--- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Τί τον κάνει τον σκληρό;
;Έχει φορτωμένα κάποιες βιβλιοθήκες περιοχομένων οπτικοακουστικό (πίνακες ζωργαφικής, συνταγές, λαιφσταιλ κλπ τις οποιές εσύ μπορείς να τις προσαφαιρέσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: --- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Συγχαρητήρια. Αφού σου την έδιναν τσάμπα την 46Β650, εννοείται ότι έκανες την καλύτερη επιλογή. Ανεβαίνεις όχι ένα, αλλά μπορώ να πω 2-3 επίπεδα σε TV. Και μέσα σε ένα χρόνο θα απολαύσεις την εξέλιξη της τεχνολογίας χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Καλορίζικη και καλοθέατη.
Ευχαριστώ φίλε μου,καλές θεάσεις να έχουμε.-bye-

H 7000 έχει επιπλέον γουφερ , μεγαλύτερη αντίθεση, 1 ΗDMI παραπάνω, δεύτερο τηλεχειριστήριο, 1 usb παραπάνω, έχει 1GB παραπάνω σε σκληρο, είναι 2 κιλά ελαφρύτερη και φυσικά πολύ πάνω σε design λόγω του εξτρα slim

δεύτερο τηλεχειριστήριο δεν ξέρω από που προκύπτει ότι έχει, στα χαρακτηριστικά της λέει "Υποστήριξη δεύτερου τηλεχειριστηρίου: Όχι", άσε που θα ήταν βλακεία...

το 1Gb επιπλέον σκληρό δεν χρειάζεται γιατί αυτά που έχει ήδη μέσα είναι πίνακες ζωγραφικής, συνταγές κλπ που θα μπορούσες να τα έχεις και σε εξωτερικό σκληρό (αν βέβαια σου αρέσει να μαγειρεύεις βλέποντας τη συνταγή από την τηλεόραση...).

Το ότι είναι ελαφρύτερη δεν νομίζω να το χρειαστείς εκτός εάν σκοπεύεις να τη χρησιμοποιείες σαν οθόνη laptop και άρα θα την μεταφέρεις όπου πας το laptop σου...

Το παραπάνω HDMI δεν είναι και τρομερό χαρακτηριστικό εκτός εάν έχεις τόσες πολλές συσκευές με HDMI ήδη (Blueray, PS3/XBOX, PC με έξοδο HDMI και ότι άλλο μπορείς)...

Το παραπάνω USB και αυτό λύνεται εάν έχεις μεγάλο σκληρό δίσκο (π.χ 1 TB).

Η διαφορές είναι στη λεπτή σχεδίαση της Β7000 και στο ότι χρησιμοποιεί LED και ότι η Β750 έχει 200Hz ενώ η Β7000 έχει 100Hz.

Φιλικά πάντα...

δεύτερο τηλεχειριστήριο δεν ξέρω από που προκύπτει ότι έχει, στα χαρακτηριστικά της λέει "Υποστήριξη δεύτερου τηλεχειριστηρίου: Όχι"

sum_led7000_mini03.jpg

Έκτος από το κανονικό έχει και ένα μικρό για τις βασικές λειτουργίες και είναι αρκετά πρακτικό :a0210:

δεύτερο τηλεχειριστήριο δεν ξέρω από που προκύπτει ότι έχει, στα χαρακτηριστικά της λέει "Υποστήριξη δεύτερου τηλεχειριστηρίου: Όχι", άσε που θα ήταν βλακεία...

το 1Gb επιπλέον σκληρό δεν χρειάζεται γιατί αυτά που έχει ήδη μέσα είναι πίνακες ζωγραφικής, συνταγές κλπ που θα μπορούσες να τα έχεις και σε εξωτερικό σκληρό (αν βέβαια σου αρέσει να μαγειρεύεις βλέποντας τη συνταγή από την τηλεόραση...).

Το ότι είναι ελαφρύτερη δεν νομίζω να το χρειαστείς εκτός εάν σκοπεύεις να τη χρησιμοποιείες σαν οθόνη laptop και άρα θα την μεταφέρεις όπου πας το laptop σου...

Το παραπάνω HDMI δεν είναι και τρομερό χαρακτηριστικό εκτός εάν έχεις τόσες πολλές συσκευές με HDMI ήδη (Blueray, PS3/XBOX, PC με έξοδο HDMI και ότι άλλο μπορείς)...

Το παραπάνω USB και αυτό λύνεται εάν έχεις μεγάλο σκληρό δίσκο (π.χ 1 TB).

Η διαφορές είναι στη λεπτή σχεδίαση της Β7000 και στο ότι χρησιμοποιεί LED και ότι η Β750 έχει 200Hz ενώ η Β7000 έχει 100Hz.

Φιλικά πάντα...
Kαλά εγώ απαρίθμησα τις διαφορές που ρώτησε ο άλλος δεν τους έδωσα και την ανάλογη βαρύτητα! Για το 2ο κοντρόλ σου απάντησε ο φίλος. Πάντως επειδή τις είδα να παίζουν πλαί-πλάι η 7000 μου έκανε ένα κλίκ πάνω σε οπτικό αποτέλεσμα. Και το γούφερ πίστεψε με όπως και η μεγαλύτερη αντίθεση κάνουν διαφορά! Για τον σχεδιασμό δεν μιλάμε τώρα η 7000 είναι αυτή την στιγμή η αιχμή της τεχνολογίας. Η Β750 είναι 1 χρόνο πίσω!

Οσο για τα 100 με 200Hz νομίζω ότι η διαφορά πολύ δύσκολα μπορεί να γίνει αντιληπτή από τον θεατή

Εγω ακουω οχι καλα λογια για το side led της samsung να φανταστεις καλυτερες μετρησεις ειχε η 786 ! που είναι 1 χρόνο πίσω!

δε το συζητω για τα 200 hz πεταμενα λεφτα

sorry για το μίνι-χειριστήριο δεν το είχα δει...

για τον σχεδιασμό της Β7000 συμφωνώ ότι η λεπτή σχεδίαση κάνει μεγάλη διαφορά (όχι όμως και ότι η Β750 είναι 1 χρόνο πίσω κοιτάζοντας και τι βγάζει ο ανταγωνισμός πάντα - όχι απλά τις extra slim τηλεοράσεις).

Απλά φίλε thankin δεν είμαι απόλυτα σίγουρος εάν αξίζει τα 300 διαφορά... θα μου πεις γούστα είναι αυτά...

EDIT: συμφωνώ για τα 200Hz, δύσκολα τα καταλαβαίνεις...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: --- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Βλέποντας την 46άρα Β750 δίπλα στην Β650 με τις ίδιες ρυθμίσεις παρατηρήσαμε (εγώ και οι czoun, gzoun) διαφορές στα χρώματα (κυρίως) και στο μαύρο (ελάχιστες). Αλλά μιλάμε για θέαση σε πολυκατάστημα με ότι αυτό συνεπάγεται για τα συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει κάποιος. Εμένα μου φάνηκε πως η 750 είχε μεγαλύτερη γωνία θέασης, ενώ ο Χρήστος έβλεπε ανομοιομορφίες στην Β650 με το SPVA. Ας πούνε και τα παιδιά την άποψη τους.

Οι νεες σειρες τις Samsung, 650 και 750, δειχνουν στα ματια τα δικα μου να βρισκονται ένα κλικ μπροστα από οτιδηποτε άλλο ανταγωνιστικο στην κατηγορια των lcd τηλεορασεων αυτή την στιγμη.Βασικο πλεονεκτημα στις νεες σειρες είναι η μεγαλη δυνατοτητα ρυθμισεων που προσφερουν, δινοντας την ευκαιρια για πειραματισμους για τους καπως πιο μερακληδες, οι οποιες,φανταζομαι, μπορουν να ικανοποιησουν τα παντα.
Και η 650 και η 750 είναι δυο τηλεορασεις οι οποιες ,εκτος της εικονας που προσφερουν, αλλα και της εμφανισης που διαθετουν ,πιστευω ,θα κανουν πολύ μεγαλο μερος των καταναλωτων να τις ερωτευτει.Ειδικα αγοραστικο κοινο το οποιο εντυπωσιαζεται ευκολα με το πολύ sharpness που μπορει να προσφερει ένα πανελ, ισως να μην βρουν κατι πιο εντυπωσιακο αυτή την στιγμη.
Μεταξυ των δυο τηλεορασεων, η εικονα της 650 μου φανηκε πιο συμπαγης, εάν μπορω να χρησιμοποιησω τον ορο αυτό,και μαλλον αυτή θα ηταν η επιλογη μου σε περιπτωση υποψηφιοτητας για αγορα μιας lcd τηλεορασης.
Χρωματικη συμπεριφορα και μαυρο με τις οποιες διαβαθμισεις του σε συνθηκες καταστηματος ειναι λιγο δυσκολο να κρινω.Αυτο το οποιο με προβληματιζε παντα στις τηλεορασεις lcd είναι το θεμα της κινησης αλλα και γενικοτερα η overall αισθηση που δινουν.Στα δικα μου ματια παντα, περιμενα κατι αρκετα καλυτερο στην κινηση αρχικα, αλλα και στην γωνια θεασης κατά δευτερο και στις δυο τηλεορασεις, με την 750 να κερδιζει λιγο εδαφος σε σχεση παντα με τον χωρο τον οποιο εχω διαμορφωση σπιτι μου και καθοριζει τις συνθηκες τις οποιες εγω θα εβλεπα τηλεοραση.

Καλησπερα σε ολους,ειμαι αναμεσα σε 2 τηλεορασεις την
Samsung UE40B7000 LED TV 40''

κα τη
Sony KDL-40Z4500 LCD TV 40''

με ενδιαφερει να εχει πολυ καλη αναλυση στα παιχνιδια του ps3 αν και με τη
Philips Cineos 100hz 32'' που εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε tv και hd!!

Ποια κατα τη γνωμη σας ειναι καλυτερη αγορα? Ευχαριστω!

κοίτα φίλε και οι 2 είναι πολύ καλές τηλεοράσεις και σίγουρα θα ακούσεις και τη μια και την άλλη γνώμη...

για τη χρήση που θες και οι 2 κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους (εγώ έχω την B650 και είμαι ευχαριστημένος).

Η Ζ4500 είναι λίγο παλαιότερο μοντέλο αλλά πολύ καλών επιδόσεων, η Β7000 έχει super design και LED...

Ti παίζει με τις νέες πλάσμα της Σάμσουνγκ;
Ακούγονται φήμες για καλύτερες επιδόσεις από τις φετινές Πανασόνικ.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας φιλοι...οντως η 7000 ειναι πολυ μεγαλο δελεαρ κ ας μην εχει τα 200 hz που οπως φανταζομαι σε 40'' δεν ειναι δυνατον να φανει η διαφορα απο τα 100 hz...Led δαγκωτο λετε,ειμαι γενικοτερα SONY & PHILIPS fan αλλα μηπως ειναι απαρχαιομενες οι αποψεις μου ??? :grandpa: Ειναι η ωρα για να αλλαζω πλευση προς Samsung??:BDGBGDB55:

ThNk u!!! :)

Παρε σε μεγαλυτερες ιντσες την β650 , εκτος αν δεν εχεις προβλημα χρηματων οποτε πας σε Kuro .. που δεν το νομιζω μαλλον τις 40αρες κοιταξες..

Σωστα μαντεψες φιλε γιατι ειναι και το θεμα χωρου και φυσικα των χρηματων μιας και σκεφτομαι να μη ξεφυγω απο το range των 1.500 γιουροπουλον....
Σε αυτα τα λεφτα τι προτεινεις Darkie?

Εαν ειναι πανω απο 2,7 μετρα η αποσταση καλο θα ηταν να πας σε 46αρα αφου σε φτανουν τα λεφτα ανετα..

Μην περιμενεις να δεις πολλες διαφορες στις 40 ιντσες οποτε οποια και να παρεις απ'τις δυο καλη θα ειναι.

Last edited: