SAMSUNG 55F7000 eshop τιμή!!

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

sevast99

Senior Member
18 January 2010
355
Θεσσαλονικη
Καλημερα , δυστηχως αν και Samsung προέκυψε σε μένα πρόβλημά , και πρεπει τωρα να την στείλω πισω στο e-shop να ελεγχθεί απο Service δικο τους και εφόσον διαπιστωθεί το πρόβλημα να επιδιορθωθεί ????? η να αντικατασταθει , και ποιος ξερει ποσο καιρό θα παρει

sevast99

Senior Member
18 January 2010
355
Θεσσαλονικη
1870 e Σε αυτήν την τιμή την είχαν στο τελευταίο 10μερο των εκπτώσεων τον Αύγουστο πολλά γνωστά μαγαζιά πχ Κωτσοβολος electronword mediamarkt κλπ αλλά αμέσως μετά την ανέβασαν στα 2299 οπότε όταν την βρήκα στο e-shop είπα να την παρω

Oiwnos17

New member
13 June 2013
5
Αφού φτάνεις μέχρι εκεί ωραίος. Και Για μένα είναι εξαιρετική επιλογή ιδίως για την δυνατότητα αναβάθμισης. Ελπίζω να γράψεις εντυπώσεις

paras10

New member
8 October 2013
58
Και τώρα το ίδιο συνέβη. Οι γνωστές μεγάλες αλυσίδες την πήγαν 1900 αρχές Νοέμβρη και από σήμερα πάλι στα 2299...Χρηματιστήριο...

sevast99

Senior Member
18 January 2010
355
Θεσσαλονικη
Οι εντυπώσεις μου Άριστες απο εικόνα ,3d και μπόλικα καλουδια (facebook klp ) Αν δεν μου προέκυπτε και το προβληματάκι θα ήταν ακόμα καλυτερα .

sevast99

Senior Member
18 January 2010
355
Θεσσαλονικη
Το πρόβλημα της είναι ,Όταν παραμένει για αρκετή ώρα γυρω στα 45-60 " σε μια πηγή σήματος πχ TV η pc η blue ray κλπ και θελήσω να αλλάξω πηγή (να την πάω από TV σε pc κλπ) δεν ανταποκρίνεται κανει restart

velatis panos

AVClub Enthusiast
25 January 2011
1,292
Φιλε sevast δηλωσε την βλαβη σου και πες πως αν δε στρωσει το προβλημα θα την πας για να στην φτιαξουν η αντικατατησουν.Οσο το αφηνεις χειροτερα πιστευω πως ειναι

sevast99

Senior Member
18 January 2010
355
Θεσσαλονικη
Το έχω κάνει ,απο εμένα περιμένουν να το παρω απόφαση, μπορεί να κάνει και έναν μήνα το θεμα , και διστάζω, άλλωστε δεν εχω πεισθεί ακόμα για την φύση του προβλήματος (αν ειναι hardware h software) , με νοιάζει γιατι αν ειναι software θα ζητήσω να μου το κάνουν κατ'οικον