Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

ερχεται οπως το βλεπεις. εκτος και αν θες plug 'n play που τοτε μιλας με τον Βασιλη!;)

Απάντηση: Re: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Πρίν απο λίγη ώρα γύρισα απο την κατ' ιδίαν συνάντηση μου με τον Βασίλη στον χώρο του,όπου με κατατόπισε όσων αφορά διάφορες τεχνικές λεπτομέρειες,αγορές διαφόρων υλικών απαραίτητων για την τελική συναρμολόγηση ενος dac με καρδιά το mambo.
Τρομερό παιδί ο Βασίλης,φιλόξενος,ζεστός,φιλότιμος και απ' ότι κουβεντιάσαμε μου φάνηκε και καλός γνώστης του αντικειμένου που ασχολείται,ηλεκτρονικός γαρ.
Φυσικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ και του έκανα μια παραγγελία και 'γώ για το mambo,όπου απ' ότι μου είπε ίσως το έχει έτοιμο μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Τό άκουσα και λίγο εκεί στο συστημά του,είχε ένα και έκανε κάτι δοκιμές με μια πλακέτα xmos και κάτι καινούρια πυκνωτάκια.
Μού άρεσε όπως έπαιζε και ειδικά με τα ακουστικά του,κάτι sony του πενηντάρικου,όπως με πληροφόρησε.
Αναμένω με αγωνία τώρα την παραλάβή και εν' τω μεταξύ πρέπει να αγοράσω και να παραγγείλω και τα υπόλοιπα ''συμπράκαλα'' για να το φτιάξω έτσι ώστε να είναι plug 'n play και με usb to i2s (cm6331a).
Βασίλη σε ευχαριστώ για την φιλοξενία και θα τα πούμε απο κοντά πάλι κατά την παραλαβή.
Μην ξεχάσεις να μου στείλεις τα λινκ που είπαμε.

Ειναι τρομερά ευαίσθητο το ρημάδι ,,, έχουν γίνει κατι μικρές αλλαγές στην τροφοδοσία ,,, και νομίζω ότι του έβγαλα και αλλο ζουμί ,,

θα σας πώ εν την πορεία ...

αλλα γαμω την κίνα μεσα .... μου έσκασε στα μουτρα περιπου , ο σταθμός συγκόλησης ,, φακ φακ φακ φακ :violent-smiley-008::violent-smiley-030::slapface: παρανάλωμα ρε... δεν γίνονται αυτα...
αφου προχτές έσκασε και ο πλαμογράφος και δεν δουλέυει το ένα κανάλι ,, και το αλλο το βλέπω το βλέπω λίγο χλωμό ,,

καλά πάμε ... τζερεμέδες συνέχεια !

τεσπα ..

Ως αναφορά το xmos ... δεν βρήκα διαφορές τέτοιες που να δικαιολόγουν την διαφορά κόστους σε σχέση , ισως κάπου να είναι καλύτερο , θεωρητικά έχει καλύτερα σπέκ , αλλα απαιτεί πιο " πολύ " usb και είναι και καμποσο δυστροπο σε σχέση με το cm ,, για μια καλή εφαρμογή xmos με σοβαρό τροφοδοτικάκι και ρολόγακια όχι του συρμου , και ένα εξωτερικό γραμικό τροφοδοτικάκι με το μετασχηματιστή του ,, πάμε για 100 plus + τουΛΑΣΤΙΧΟΝ :afro:

το cm παίζει μπάλα απο 30 μέχρι 50 ,,

αυτά

Θα συμφωνήσω για το cm χωρίς να έχω ακούσει το ξου
παίζει τόσο καλά που δεν κάθεσαι να προβληματιστεις για παραπάνω

Πήρα όλη την σειρά απο nichikon πυκνωτές , κανα 50 κομάτια δλδ .. και μισή καρτέλα ντεπόν να αντέξω τις νότες ,, :ADFADF1:

ε λοιπόν οι Ιάπωνες έχουν κάνει την καρμιρία κομπολόι ,, όσες φορές ακριβοτερος τόσο καλύτερος ,,

η σπέσιαλ σειρά που δείχνει αλλο χαρακτήρα πραγματικά ... τα 8 κομάτάκια που φοράει πάνω το σαβρόπουλο ,, κοστίζουν σχεδόν το μισο ντακάκι ..

δεν μας γαμ...

δεν ειναι ετοιμα τα ντακακια?! θα παρει και αναβαθμισεις?!:p
cm 6631 δηλαδη να παραγγειλω?
ασχετο ασυγχρονες δεν ειναι και οι 2? γιατι ψαχνεις ρολογια???! η διαφορα μεταξυ των 6631 και εξμος δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλη. ~10λιρες. (αν ειναι μεγαλη ιστορια μην εξηγεις!:p)
εχετε δει κανενα ομορφο κουτακι για το ντακ με τα τσιμπραγκαλα του?

plug and play ειναι αυτο που λεει,το βαζεις στο ρευμα του βαζεις και τα καταλληλα βυσματα και παιζει.
αυτο που βλεπεις στο ebay θελει προχειρα ενα μετασχηματιστη μια καρτα: http://www.ebay.com/itm/24bit-192KH...mplifier_Parts_Components&hash=item56587b21eb εαν θες usb 2 rca ενα κουτι κτλ κτλ ψιψινια κοκοψαρα. γυρω στα ~200 παει τελειωμενο.

Παίδες Ελλήνων χριστανών ,,

σγα σγα

αρχίζω και χάνω λίγο την μπάλα ,,

δώστε μου λίγο χρόνο ,,

και θα γίνουν όλα ταμαμ ..

αυριο με τον φραπέ θα τα πούμε όλα ,,

μαζί με τα ζώδια

:music-smiley-005:

Mην αγχωνεσαι ρε. Το κοινο σου ειναι dedicated.
Ουτε ροκ σταρ να σουνα μπαγασα.

Για οσους θελουν, εχω και βιντεακι του μαστορα τη στιγμη που του σκαει στα μουτρα η συσκευη.
Απομακρυνετε τα παιδια απο τις οθονες και μην το επιχειρησετε στο σπιτι...

Να κανω κι εγω μια (πιθανως χαζη) ερωτηση? (Αν ειναι οντως, μη βαρατε)
Ειπαμε οτι το ντακακι μπορει να παρει σημα απο spdif και απο usb.
Η spdif εισοδος ειναι καθορισμενη ή μπορει να παιξει αναλογα με τις αναγκες του καθενος?
Πρεπει δηλαδη να ειναι υποδοχη rca? Μπορει να υλοποιηθει με bnc εισοδο για παραδειγμα
για να αποφευγουμε και τα θεματακια της ψιλοκουκουρουκου αντιστασης της rca?
Αντιστοιχα θα μπορουσε ισως να εχει και οπτικαλ?

Με τις εξοδους παλι τι γινεται?
Σε ενα σχηματικο που ειδα, εμφανιζονταν με rca. Μπορει να γινει υλοποιηση και με xlr
για παραδειγμα?

Πωπω, Gal'en φίλε μου είχα να δω ποστ σου επί θεμάτων χάι-φάι από τον καιρό που ήθελες να οδηγήσεις κάποια ηχεία που κέρδισες με ένα μίνι ... Man, you' ve come a long way !!!

Παίδες Ελλήνων χριστανών ,,

σγα σγα

αρχίζω και χάνω λίγο την μπάλα ,,

Ούτε ουρές, ούτε στη σειρά...
μην τον λυπάστε.
Βαράτε τον αντέχει!

Το dac σπέρνει!

Πωπω, Gal'en φίλε μου είχα να δω ποστ σου επί θεμάτων χάι-φάι από τον καιρό που ήθελες να οδηγήσεις κάποια ηχεία που κέρδισες με ένα μίνι ... Man, you' ve come a long way !!!

:ernaehrung004:
Aααα, δε με προσεχεις καθολου...Εντωμεταξυ εχω ανοιξει και νημα περι transports, media players κλπ
Αστα...εχω γινει τακτικος στις κατηγοριες. Με κολλησατε ειχατε δεν ειχατε.:a0210:
Ποτε θα με δειτε με κανα κολλητηρι στο χερι δεν ξερω ακομα...:flipout:

Να κανω κι εγω μια (πιθανως χαζη) ερωτηση? (Αν ειναι οντως, μη βαρατε)
Ειπαμε οτι το ντακακι μπορει να παρει σημα απο spdif και απο usb.
Η spdif εισοδος ειναι καθορισμενη ή μπορει να παιξει αναλογα με τις αναγκες του καθενος?
Πρεπει δηλαδη να ειναι υποδοχη rca? Μπορει να υλοποιηθει με bnc εισοδο για παραδειγμα
για να αποφευγουμε και τα θεματακια της ψιλοκουκουρουκου αντιστασης της rca?
Αντιστοιχα θα μπορουσε ισως να εχει και οπτικαλ?

Με τις εξοδους παλι τι γινεται?
Σε ενα σχηματικο που ειδα, εμφανιζονταν με rca. Μπορει να γινει υλοποιηση και με xlr
για παραδειγμα?

Με λίγα λόγια,ναι σε όλα εκτός της οπτικής που όμως έχει η πλακέτα του cm 6631a που έτσι κι αλλιώς θα βάλεις απόκοντα (sic).

(Βεβαίως δεν θα ειναι balanced με τα xlr αλλά γίνεται)

E αμα δεν ειναι balanced τι αξια θα εχει το xlr?
Γιατι αληθεια δεν θα ειναι?
Και μπορει να γινει κατι για να ειναι balanced?
Aυτο για παραδειγμα δεν θα μπορουσε να βοηθησει?
http://en.wikipedia.org/wiki/Balun
Υποτιθεται οτι μετατρεπουν απο unbalanced σε balanced και το αντιστροφο.
Δεν τα κατεχω καθολου βεβαια, τωρα τα πετυχα κι εγω.
Yπαρχουν προβληματα σε μια τετοια μεατροπη? (απωλειες κτλ?)
Γιατι αν ειναι να γλιτωσει κανεις αυτα που γλιτωνει μεσω μιας balanced συνδεσης, θα μπορουσε και να αξιζει.
(Μπορει βεβαια να λεω και οτι θελω.)
Αν εχει κανεις δουλεψει με κατι τετοιο ας μας πει.