--- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

παιδια καλημερα,
σημερα παραλαμβανω την 40β7000,
επιτελους μετα απο πολυ σκεψη και πολυ ψαξιμο σε ολα τα μαγαζια για να τις δω να παιζουν Live και να καταληξω για το ποια τηλεοραση να παραγγειλω,
ελπιζω να εκανα καλη επιλογη και ευχαριστω και τα παιδια για τις γνωμες που γραφουν εδω για ολα τα μοντελα που κυκλόφορουν και τα + και - που παρουσιαζουν ,διοτι τελεια τηλεοραση δεν υπαρχει ακομα!!!!!!!

βασικα κατεληξα σε αυτην την επιλογη διοτι το μαυρο ειναι για τα δικα μου ματια τελειο, λες και ειναι σβηστη και επιπλεον δεν αφηνει σκιες το μαυρο οπως κανει η παλια σονυ που εχω και διοτι σε αναπαραγωγη HD ειναι ιδια τουλαχιστον με την philips 42 9803 led που για τα δικα μου δεδομενα εχει τελεια εικονα.

Last edited:
obr111527_SamsungPS50B850plasmaNEWmodel2009.jpg

Θυμάστε την κορυφαία τηλεόραση Plasma της Samsung, που είχε κλέψει τις ματιές μας στο ‛Samsung European Forum 2009' ανάμεσα σε όλες τις άλλες εξέχουσες παρουσίες. Ε λοιπόν έκανε την εμφάνιση της στην Κορέα. Όσο για την Ευρώπη και ειδικότερα για εμάς, δεν θέλω να σας λυπήσω αλλά το ντεμπούτο της ισορροπεί στο 50-50.

Είναι κορυφαία από κάθε άποψη. Αισθητικά, με πάχος ‛Finger Slim' όσο δηλαδή το πάχος ενός δαχτύλου, 29 χιλιοστά για την ακρίβεια, εργονομικά αφού το βάρος της δεν ξεπερνά τα 26 κιλά αλλά και σε ότι αφορά την ευαισθησία της προς το περιβάλλον, αφού η απόδοση της έχει αυξηθεί κατά 40% σε σχέση με τις προηγούμενες σειρά Plasma της Samsung.

Και εάν όλα αυτά δεν σας αγγίζουν, (μοιάζουμε δηλαδή) η εικόνα της, είναι αυτή που θα σας αποπλανήσει.

Και μην προλάβετε να μου πείτε ότι είμαι παρορμητικός διότι την έχω δει και σας διαβεβαιώνω ότι η εικόνα της είναι εκπληκτική και συγκρινόμενη μόνο με την Z1 της Panasonic.

Φόρο τιμής στις δύο τηλεοράσεις που εν απουσία της Pioneer, διεκδικούν το βάθρο της απόλυτης εικόνας.

Μακάρι να έρθει και στην χώρα μας... έτσι για να την γνωρίσουμε καλύτερα.

http://www.fullhd.gr/plasma-tv/full-hd/1229-samsung-ps50b850.html

Αν η Samsung πλησιάζει (ή ξεπερνάει) το μαύρο των Panasonic, τότε θα "πλανέψει" αρκετούς :flute:

Πάντως προς το παρών από τις φετινές σειρές πλάσμα της Samsung μόνο η HDReady Β450 έχει έρθει.

Last edited:
Ακομη και να πλησιαζει σε μαυρο με δεδομενο οτι εχει πολυ καλυτερο design νομιζω οτι θα κλεψει αρκετους πελατες απο την Panasonic.-bye-

Δεν είναι μόνο το design Γιάννη, άλλωστε υποθέτω πως η συγκεκριμένη θα παίζει οικονομικά στα χωράφια της σειράς V10 που και αρκετά λεπτή είναι και πιο ομορφούλα από την G10.

Να δούμε όμως τι θα αποφασίσει και η αντιπροσωπεία, γιατί με τις περσινές πλάσμα σταμάτησαν στην Α656 και δεν έφεραν τις Α7xx.

9223419x.jpg

Kατα την γνωμη μου καμια σχεση.

Προσωπικα αν θα εβαζα 50" στο σαλονι μου το design θα επαιζε πολυ σημαντικο ρολο καθως οπως και να το κανουμε μια τηλεοραση τετοιου μεγεθους ειτε ειναι κλειστη ειτε ενοιχτη πρεπει να ειναι και λιγο "ομορφη"...-bye-

Δυστυχως στο τομεα αυτο η Panasonic εχει μεινει μεταεξεταστεα , οι τηλεορασεις της (S, G , V) δειχνουν 3-4 χρονια πισω απο Samsung και LG.

Δεν είναι μόνο το design Γιάννη, άλλωστε υποθέτω πως η συγκεκριμένη θα παίζει οικονομικά στα χωράφια της σειράς V10 που και αρκετά λεπτή είναι και πιο ομορφούλα από την G10.

Να δούμε όμως τι θα αποφασίσει και η αντιπροσωπεία, γιατί με τις περσινές πλάσμα σταμάτησαν στην Α656 και δεν έφεραν τις Α7xx.

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/1352545_-ps-58b850-samsung.html
http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/1610708_-ps-50b850-samsung.html

Γύρω στα 1.700 η 50άρα, από 2.5 η 58άρα.
Η Πανασόνικ στο καναβάτσο; -bye- :grinning-smiley-043

Ναι γιατί υπέθεσα πως και οι δύο θα έρθουν γύρω στα 1900-2000 στην Ελλάδα (οι 50άρες). Ίσως να κάνω λάθος, αλλά αυτή είναι η εντύπωση που μου έχει δοθεί.

Ρε που κατάντησε ο κόσμος...:bang:

....να "τσακώνεται" ποια είναι η καλύτερη plasma....:flipout::flipout:

...μπααα σε καλό μου....ονειρεύομαι ή είμαι ξύπνιος....:flipout::flipout:

...σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ, ούτε μια αφίσα δεν υπάρχει στα μαγαζιά που να γράφει τη λέξη plasma...:eek:

...ήμαρτον Παναγία μου....:vroam:

:popcorn:......:popcorn:......:popcorn:

γιατί γράφεις από το PS3 στο φόρουμ ενώ ξέρεις ότι από το PS3 μπορείς να γράφεις μόνο αγγλικά ενώ εδώ πρέπει να γράφεις ελληνικά?

Χρήστο εγώ παίζω στην φτηνή κατηγορία και βρήκα ευκαιρία να την μπω στους Πανασονάκηδες τώρα με την Σάμμυ.
Πάρε ποπ κορν! -bye-:BDGBDGB53::flipout:

παιδια καλημερα,
υπαρχουν ρυθμισεις για εικονα για την 40Β7000 ετσι ωστε να εχει το καλυτερο αποτελεσμα στην εικονα?

Τα πρώτα σχόλια ιδιοκτητών των νέων πλάσμα στα Αμερικάνικα φορουμ φαίνονται θριαμβικά.
Ήδη λένε για KURO killer σε όλα πλην μαύρου. Πιθανόν υπερβολές, αλλά κάτι λέει για την αξία του προιόντος.
Αν στην Ελλάδα δούμε τιμές κάτω από 2.000 για τις κορυφαίες 50άρες της σειράς 8, θα κλάψουνε μανούλες. Γιατί από design ταπεινώνουν την Β7000....

Eδω ειναι το αντιστοιχο νημα που λεει ο underdog...

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1108053&page=54

Eνα στοιχειο που νομιζω οτι ειναι σημαντικο ειναι οτι απο B650 και πανω ολες οι Samsung εχουν ενα καλυμα ("one sheet of glass")...

The B650 removes the outer layer of glass with a bonded filter (like Pioneers)

This will eliminate the off axis reflections that you can get with the traditional outer glass layer plasmas (Samsung B5xx and lower and ALL Panasonics).

ALL Panasonics released so far. V10 and Z1 are to have single glass.

Τον ιδιο τροπο κατασκευης εχει και η LG 50PS700 οπως και μερικα περυσινα μοντελα (PG6000/7000) αν δεν κανω λαθος

Last edited by a moderator:
φίλε yperion νομίζω ότι το θέτεις λίγο λάθος!!! έτσι όπως το έγραψες φαίνεται ότι έχει ένα σκ@τό από γυαλί!!!

:flipout:

Last edited by a moderator: