Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Εδώ κάνεις λάθος φίλε. Η samsung le46a656 κοστίζει στην ελλάδα από 2000 - 2200 ευρώ και όχι 1830 που λες.
Λες να το έβγαλα από το μυάλο μου δηλαδή η να μην είδα ή άκουσα καλά?
Η προσφορά που έχω είναι στα 1830. Αν θέλεις μπορείς να την έχεις και εσύ.

Εδώ κάνεις λάθος φίλε. Η samsung le46a656 κοστίζει στην ελλάδα από 2000 - 2200 ευρώ και όχι 1830 που λες.

Μην εισαι απόλυτα σιγουρος.. Πολλά καταστήματα δεν εχουν παρουσια στο skroutz.gr ή δεν εχουν καν site..

Ενιοτε δε, σε συνοικιακό καταστημα μπορεί να πετύχεις καλύτερες τιμες από τους γνωστούς αγνώστους ειδικά εαν εχεις το μετρητό στην τσέπη :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Μην εισαι απόλυτα σιγουρος.. Πολλά καταστήματα δεν εχουν παρουσια στο skroutz.gr ή δεν εχουν καν site..

Ενιοτε δε, σε συνοικιακό καταστημα μπορεί να πετύχεις καλύτερες τιμες από τους γνωστούς αγνώστους ειδικά εαν εχεις το μετρητό στην τσέπη :music-smiley-005:

Σωστοοοοοοοό.....:a0210:

edit: Θα συμπλήρωνα..... κι ας μην είναι όλα τα μετρητά στη τσέπη....ας είναι και τα μισά...για τα άλλα μισά υπάρχουν και οι καρτούλες ...οπότε με τη κάρτα, τα άλλα μισά μονοκοπανιά στον ένα μήνα...

.....και άμα ξέρεις την ημερ/νία που κλείνει τον λογαριασμό των συναλλαγών σου η τράπεζα.....και την πάρεις εκείνη τη μέρα....πολλές φορές δεν προλαβαίνουν να σου χρεώσουν το ποσό στο πρώτο μήνα....αλλά στον επόμενο....
....οπότε τα μισά σήμερα .... και τα άλλα μισά μετά από δυο μήνες...!!!

Last edited:

Λες να το έβγαλα από το μυάλο μου δηλαδή η να μην είδα ή άκουσα καλά?
Η προσφορά που έχω είναι στα 1830. Αν θέλεις μπορείς να την έχεις και εσύ.

απο ποιο κατάστημα ειναι?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Η W4000 εχει 250-300 ευρω κατω απο την 656.

Σας μιλαει ανθρωπος που το εχει ψαξει αρκετα. Πουθενα δεν βρηκα την 656 κατω απο τα 2 χιλιαρικα. Η τουλαχιστον αν μιλαμε για καταστημα με εγγυηση Ελληνικης αντιπροσωπιας.

Η τιμη 1830 ηταν για το Multirama που μολις ειχε ανοιξει αν δεν κανω λαθος.

εαν εχει τιμη 1650 και φπα 13%=1864 ?

edit ....................τωρα το καταλαβα και υποψιαζομαι το μαγαζι με κανονικο φπα........χι....χι.....χι

Σήμερα, 38 χρόνια μετά,....μπλα .....μπλα

καλα τα λεω Αποστολε?

Last edited:
Re: Απάντηση: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

εαν εχει τιμη 1650 και φπα 13%=1864 ?

edit ....................τωρα το καταλαβα και υποψιαζομαι το μαγαζι με κανονικο φπα........χι....χι.....χι

Σήμερα, 38 χρόνια μετά,....μπλα .....μπλα

καλα τα λεω Αποστολε?
Διάβασα το μηνυμά σου 2-3 φορές και δεν το κατάλαβα ρε akren..:smash:
Λολ
Λέγεται Λογοθέτης. Το μόνο που δεν τον ρώτησα είναι αν έχει Ελληνική εγγύηση. Αλλά κατά 99% είναι Ελληνική. Μου είπε 1,550 για την 40αρα.

τόσο την βρήκα κ γω εδώ στη Λάρισα την 40'', αλλά τα προβλήματα που εμφάνισε με οδηγούν μάλλον προς την W. Σε λίγο θα εξορμήσω στο κατάστημα για την τελική επιλογή μου... Εμένα πάντως είναι 100% ελληνική εγγύηση.

τόσο την βρήκα κ γω εδώ στη Λάρισα την 40'', αλλά τα προβλήματα που εμφάνισε με οδηγούν μάλλον προς την W. Σε λίγο θα εξορμήσω στο κατάστημα για την τελική επιλογή μου... Εμένα πάντως είναι 100% ελληνική εγγύηση.
Προβλήματα? Τι προβλήματα?

Tι προβλήματα εμφάνισε ρε παιδιά και που ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Δ
Λέγεται Λογοθέτης. Το μόνο που δεν τον ρώτησα είναι αν έχει Ελληνική εγγύηση. Αλλά κατά 99% είναι Ελληνική. Μου είπε 1,550 για την 40αρα.

λαθος καταλαβα τοτε,δεν ειναι αυτο που υποψιαζομαι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Η W4000 εχει 250-300 ευρω κατω απο την 656.

Σας μιλαει ανθρωπος που το εχει ψαξει αρκετα. Πουθενα δεν βρηκα την 656 κατω απο τα 2 χιλιαρικα. Η τουλαχιστον αν μιλαμε για καταστημα με εγγυηση Ελληνικης αντιπροσωπιας.

Η τιμη 1830 ηταν για το Multirama που μολις ειχε ανοιξει αν δεν κανω λαθος.
Ελληνική εγγύση (φουρλής)το τσέκαρα μόλις.

σε κάποιο thread (δεν θυμάμαι ποιο όμως) είχα διαβάσει ένα post του Geo, που ανέφερε κάποια προβλήματα. Θυμάμαι 2 συγκεκριμένα, το out of focus (λύθηκε με FW upgrade, αλλά απ' ότι διάβασα στο AVforums, ισχύει μόνο για αγγλικές TV) και το flickering, που είναι απλά να μην σου κάτσει. απλά κ γω δεν κατέχω τα του "αθλήματος", απλά σου μεταφέρω ότι έχω διαβάσει από άλλους χρήστες. ίσως κάποιος πιο σχετικός από μένα, να ξέρει να σου πει κάτι παραπάνω.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

λαθος καταλαβα τοτε,δεν ειναι αυτο που υποψιαζομαι.

Μη δείτε τιποτα καλό για την Samsung αμέσως να την πείτε ..

Σας χάλασε όλους ο GeoX3 μου φαίνεται :flipout:

σε κάποιο thread (δεν θυμάμαι ποιο όμως) είχα διαβάσει ένα post του Geo, που ανέφερε κάποια προβλήματα. Θυμάμαι 2 συγκεκριμένα, το out of focus (λύθηκε με FW upgrade) και το flickering, που είναι απλά να μην σου κάτσει. απλά κ γω δεν κατέχω τα του "αθλήματος", απλά σου μεταφέρω ότι έχω διαβάσει από άλλους χρήστες. ίσως κάποιος πιο σχετικός από μένα, να ξέρει να σου πει κάτι παραπάνω.

Α, πες το ντε να ησυχάσω...
No worries ...