές με το oppo απο spdiΦ ήταν κάπως , θαμπό άτονο πνιγηρό , σε άλλο συστημα με atc ηχεία και ενισχ, και οδηγό ένα popcorn , επαιζε αντιστοιχα όμορφα σε διάφορες παραλάγες !

ΔΕΝ είναι πανάκεια η συνδεση μόνο ! ,, έχει χιλιάδες τερτίπια !

σας φιλώ στα μουτρα τσίκης !

Συμφωνώ τίποτα δεν είναι πανάκεια, και καθένας καλά θα κάνει να προσαρμόζεται στις ανάγκες του και το setup του.
Τα xmos τώρα που τα έβαλαν και όλοι οι Hiendαδες εσωτερικά (και έχουν περάσει και τρελές δοκιμές) έχουν γίνει και αυτά φθηνά πια.

XMOS_Only_RGB_w_TM.jpg

είναι νοστιμα αλήθεια αυτα τα τσιπακοειδη ,, σαν χωριατική κότα

Σε καμιά δεκαριά μερούλες θα είναι εδώ.
Ταξιδεύει...

Σωκράτη τι έγινε ''βρήκες άκρη'' με paypal και το παράγγειλες τελικά;
Ποιό παράγγειλες,αυτό που μου είχες ''στείλει'' με πμ;
Αντε με το καλό να το παραλάβεις και να το ''ρίξεις'' πάνω στο mambo για να μας περιγράψεις τις ηχητικές εντυπώσεις σου και σε μας που ξερογλυφόμαστε απο καιρό τώρα με αυτό το dac.
Αν,απ'ότι μας λές και απο την spdif είσαι κατ'ευχαριστημένος,ελπίζω να ''ξετρελλαθείς'' απο την i2s και την usb.
Αναμένουμε εντυπώσεις.

Μάλλον και 'γω θα αρχίσω να μαθαίνω αυτόν τον χορό (mambo!!!!):flipout:

Σωκράτη τι έγινε ''βρήκες άκρη'' με paypal και το παράγγειλες τελικά;
Ποιό παράγγειλες,αυτό που μου είχες ''στείλει'' με πμ;
Αντε με το καλό να το παραλάβεις και να το ''ρίξεις'' πάνω στο mambo για να μας περιγράψεις τις ηχητικές εντυπώσεις σου και σε μας που ξερογλυφόμαστε απο καιρό τώρα με αυτό το dac.
Αν,απ'ότι μας λές και απο την spdif είσαι κατ'ευχαριστημένος,ελπίζω να ''ξετρελλαθείς'' απο την i2s και την usb.
Αναμένουμε εντυπώσεις.

Μάλλον και 'γω θα αρχίσω να μαθαίνω αυτόν τον χορό (mambo!!!!):flipout:

Άκρη δεν βρήκα,μου βρήκε όμως ο θείος Βασίλης:flipout:
Μου το παράγγειλε ο ίδιος αφού εγώ σε αυτά είμαι άχρηστος και θα μου το στείλει πακετάκι.
Είναι το cm6631A τελικά.
(Ο χορός κ:drummer:άνει καλό:BDGBGDB55:)
Κι άμα ακουστεί λιιιίγο ακόμα καλύτερο,θα του φτιάξω και κουτάκι που δεν έχει ξαναγίνει,έτσι για να γουστάρω και στο μάτι όσο στο αυτί.:ernaehrung004:

Last edited:
Re: Απάντηση: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

είμαι σίγουρος ότι για να πάρω και "to i2s" θα ξαναπλερώσω τον αγιογδύτη τον αχλάδα βέβαια... :furious3:

Κοίταξε, από αχλάδα μεριά παίρνεις ένα sidecar για να κάνει το switching. $35 + μεταφορικά.

Αλλά αν δεν βαριέσαι να περιμένεις (ίσως και μήνες..) έχω στα σκαριά κάτι πολύ πιο ψαγμένο.. και χαμηλού κόστους / εγχώριας παραγωγής. Λεπτομέρειες δεν γράφω.

Για αυτό τον ανάφερα. απλά δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη πλέον στα κιτάκια (ίσως επειδή δεν ξέρω)

Αστειευόμουν πριν για το "σκότωμα" έχω κάποια σχέδια για το βουβάλι... κάτι μήνες θα κάνω μόνο για να καταλάβω πού θέλω να το πάω, αν γίνεται και τι χρειάζεται... οπότε...

in DimDim and the rest diyers we trust :flipout:

Τέρμα οι αρπαχτές του κάθε αχλάδα. Να δίνουμε και κάτι περισσότερο αν χρειάζεται, αρκεί να αξίζει.