Samsung 40Α656 vs Panasonic 42PX80 vs Sony40D3500 vs JVC 42DS9

Ετσι ειναι mezza , δεν γινετε επειδη το ceed εχει 109 αλογα να αποκτησει ποτε την ποιοτητα κατασκευης ενος Honda ...............το ιδιο και η Samsung η LG κ.λ.π.

Και συνεχίζεις με πράγματα που δεν συγκρίνονται.

Το Civic δεν φοράει το ίδιο μοτέρ με το Ceed.
Η A656 φοράει το ίδιο πανελ με την X3500 και μάλιστα μερικές version νεότερο. Το πάνελ είναι το Α και το Ω μιας LCD τηλεόρασης.

To Civic φτιάχνεται στην Ιαπωνία.
Οι τηλεοράσεις Sony συναρμολογούνται όπου κάτσει, αναλόγως με το που προορίζεται. Φυσικά το ίδιο κάνουν και όλες οι υπόλοιπες εταιρίες.

Τέλος το Civic περνάει ενα σημαντικό quality control.
Η τηλεοράσεις πλέον δεν περνάνε κανένα.

Οh yes..... Kαι δεν θυμάμαι ποιός έλεγε ότι θα πέσει η τιμή της τα Χριστούγεννα,τελικά διαψεύστηκε...

Αν σκεφτω τι γραφανε ολοι οι γνωστες-προφητες σημερα επρεπε να ημουν με crt η plasma 800X600-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung 40Α656 vs Panasonic 42PX80 vs Sony40D3500 vs JVC 42DS

Κι εγω που προτεινα την W στον μπατζανακη μου ( την παρελαβε προχθες στα 1300 απο net) τα 4 χρονακια ηταν ενα στοιχειο σοβαρα ληφθεν υποψιν.

Οποτε Smooth θα σου αναθεσω μια αποστολη.

Θελω να μου κανεις real life συγκριση τηλεοπτικου σηματος σε D3000 vs. W4000.-bye-

Eιπα να μην παρω ξανα Sony φετος και να παρω καμια Samsung ετσι για αλλαγη και δεν με αφήνετε να αγιασω...ατιμη Sony μου τα χεις φαει τα λεφτα μου ολα...:flipout:

Η Sony δεν ρίχνει τις τιμές της γιατί πάντα υπάρχουν κάποιοι άσχετοι που νομίζουν πως η Sony βγάζει τις καλύτερες τηλεοράσεις και θα πληρώσουν παραπάνω ακόμα και για ένα παλιό μοντέλο.
Οι ρομαντικοί το πιστεύουν κιόλας.

Βασιλη οτι θα πεσει ....θα πεσει μολις ερθει ο αντικαταστατης της αλλα αυτο το πραγμα με την samsung στην χωρα μας,μου θυμιζει καρτες γραφικων για pc που απαξιωνονται σε 5-6 μηνες.
π.χ 8800gt 12/07 κοντα στα 230
σημερα 125 .

πως δεν ριχνει τις τιμες της?
η W4000 ειναι φτηνοτερη απο την 656

αλλο να εχεις μεσα στο σαλονι σου κατι που γραφει SONY
αλλο να εχεις κατι που γραφει Samsung

μετα απο αυτο που εγραψα εγω ...:vroam: γιατι θα γινει κολαση:fight:

Απάντηση: Re: Samsung 40Α656 vs Panasonic 42PX80 vs Sony40D3500 vs JVC 42DS9

και τα δυο απο S αρχιζουν δηλ.σχ@τ

σειρα μου να την κανω τωρα :vroam::flipout::flipout:

Αυτό συμβαίνει με όλα τα προϊόντα στο εξωτερικό, επειδή η Sony έχει βρεί τα κορόιδα στην Ελλάδα και δεν κατεβάζει τις τιμές της δεν φταίνε οι άλλοι.
Πριν 2 μήνες είχε 2100 την 46W3000, ένα καρα-προβληματικό μοντέλο που έξω 8 στους 10 το είχαν επιστρεψει.

Επιτέλους κάποιος το παραδέχθηκε. Αυτό προσπαθώ να σας εξηγήσω τόσο καιρό. Το ζήτημα είναι να λέει Sony, τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία.

Επιτέλους κάποιος το παραδέχθηκε. Αυτό προσπαθώ να σας εξηγήσω τόσο καιρό. Το ζήτημα είναι να λέει Sony, τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία.

Ετσι ειναι...το θεμα ειναι να λεει φεραρι...maranello η testarosa δεν εχει σημασια...το φεραρι μετραει!
Καποιοι δουλεψαν σκληρα ολα αυτα τα χρονια,δημιουργησαν απιστευτες τηλεορασεις και το ονομα τους εγινε συνωνυμο με την ποιοτητα,την πολυτελεια,το αριστο και το πρωτο...

να μην τους επιβραβευσουμε? Βλεπεις SONY ειναι καλο πως να το κανουμε!

Ελα τωρα παμε ολοι μαζι για την αγαπημενη μας ΣΟΝΥ::party:

Μετα απο 20λεπτη διακοπη της ΔΕΗ επιστρεφω.........
Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους οσον αφορα τα samsunosona σε ολο το γνωστο κοσμο της Ουργουπαικης οινωσεως οι samy παιζουν με βαρυτερο χαρτι το βαλιου φορ μανευ σε ολη την κλιμακα .
Στην Ελλαδα ομως λανσαρετε το γκλοσυ λουκ και η γυαλαδα σαν πολυτελεια την οποια ο "αδαης" καλειτε να την πληρωσει καφε καραβισιο στο Πειραιας Αιγινα feryboat.
Η Samy μπορει να πουλαει αρκετες χιλιαδες τιβι παραπανω απο την sony ...... αλλα ποτε δεν θα γινει Sony.
Στο "μπακατελα" προντακτ εχουν αμφοτερες καλο ιστορικο , στο state of the art ομως μονο μια εκ των δυο και ετσι θαναι wanted or not.

Rivers , θα αργησει λιγο το τεστ αλλα θα γινει -bye-

Αναφέρεστε σε τιμές, εγγυήσεις, αξία μεταπώλησης, ποιότητα κατασκευής, brand name κλπ κλπ. Αν αφήσουμε όλα τα παραπάνω στην άκρη, έχουμε απάντηση στο ερώτημα:

"Ποια εκ των Α656 - Χ3500 είναι καλύτερη σε θέμα απόδοσης ?"

Εγώ δεν έχω άποψη γιατί την Samsung δεν την έχω δει να παίζει σε σπίτι σωστά ρυθμισμένη. Αν κάποιος έχει δει και τις δύο θα με ενδιέφερε να ακούσω την άποψη του, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν είναι και πολλοί αυτοί που μπορούν να απαντήσουν.

Λιγο δυσκολο να κατσουν τα 2 μοντελα side by side στο ιδιο σπιτι ακομα.
Ωστοσο θα γινει κι αυτο , οπως εγινε και με τις F86.

Ας μας προσκαλέσει κάποιος που έχει την Α656 να πάμε να τη δούμε ρυθμισμένη. Μακάρι η 656 να είναι καλύτερη από τη Χ3500,τότε πολλοί θα μπορούν να πάρουν καλύτερη εικόνα με λιγότερα χρήματα.Φέρνω δισκάκια για ps3 και πολλά λίτρα παγωμένης Coca Cola!

Δεν υπαρχει κανενας λογος να συγκριθουν 2 τηλεορασεις που παιζουν σε διαφορετικες κατηγοριες.

Αυτο που παντα γινεται ειναι οτι ολες θελουν να γινουν Χ οταν μεγαλωσουν αλλα αυτο δεν ειναι ευκολο.

Ας μας προσκαλέσει κάποιος που έχει την Α656 να πάμε να τη δούμε ρυθμισμένη. Μακάρι η 656 να είναι καλύτερη από τη Χ3500,τότε πολλοί θα μπορούν να πάρουν καλύτερη εικόνα με λιγότερα χρήματα.Φέρνω δισκάκια για ps3 και πολλά λίτρα παγωμένης Coca Cola!

Αυτό θα ήταν το ιδανικό ... εγώ βάζω τις πίτσες -bye-

Απλά μέχρι να γίνει κάποιου είδους αντικειμενική σύγκριση, το μόνο που κάνουμε είναι να συγκρίνουμε κάτι που έχουμε δει με κάτι που υποθέτουμε πως θα είναι. Αυτό δεν πάει προσωπικά, αλλά γενικά σε όσους είναι υπέρ ή κατά της μίας επιλογής χωρίς να έχουν δει την άλλη. Επαναλαμβάνω πως μιλάω καθαρά για θέμα απόδοσης. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες σαν κριτήρια αγοράς όπως αυτοί που αναφέρθηκαν στα προηγούμενα μηνύματα.

Δεν υπαρχει κανενας λογος να συγκριθουν 2 τηλεορασεις που παιζουν σε διαφορετικες κατηγοριες.

Αυτο που παντα γινεται ειναι οτι ολες θελουν να γινουν Χ οταν μεγαλωσουν αλλα αυτο δεν ειναι ευκολο.

Γιατί παίζουν σε άλλες κατηγορίες Βασίλη ? Τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά έχουν και οι δύο που συζητάμε και η Toshiba ZF και οι 9ρες Philips και η LG 6000. Οι τιμές διαφέρουν φυσικά από εταιρία σε εταιρία, αλλά σε θέμα απόδοσης είναι άμεσα συγκρίσιμες.

Last edited:

......Ποιά εταιρεία παραγωγής Plasma τηλεοράσεων μπορεί να προσφέρει 4 χρόνια εγγύηση?...

Βρετανία.....-bye-...5 χρόνια...Panasonic...

http://www.google.gr/search?q=+42px...&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a

....τώρα θα μου πεις, γιατί όχι Ελλάδα....δεν ξέρω την απάντηση...:nounder: