Διευκρινίζεις σε παρακαλώ; Από τη μια λες ότι είναι ό,τι πιο αθόρυβο υπάρχει και από την άλλη ότι ακούγεται ένας ψιλός θόρυβος. Προσωπικά θα κάθομαι στα 2,8 μέτρα και το μηχάνημα για την ώρα θα είναι κλειστό σε ντουλάπι με διαφανές τζάμι. Αργότερα ίσως το βγάλω έξω (άμα μεγαλώσουν τα πιτσιρίκια).
Ο μεταλλικός ήχος και πάλι από τις balanced;
Το μοτέρ και ο μηχανισμός φόρτωσης είναι τα πιο αθόρυβα της αγοράς.
Το μοτέρ που γυρνάει το cd ακούγεται απειροελάχιστα μην φανταστείς τίποτα τρομερό μιλάμε όταν η μουσική έχει πλήρη παύση στην ησυχία και από απόσταση 1,5-1,90μ.
Αυτό συμβαίνει μου είπε ο ειδικός από Αθήνα που πήρα τηλ.(γιατί είμαι σπασίκλας με την λεπτομέρεια) διότι λόγω κατασκευής το καπάκι του transport δεν κλείνει
''αεροστεγώς'' όπως παλιά, με πλεονέκτημα όμως την floating θέση που διαβάζει το cd ώστε να υπάρχει ισορροπία και πλήρης έλλειψη μηχανικών κραδασμών.
Στα 2,8μ δεν θα ακούς κιχ ακόμα και χωρίς το γυαλί.
Το 2000 είναι γενικά πιο ψυχρό και αναλυτικό και με την balanced έξοδο ακόμα πιο πολύ (εννοείται σε συνδυασμό με ενισχυτή με balanced είσοδο όπως ο A-S2000)
Αν είσαι λάτρης της λεπτομέρειας θα το λατρέψεις.Για κλασσική μουσική και τζαζ εγώ προτίμησα το 1000.
Η υπογραφή σου λέει ότι είσαι από Θεσσαλονίκη , στον Νάκα λοιπόν στην Πλαστήρα τα έχει όλα στημένα για να κάνεις όλων των ειδών τις συγκρίσεις.
(α προσοχή στα universal players γιατί πολλές φορές έχουν κάτι σπαστικά ανεμιστηράκια για ψύξη - νομίζω και το oppo - που θα σε κάνουν να θέλεις να αυτοκτονήσεις!)