ευτυχως όλα καλά....
η μετακίνηση του neg rail στο πλάι επέβαλε μεγαλύτερα καλώδια στην έξοδό του και φυσικά πάνω στη βιασύνη και τα διάφορα της μέρας έφεραν την πατάτα.
Τα sense και τα - μπήκαν ανάποδα, (διότι έβλεπα τις θέσεις στην πλακέτα 1 και 3 και όχι τα FS0-) με το αποτέλεσμα που περιέγραψα.
Ευτυχώς εκτός από την στιγμιαία μη λειτουργία (το εκλεινα αμέσως) ούτε το ρεγκ ούτε το λεγκάτο φαίνεται να είχαν πρόβλημα. Παραδόξως, ιδίως στο λεγκάτο που έφαγε ανάποδα ρεύμα, μάλλον το - γειώθηκε....
Το συμπέρασμα
με το ρεγκ στο πλάι του κουτιού με την μεγάλη αλουμινένια ψύκτρα των 10Χ25 στο τέταρτο είναι κρύο....γύρω στους 30-35 βαθμούς, ενώ το άλλο που δεν μετακινήθηκε έχει πάνω στην νορμαμποξ 35-40, ενώ στην μικρή που είναι το εξόδου γύρω στους 67-70.
Αρα ο ΔΔ είχε απόλυτο δίκιο εξ αρχής και κακώς παιδευτήκαμε μέχρι στιγμής (Πέτρο).
Βέβαια το ψηφιακό θερμομετράκι που δανείστηκα δεν είναι laser ώστε να ξέρω ακριβώς αν χτυπαω πυρήνα
Αλλά...λεπτομέρειες.
Εντός της εβδομάδας μετακινείται και το άλλο του λεγκάτο, και θα δούμε τι θα κάνουμε με το τρίτο του βουβαλιού.
Βέβαια ήδη μου μπήκαν υποψίες, ότι όταν ήταν βραστά και τα δυό παίζαν καλυτερα...
Τώρα, άλλο ερώτημα.
Τα έχω με τις μικες. Σκέτες.
Χωρίς πάστα.
Να βάλω?