SAMSUNG 55F7000 eshop τιμή!!

Aυτο ειναι μπλεξιμο.Πιστευω να ξεμπερδεψεις γρηγορα

Sorry αλλα ενα factory reset απο service menu εκανες;

Last edited by a moderator:
Γιατι θα το καταλαβουν;Moλις το κανεις πανε οι ωρες λειτουργειας στο 0 και ξαναγραφει ωρες οσο την δουλευεις.Λεσ να ξερουν ποσες ωρεσ την δουλεψες;

Oποτε πειραζω το κρυφο μενου και αλλαζω διαφορες τιμες συνηθως δεν τις σημειωνω με ενα factory reset ολα στανιαρουν

Last edited by a moderator:
Factory reset οχι επαναφορά εργοστασιακών μεσα απο τo menu ναι

κανε τα εξης..1. βγαλε την απο πριζα για καμια ωρα 2.αφαιρεσε ολες τις αυτοματες ενημερωσεις..3.βγαλε καθε συνδεση με wifi /bluetooth/internet που εχεις κανει

Αν και το προβλημα που γραφεις παραπεμπτει σε προβλημα στην πλακετα main board και μια 55f7000 ετσι εκανε που ειχε φιλος σε σερβις και τωρα στην περιπτωση σου τον τηλ και τον ρωτησα δεν πατουσαν σωστα οι επαφες μου ειπε.

Re: Απάντηση: SAMSUNG 55F7000 eshop τιμή!!

Το περίεργο που με μπερδεύει , ειναι οτι δεν το κανει ΠΟΤΕ άμεσα, ουτε στα πρωτα 15-20 λεπτα λειτουργίας , πρεπει να περασει κοντα ωρα για να το παρουσιάσει, και εντωμεταξύ να μην την πειράξω καθολου , ακομα και ενταση να ανεβασω ο χρονος μετραει απο την αρχη οπως καιι τα 25 sec που περνανε απο την ωρα που θα προσπαθησω να κανω την αλλαγη πηγης-καταστασης, μεχρι να κάνει restart (γράφω κατάστασης γιατι διαπίστωσα οτι γενικώς δεν δεχεται αλλαγή οχι μονο σε αλλαγή πηγών αλλα και καναλιού , ενταση ήχου κλπ) Δεν δεχεται γενικώς αλλαγές ειναι συντηρητική και οχι προοδευτική :p

Θεματαρα δεν λες

Μόλις επικοινώνησα με Σαμσουνγκ σέρβις , χωρίς πολλά πολλά μου είπαν ότι θα στείλουν τεχνικό στο σπίτι από εβδομαδα.Δεν με ρωτησαν απο που την πηρα κλπ μονο ημερομηνια αγορας και SNumber

Μόλις επικοινώνησα με Σαμσουνγκ σέρβις , χωρίς πολλά πολλά μου είπαν ότι θα στείλουν τεχνικό στο σπίτι από εβδομαδα.Δεν με ρωτησαν απο που την πηρα κλπ μονο ημερομηνια αγορας και SNumber

εμενα μου εκανε ρεσετ μετα απο 3 μερες αγορας...πηρα τηλ τοπικο σερβις και μου προτεινε αυτα που σου εγραψα...τωρα εχουν περασει 4 μηνες μεχρι στιγμης ολα οκ...φιλος μου που του εκανε το ιδιο (και οι δυο εχουμε es7000).του αλλαξε τροφοδοτικο και πλακετα επεξεργασιας αλλα συνεχισε το προβλημα του...του προτεινα να κανει το ιδιο αλλα δυστυχως στημ μεταφορα της τηλεορασης στο σερβις του εβγαλε γραμμη στο πανελ....σου ευχομαι να ειναι κατι απλο και γελοιο και να μην ταλαιπωρηθεις..:chinese:

εμενα μου εκανε ρεσετ μετα απο 3 μερες αγορας...πηρα τηλ τοπικο σερβις και μου προτεινε αυτα που σου εγραψα...τωρα εχουν περασει 4 μηνες μεχρι στιγμης ολα οκ...φιλος μου που του εκανε το ιδιο (και οι δυο εχουμε es7000).του αλλαξε τροφοδοτικο και πλακετα επεξεργασιας αλλα συνεχισε το προβλημα του...του προτεινα να κανει το ιδιο αλλα δυστυχως στημ μεταφορα της τηλεορασης στο σερβις του εβγαλε γραμμη στο πανελ....σου ευχομαι να ειναι κατι απλο και γελοιο και να μην ταλαιπωρηθεις..:chinese:

Τα εχω κάνει όλα έξω, από ρεύμα πριζες έξω άλλες πήγες , pc κλπ επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις κλείσιμο όλων το eco , save energy αυτομάτων ενεργοποιησεων -απενεργοποίησεων προφύλαξη οθόνης, εε η πλακέτα ειναι η κακό firmware. Δεν κάνει reset από μονή της όσες ώρες ανοιχτή και νανε , μόνο οταν πατήσω τηλεκοντρόλ για καποια αλλαγή (κανάλι η φωνή η πηγή κλπ)και εκεινο οχι αμεσα αλλα αφου περαση 1 περιπου ωρα που δουλευει

Ηι Again Τωρα τι να πω , ηρθε το συνεργείο και πηρε την F 7000 , περιμενω νεα τους Σήμερα παρέλαβα την F 6320 (να την εχω για μόνιτορ) την έβαλα προσωρινά σαν κύρια tv μια που η 7000 απουσιάζει , λοιπον τι πιθανότητες υπαρχουν να μου παρουσιάζει ακριβως το ιδιο προβλημα???.Μηδενικες θα ελεγα , εεε λοιπόν ακριβώς τα ιδια πάνω στην ωρα αδρανοποιείτε, δεν αλλαζει πηγες ,κανάλια ενταση φωνής, κλπ μολις επιχειρήσω καποια αλλαγή, απλά σβήνει (μετα απο 25 " ). Παιδια HELP κατι άλλο παιζει σε μενα ,περιτο να πω οτι παλι ολα τα eco προφύλαξη οθόνης κλπ ειναι απενεργοποιημενα οπως την προηγούμενη (f 7000)HELP HELP Δεν παιρνω Samsung ,δεν την στέλνω συνεργείο θα με κράξουν ,καμιά ιδεα καποιος??

Last edited:
Την F6320 την πήρες για monitor άρα θα την βάλεις σε άλλη θέση ή άλλο δωμάτιο σωστα? Βάλτη και δες αν κάνει τα ίδια και εκεί

Σε άλλη θέση οχι σε άλλο δωμάτιο, θα το δοκιμάσω, μονο που σαν μόνιτορ δεν εχει τίποτα επάνω απο πηγές (dvd , blueray klp) ένα εξωτερικό δισκο μπορώ να βαλω και ενα usb stick