Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Re: Απάντηση: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Ειπα να κανω κατι τρελο για τελευταια φορα πριν παω σε εξωτερικο τροφοδοτικο για το CM...
Πριν λιγο καιρο ειχα κοψει το USB καλωδιο και το συνεδεσα στις 2 συσκευες, ανοιξα mambo & PC και συνεδεσα στην αρχη το data+ και data- και δεν ειδα την συσκευη. Μολις συνεδεσα το +5 του καλωδιου (κοκκινο) η συσκευη φανηκε και η διαφορα στον θορυβο ηταν η μιση απο οτι με το -5V ή το μεταλικο πλεγμα του usb. Ομως παρεμενε καποιος θορυβος και μαλιστα επιανε αλλες συσκευες, λαμπες Led, ηλ. ρολα κλπ, και γιαυτο ρωτουσα τι παραπανω να κανω.
Σημερα λοιπον ανοιξα το DAC και αφαιρεσα την γειωση απο το cm6631a (που την πασαρει μετα στο mambo) να δω μηπως περναει τιποτα και ο θορυβος εξαφανιστηκε!
Περασα τους drivers που δινει ο diyinhk και πλεον (ενω επαιζε μονο μεσω asio ή wasapi push) το mambo παιζει σε wasapi event σε ενα τελειως αθορυβο περιβαλον απο παρεμβολες, συσκευες και οτι αλλο περνουσε πριν. Μιλαμε σαν να ειναι κλειστος ο ενισχυτης. Αφου τσεκαρα να δω αν ηταν στο σωστο input!!!
Ομως δεν ξερω αν ειναι σωστο αυτο που εχω κανει και θα ηθελα την γνωμη σας (βασιλη?). Ευχομαι να μην με κραξετε γιατι νιωθω παλι σαν την πρωτη μερα που το πηρα! Ξανανοιξαν τα αυτια μου 2η φορα!!!

Αφου το έλυσες .. οκ

όταν κλείνεις και ανοιγεις laptop την βλέπει την καρτούλα ? γιατι ίσως να προκυψει προβλημα εκεί ..

Βάλτε κάνα ρεμπέτικο και ακούστε ,, έχει ένα κουφό τρόπο γαι βγάζει ρεμπετοφωνές βραχνές υγρές και ζόρικες .. το πιο καλό του είναι αυτό μου φαίνεται ,,

και έτσι έπεσε στην λούμπα γιατι πουλαγε τουλούμπα ..

ΕΠΟΣ

:afro:

Απάντηση: Re: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Βάλτε κάνα ρεμπέτικο και ακούστε ,, έχει ένα κουφό τρόπο γαι βγάζει ρεμπετοφωνές βραχνές υγρές και ζόρικες .. το πιο καλό του είναι αυτό μου φαίνεται ,,

και έτσι έπεσε στην λούμπα γιατι πουλαγε τουλούμπα ..

ΕΠΟΣ

:afro:
Θα 'ρθω νύχτα τοιχο-τοιχο και για σύνθημα θα βήχω..
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Αφου το έλυσες .. οκ

όταν κλείνεις και ανοιγεις laptop την βλέπει την καρτούλα ? γιατι ίσως να προκυψει προβλημα εκεί ..

Ναι την βλεπει κανονικα!
Εχω θεματακι με τα ηλεκτρολογικα του σπιτιου γιατι ενω εκανα ανακαινιση πριν 3 χρονια και αλλαχτηκαν τα παντα απο καλωδια, πινακα και αν και ειναι ετοιμο για 3φασικο (λογω 150²) εχω κρατησει το μονοφασικο και εχει πανω τη μανα και τον πατερα του. Αν και η γραμμη του ηχοσυστηματος ερχεται κατευθειαν απο τον πινακα, η βρωμια ρεει "καθαροτατα"...

Συγχαρητήρια Τασο, εξαιρετικη δουλεια. Πρεπει να κανονιστει ακροαση του τελειωμένου προιοντος, ισως και μια μινι σύγκριση με κανα αλλο απο αυτα που εχουν φτιαξει τα παιδιά (του Chris το καινουργιο, κανα Odac..)

Πανεμορφο το εκανες.:2thumb22sup:

Πολλα μπραβο σε οσους εχουν το μερακι και ασχολουνται και ακομα περισσοτερα στο Βασιλη,
που δινει το εναυσμα.
Μπιλαρα για πες κανα νεο για τα καινουρια πραματα που δοκιμαζες κατα καιρους.
Με την οθονιτσα που ελεγες προχωρησε το θεμα?
Μεγαλη αναφτρα εισαι παναθεμα σε. Πετας μια κουβεντα, φουντωνεις τον κοσμο και μετα εξαφανιζεσαι.
Μολογα τα ολα...:smash:

Συγχαρητήρια Τασο, εξαιρετικη δουλεια. Πρεπει να κανονιστει ακροαση του τελειωμένου προιοντος, ισως και μια μινι σύγκριση με κανα αλλο απο αυτα που εχουν φτιαξει τα παιδιά (του Chris το καινουργιο, κανα Odac..)

Κατ' αρχήν παιδιά σας ευχαριστώ όλους,για τα καλά σας λόγια,Παναγιώτη εγώ είμαι μέσα με το mambo μου,αν κανονιστεί κάποια μάζωξη για ακρόαση και άτυπο συγκριτικό μεταξύ άλλων έτοιμων mambo αλλά και άλλων Dac.
Κάτι σχετικό είχαμε πεί και με τον Χρήστο,ότι θα κανονίζαμε να γίνει κάτι τέτοιο,κάποια χρονική στιγμή,όταν θα ήταν έτοιμο και το δικό του το dac και να μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας εδώ στο φόρουμ.
Πάντως εγώ περιμένω με ανυπομονησία κάτι τέτοιο,γιατί θα ήθελα και άλλες γνώμες απο πιό έμπειρους ακροατές από μένα.
Πάντως και κάποιος άλλος φίλος αν θέλει να το ακούσει από Αθήνα,γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και αυτός για το mambo, μπορούμε να κανονίσουμε να το ακούσει στον χώρο του η στο δικό μου,αν και αυτό είναι κάπως δύσκολο αυτή την περίοδο λόγω της προετοιμασίας για πανελλήνιες εξετάσεις της κόρης μου.

Περιμένω!!!!

Ειχα ακουσει το μαμπο στην πρωτη του κυκλοφορια και εχω περιεργεια να δω που εχει φτασει. Θα μιλησω με τον Χρηστο να δω σε τι φαση ειναι το δικο του ντακιδιο μηπως μαζευτουμε για μια ακροαση, ισως και εδω σπιτι μου.

Ειπε "για χαριν της επιστημης", και εγω το μεταφραζω: θα ερθω με το ντακιδιο μου στην ακροαση και θα το χαρίσω στον Παναγιωτη που ειναι επιστήμονας.

Μην σου πω οτι και αυριο το απογευμα μετα την πιτα μπορει να κανονίσουμε τπτ..

Μην σου πω οτι και αυριο το απογευμα μετα την πιτα μπορει να κανονίσουμε τπτ..

Καλά σοβαρολογείς;
Και δεν θα μπορέσω να είμαι αύριο στην πίτα λόγω οικογενεικών υποχρεώσεων ρε γ@μώτο.:bigcry:

OK, ακυρο για αυριο. Ο Τασος με το χορευτικο κουκλι του πρεπει να ειναι!

Θα επανέλθω με ελαφρα βελτιωμενη προταση, για να υπαρχει χρονος να οργανωθουμε οπως πρεπει

OK, ακυρο για αυριο. Ο Τασος με το χορευτικο κουκλι του πρεπει να ειναι!

Θα επανέλθω με ελαφρα βελτιωμενη προταση, για να υπαρχει χρονος να οργανωθουμε οπως πρεπει

Ουφφφφ!:a0210:

πρωτη δοκιμή και εγώ με το μάμπο και δηλώνω ιδιαίτερα ευχαριστημένος!
ένα δυο πραγματάκια, αρνείτε πεισματικά να δουλέψει με το φίφο σε συγχρονισμό.....Τώρα έχω πάνω το Si θα δοκιμάσω αύριο και με τα άλλα ρολόγια να δούμε....
Επίσης, το λεντάκι δεν θα έπρεπε να αλλάζει χρώμα; Είναι μονίμως πορτοκαλί, είτε περνάει σήμα είτε όχι. Βλέπω είναι τρίπινο, εκτός αν Βασίλη δεν το προγραμμάτισες να δείχνει λειτουργιές....;

Με μπαταρία το δοκίμασε κανείς άλλος;

Να και μια φωτό, παίζουμε μπαλίτσα!

Attachments

• IMAG0491.jpg
    IMAG0491.jpg
    135.3 KB · Views: 129
Φιλτατε το λεντακι πρασινίζει όταν στειλεις σήμα απο spidf.
Κοκκινο και πορτοκαλί είναι στα αλλά εξαρτάται απο ποια γωνία το κοιτάς.

Όσο για τη mambo κόντρα count me in.Διαθετω κ γω προς ακροαση το ντακιδιον v2 ,λογικά ,με χούμος
Για οποίον ενδιαφέρεται μιας που απ οτι βλέπω κυκλοφορεί πολύ cm στη πιάτσα.
Τη καλημέρα μου

Last edited:

Φιλτατε το λεντακι πρασινίζει όταν στειλεις σήμα απο spidf.
Κοκκινο και πορτοκαλί είναι στα αλλά εξαρτάται απο ποια γωνία το κοιτάς.

Το χρώμα που βγάζει το led εξαρτάται πως είναι κουμπωμένο πάνω στην βάση του.
Αν το βγάλεις και το κουμπώσεις ανάποδα τα χρώματα αλλάζουν.
Εγώ το έχω βάλει έτσι ώστε να είναι πράσινο όταν παίρνει σήμα απο usb.
Και μιάς και λέμε για το led,έχω παρατηρήσει στο δικό μου ότι,όταν παίρνει σήμα από spdif και ταυτόχρονα σήμα απο usb και κάνω τις εναλλαγές με τον διακόπτη που έχω βάλει,ανάβει συνέχεια το κόκκινο χρώμα άσχετα αν παίζει απο usb.
Το πράσινο χρώμα επανέρχεται μόνο όταν σβήσω το cd player.
Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αυτό;
Την καλημέρα μου σε όλους.

Επίσης, το λεντάκι δεν θα έπρεπε να αλλάζει χρώμα; Είναι μονίμως πορτοκαλί, είτε περνάει σήμα είτε όχι. Βλέπω είναι τρίπινο, εκτός αν Βασίλη δεν το προγραμμάτισες να δείχνει λειτουργιές....;

Άντε με το καλό οι δοκιμές και καλές ακροάσεις.
Για πές μας οι υπόλοιπες πλακέτες τι ρόλο παίζουν;
Να υποθέσω ότι είναι xmos και εξωτερικό ρολόι;
Για πες μας λίγο περισσότερα άν έχεις όρεξη.

Με μπαταρία το δοκίμασε κανείς άλλος;

Καλοάκουστο!
Με μπαταρία το δοκίμασα κι εγώ,μια μεγάλη επαναφορτιζόμενη 6.5V.
ΑΝ υπήρξε διαφορά,αυτή ήταν στο οτι το ένιωσα να χάνει λίγο νεύρο και ενέργεια.Διόλου απίθανο να ήταν και η ιδέα μου.
Οπότε το ξανάβαλα στο ρεύμα.