Βασίλης Α.
Supreme Member
Οh yes..... Kαι δεν θυμάμαι ποιός έλεγε ότι θα πέσει η τιμή της τα Χριστούγεννα,τελικά διαψεύστηκε...
Ετσι ειναι mezza , δεν γινετε επειδη το ceed εχει 109 αλογα να αποκτησει ποτε την ποιοτητα κατασκευης ενος Honda ...............το ιδιο και η Samsung η LG κ.λ.π.
Οh yes..... Kαι δεν θυμάμαι ποιός έλεγε ότι θα πέσει η τιμή της τα Χριστούγεννα,τελικά διαψεύστηκε...
Κι εγω που προτεινα την W στον μπατζανακη μου ( την παρελαβε προχθες στα 1300 απο net) τα 4 χρονακια ηταν ενα στοιχειο σοβαρα ληφθεν υποψιν.
πως δεν ριχνει τις τιμες της?
η W4000 ειναι φτηνοτερη απο την 656
αλλο να εχεις μεσα στο σαλονι σου κατι που γραφει SONY
αλλο να εχεις κατι που γραφει Samsung
μετα απο αυτο που εγραψα εγω ...:vroam: γιατι θα γινει κολαση:fight:
και τα δυο απο S αρχιζουν δηλ.σχ@τ
σειρα μου να την κανω τωρα :vroam:![]()
πως δεν ριχνει τις τιμες της?
η W4000 ειναι φτηνοτερη απο την 656
αλλο να εχεις μεσα στο σαλονι σου κατι που γραφει SONY
αλλο να εχεις κατι που γραφει Samsung
μετα απο αυτο που εγραψα εγω ...:vroam: γιατι θα γινει κολαση:fight:
Επιτέλους κάποιος το παραδέχθηκε. Αυτό προσπαθώ να σας εξηγήσω τόσο καιρό. Το ζήτημα είναι να λέει Sony, τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία.
Ας μας προσκαλέσει κάποιος που έχει την Α656 να πάμε να τη δούμε ρυθμισμένη. Μακάρι η 656 να είναι καλύτερη από τη Χ3500,τότε πολλοί θα μπορούν να πάρουν καλύτερη εικόνα με λιγότερα χρήματα.Φέρνω δισκάκια για ps3 και πολλά λίτρα παγωμένης Coca Cola!
Δεν υπαρχει κανενας λογος να συγκριθουν 2 τηλεορασεις που παιζουν σε διαφορετικες κατηγοριες.
Αυτο που παντα γινεται ειναι οτι ολες θελουν να γινουν Χ οταν μεγαλωσουν αλλα αυτο δεν ειναι ευκολο.
......Ποιά εταιρεία παραγωγής Plasma τηλεοράσεων μπορεί να προσφέρει 4 χρόνια εγγύηση?...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.