Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

το ξέρω
να πω την αλήθεια υποψιάζομαι-χωρίς στοιχεία-ό,τι η μικρή τοσίμπα δεν μπορεί να φτιάξει το ίδιο καλό scaler με τα μεγαθήρια που έχουν εκατομ.δολλάρια σε τμήματα έρευνας & ανάπτυξης.
(Αnyway είναι και αγγλική και επειδή φέρονται σαν να είναι αποικία τους η Ρόδος τα καλοκαίρια μου τη σπάνε ...)

Η μικρή Toshiba φτιάχνει από μαγνητικούς τομογράφους μέχρι κινητήρες για πυρηνικά υποβρύχια και επίσης είναι ο 2ος μεγαλύτερος κατασκευαστής μνημών παγκοσμίως..

http://www.toshiba.co.jp/systems/index.html

χμμ πως να το εξηγησω απλα,τρεμοπαιγμα....στο youtube βαλε A656 filkering

Η μικρή Toshiba φτιάχνει από μαγνητικούς τομογράφους μέχρι κινητήρες για πυρηνικά υποβρύχια και επίσης είναι ο 2ος μεγαλύτερος κατασκευαστής μνημών παγκοσμίως..

http://www.toshiba.co.jp/systems/index.html

OK, ήδη είπα sorry την αδίκησα λόγω της προβαλλόμενης συναρμολόγησης στην Αγγλία...
Είναι μεγάλη εταιρία, αλλά εμένα εν προκειμένο με νοιάζει τι ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ φτιάχνει, όχι διαστημόπλοια...
Κατέθεσε κανείς ότι έχει καλύτερο scaler από SONY W/SAMSUNG A656 ;;;;;;;

(Και για την διαφήμισή της: δηλ.σαν να λέμε ότι ένας Άγγλος εργάτης είναι πιο συνεπής στην συναρμολόγηση από έναν Κινέζο ή Κορεάτη...χα)

Last edited:
OK, ήδη είπα sorry την αδίκησα λόγω της προβαλλόμενης συναρμολόγησης στην Αγγλία...
Είναι μεγάλη εταιρία, αλλά εμένα εν προκειμένο με νοιάζει τι ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ φτιάχνει, όχι διαστημόπλοια...
Κατέθεσε κανείς ότι έχει καλύτερο scaler από SONY W/SAMSUNG A656 ;;;;;;;

(Και για την διαφήμισή της: δηλ.σαν να λέμε ότι ένας Άγγλος εργάτης είναι πιο συνεπής στην συναρμολόγηση από έναν Κινέζο ή Κορεάτη...χα)

Koιταξε η σειρά ZF355 ειναι σιγουρα πολύ καλή πιστεύω καλύτερη από την W3000 αλλά πλέον το θεμα ειναι

Samsung 46A656 vs Toshiba ZF355 vs Sony W4000 vs το καρτέλ των Plasma

Last edited:
Δεκτόν.
Προσθέτω στις παραπάνω -όλες στα 2.000 - και την 46αρα ΡΖ80, πιστεύοντας ότι ως πλάσμα έχει κάτι παραπάνω να δώσει στο SD, την κίνηση και το μαύρο... 200 ευρώ φθηνότερα που είναι ένα άλφα ποσό (μισό HTPC που θα εκμεταλευτεί σωστά την TV!)
- Αν και στην κίνηση και το μαύρο η Α656 πρέπει να είναι πολύ κοντά ίσως και να την ξεπέρασε ... ;

Last edited:
Δεκτόν.
Προσθέτω στις παραπάνω -όλες στα 2.000 - και την 46αρα ΡΖ80, πιστεύοντας ότι ως πλάσμα έχει κάτι παραπάνω να δώσει στο SD, την κίνηση και το μαύρο... 200 ευρώ φθηνότερα που είναι ένα άλφα ποσό (μισό HTPC που θα εκμεταλευτεί σωστά την TV!)

Και ομως σε SD η Α656 ειναι πολυ καλυτερη απο την PZ80 συμφωνα με κριτικες και οσους τις εχουν δει.

Δεν εχει βλεπεις το πλεονεκτημα της χαμηλης αναλυσης που εχει η PX80.

Last edited:
Χαιρετω την παρεα κ καλως σας βρηκα! Διαβασα ολα τα
παραπανω, των links συμπεριλαμβανομενων, κ εχω ενα αισθημα φαγουρας χωρις να εχω φαει αστακομακαροναδα
προσφατα...! Με λιγα λογια:
46F86 2000 euro/24 ατοκες

46Α656 2000 euro/12 ατοκες ;;;
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.

Υ.Γ. Τι δ......ο πληκτρολογουμε για το συμβολο του
ευρω;;;:furious3:

επίσης , μόνο δεξί ΑΛΤ+ε ...

για παλιότερα πληκρολόγια ή άλλες γραματοσειρές, σε binary code: αριστερό ΑΛΤ κρατημένο και από το αριθμητικό πληκτρολόγιο 0128

Στέργιο πες μας από που 2 χιλιαδες με 12 δόσεις ...αν είναι άτοκες = 166,6666666 (δε ναμπερ οφ δε μπιστ)

Last edited:
Καλημερα, συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση, οι παραξενες ωρες βλεπετε...
Γραφει λοιπον καποιος πιο πανω πως αν η κουζινα ειναι AEG, το ψυγειο Miele, o απορροφητηρας Teka κλπ, η
πενηνταρα θα σου'ρθει ενα χιλιαρικο... και τωρα που το καλοκοιταω, ακριβα μου βγαινει...
Οσο για το απο που, απ'τον γνωστο κ μη εξαιρετεο Θεσσαλο... Σημειωστε ομως πως ειμαι προιστορικος
πελατης του...
Ειστε λοιπον σιγουροι οτι η Α δειχνει τοσο καλυτερα μπαλα απο την F;;; Γιατι blue-ray παιζουν ολες, το βασικο μας
κριτηριο η μπαλα ειναι (δυστυχως...).

Κακώς συγκρίνετε την A656 με την W4000. Η 656 έχει 100hz και άλλα καλούδια. Η W4000 παίζει με την A558 την Toshiba XF355 καί άλλα κορυφαία μοντέλα στα 60hz.

mezz είναι στα ίδια λεφτά (~2.000 )για τις 46'' , μόλις αφίχθηκαν, από τις γνωστότερες εταιρίες που ηγούνται σε πωλήσεις στην Ελλάδα, οπότε είναι μια λογική επιλογή μεταξύ των 2 και της ΖF που όλες έχουν το ίδιο πάνελ.
Το ότι η σονυ δεν έβαλε 100Ηz στην W είναι απλώς ...προδοσία που χαλάει τη συνταγή(τάδε έφη ποταμίσιος συνονόματος και συμφωνώ απόλυτα)

Στην Γερμανία η 46άρα W4000 έχει κάτω απο 1600. Και σε αυτές τις τιμές (1600-1700) θα μείνουν οι 46άρες 60Hz.

Και ομως σε SD η Α656 ειναι πολυ καλυτερη απο την PZ80 συμφωνα με κριτικες και οσους τις εχουν δει.

Δεν εχει βλεπεις το πλεονεκτημα της χαμηλης αναλυσης που εχει η PX80.

Aν τελικά αποδειχτεί αυτό θα πάρω την Α656...
αλλά αντίκειται στην λογική μια LCD να είναι καλύτερη από μια πλάσμα υψηλής ανάλυσης σε τηλεοπτικό σήμα και κίνηση...
οι πλάσμα έχουν ρευστότερη κίνηση με μηδενικό χρόνο απόκρισης των πιξελ, έτσι έμαθα εγώ σε ένα φόρουμ που συχνάζω...:2thumb22sup:

οι πλάσμα έχουν ρευστότερη κίνηση με μηδενικό χρόνο απόκρισης των πιξελ, έτσι έμαθα εγώ σε ένα φόρουμ που συχνάζω...

Η plasma εχουν πιο καλη κινηση αλλα σιγουρα οχι και αψογη...

PZ85_01.jpg

Οι LCD με 100 Hz πλησιαζουν σε κινηση τις πλασμα αρκετα.

Τωρα το τηλεοπτικο σημα εχει σχεση με τις υλοποιησεις καθε κατασκευαστη. Αν η Samsung εχει καλυτερο επεξεργαστη απο την Panasonic τοτε θα εχει και καλυτερη εικονα.