SAMSUNG 55F7000 eshop τιμή!!

Πιό πάνω γράφεις ότι δοκίμασες να βγάλεις όλες τις πηγές και πάλι στο έκανε οπότε το τηλεοπτικό και ο εξωτερικός αρκούν για το τεστ

Ναι δοκιμασα ολες τις πηγες αλλα οχι μια μια (θελει μια ωρα σε καθε ενα για να δω αν υπαρχει ,προβλημα και εχω 4 hdmi ) μονο PC , και εξωτερικο σκληρο , χωριστα και τα υπολοιπα (HDMI ) 3 τον αριθμο ολα μαζι εξω

Και τώρα το ίδιο συνέβη. Οι γνωστές μεγάλες αλυσίδες την πήγαν 1900 αρχές Νοέμβρη και από σήμερα πάλι στα 2299...Χρηματιστήριο...
Mην ξεχνάμε ότι ήταν περίοδος προσφορών-μικρών εκπτώσεων οι αρχές Νοέμβρη και είναι καλό για τον καταναλωτή, γιατί ξέρει πότε να ετοιμάζεται για την αγορά του σε καλή τιμή. Σύμφωνα με το νέο νόμο, αν ισχύσει βέβαια κανονικά, οι θεσμοθετημένες ετήσιες εκπτώσεις είναι:
α) Από δεύτερη Δευτέρα του Γενάρη ως τέλος Φλεβάρη (κανονικές εκπτώσεις)
β) 1-10/5, περίοδος προσφορών.
γ) Από δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου ως τέλος Αυγούστου (κανονικές εκπτώσεις)
δ) 1-10/11 περίοδος προσφορών.

Ναι δοκιμασα ολες τις πηγες αλλα οχι μια μια (θελει μια ωρα σε καθε ενα για να δω αν υπαρχει ,προβλημα και εχω 4 hdmi ) μονο PC , και εξωτερικο σκληρο , χωριστα και τα υπολοιπα (HDMI ) 3 τον αριθμο ολα μαζι εξω

Τότε το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις την tv να παίξει τηλεοπτικό χωρίς να έχεις συνδέσει τίποτα πάνω. Αν κολλήσει τότε άλλαξε της θέση. Αν δεν κολλήσει τότε ξέρεις ότι το πρόβλημα δημιουργείται απο κάποια απ τις συσκευές ή κάποια απ τις θύρες και αφού το κάνει σε 2 tv τότε αποκλείουμε τις θύρες. Απλά σύνδεσε μία δες αν κολλάει και κάθε φορά προσθέτεις την επόμενη για να βρείς ποιά δημιουργεί το θέμα

Τότε το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις την tv να παίξει τηλεοπτικό χωρίς να έχεις συνδέσει τίποτα πάνω. Αν κολλήσει τότε άλλαξε της θέση. Αν δεν κολλήσει τότε ξέρεις ότι το πρόβλημα δημιουργείται απο κάποια απ τις συσκευές ή κάποια απ τις θύρες και αφού το κάνει σε 2 tv τότε αποκλείουμε τις θύρες. Απλά σύνδεσε μία δες αν κολλάει και κάθε φορά προσθέτεις την επόμενη για να βρείς ποιά δημιουργεί το θέμα
Ο ένοχος κατα 99% ειναι η ασυμβατότητα δικτύου της Sami με τα στάνταρ του δικτύου που εχω,σήμερα εκτός δικτύου δεν τοκανε (η Μικρη ) ούτε μια φορά απο τις 9-3 μμ, μόλις την συνδεσα στο νετ , σε 1 ώρα μου τοκανε, τωρα εβγαλα το ασύρματο και την εχω με καλώδιο μήπως και με καλώδιο δεν το κανει Αν και αμφιβάλω ,γιατι τοχα δοκιμασει στην Μεγαλη ΑΑ με πηραν απο Samsung Αλλαξαν μητρικη στην μεγαλη ....Αυριο την παιρνω πισω (ερε γλέντια εκτος, αν με την αλλαγή πέσω σε πιο συμβατο Samsonet)

Καλησπερα , ηρθε και η Μεγάλη με αλλαγμένο κατι επανω της (ΟΧΙ ) μητρική αλλα την πλακετα του ασυρματου ???? (Δεν ειχα προβλημα μια χαρα ηταν ) Το προβλημα ομως παραμενει , :( τηλεφωνα κοντρα τηλεφωνα σε service &Samsung Τζιφος εκανα τα παντα Μονο οταν ειναι εκτος δικτύου (ενσύρματα η ασυρματα) δουλευουν και οι δυο άψογα. Τους το ειπα το έψαξαν (σημερα με πηραν απο Samsung για απομακρυσμενη υποστήριξη , ) τις ξεσκόνισαν και τις 2 αλλα παλι τιποτα, και το νόστιμο ειναι οταν την βαζω σε αλλο δικτυο στην CYTA συγκεκριμενα , παρολο που το σημα ειναι μετριο και η ταχύτητα σύνδεσης ρουτερ-παροχου πολυ μικρότερη απο την δικη μου (κλειδώνει στα 4 ενω εγω με HOL ΣΤΑ 8-10)Δουλευουν αψογα Συμπερασμα καπια ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ, TV Samsung σειρα F με δικτυο της HOL (οχι με RUTER εβαλα 3 διαφορετικες μαρκες και το προβλημα συνεχιζε)Οποτε ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ SAMSUNG-HOL MONO STHN SEIRA F η d ειναι οκ για ES δεν γνωριζω Αυτα προς το παρον με την f 7000 55" & f 6320 40"

Στη θέση σου θα μίλαγα με HOL για να δώ αν μπορούν αυτοί να αλλάξουν κάτι. Αν δοκίμασες 3 διαφορετικά router τότε είναι θέμα ρυθμίσεων, βρές ένα τεχνικό της HOL που να ξέρει και ψάξτε το. Κάνε και ένα search στο google (αφού βρείς και το μοντέλο της κάρτας δικτύου που χρησιμοποιούν οι TV), κάποια πληροφορία μπορεί να βρείς

Last edited:
Στη θέση σου θα μίλαγα με HOL για να δώ αν μπορούν αυτοί να αλλάξουν κάτι. Αν δοκίμασες 3 διαφορετικά router τότε είναι θέμα ρυθμίσεων, βρές ένα τεχνικό της HOL που να ξέρει και ψάξτε το. Κάνε και ένα search στο google (αφού βρείς και το μοντέλο της κάρτας δικτύου που χρησιμοποιούν οι TV), κάποια πληροφορία μπορεί να βρείς

Εχω τον ανιψιο μου HOL Τεχνικο ,δεν ειναι απο αυτους ,άλλωστε η d6100 smart tv που εχω μπαινει απροβληματιστα ,1 χρονο plus ηταν συνδεδεμενη παλαιτερα, και ενα blueray που εχω και εκεινο δεν εχει προβλημα

Σίγουρα :laugh: Στο τέλος θα καταλήξουν να φταίνε οι Νεφελίμ.. :devil-smiley-029: Αφού και οι 2 TV συνδέονται στο internet χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα με την Cyta, και η σειρά D που έχεις δουλεύει μιά χαρά με τη σύνδεση HOL, τότε υπάρχει θέμα συμβατότητας μεταξύ ρυθμίσεων της HOL και του συγκεκριμένου μοντέλου κάρτας δικτύου (πιθανότατα είναι το ίδιο) που έχουν οι 2 τηλεοράσεις. Βρες ποιό είναι και ψάξε στο internet αν το έχουν και άλλοι και τί έκαναν.
Α! Και πίεσε πολύ την HOL να ασχοληθεί γιατί αν το δείς πρακτικά, απ τη μία έχεις 2 καινούργιες τηλεοράσεις που σου κόστισαν 3000 ευρώ και απ την άλλη μια σύνδεση των 25 ευρώ/μήνα. Αν δε βρεθεί λύση πιό απ τα 2 θα αλλάξεις??

Last edited:
Ποιο θ αλλαξω???χμμμ Απαίτηση μου ειναι απο την Σαμσουνγ και οχι απο την ΗΟΛ η Samsung βαζει ασύμβατες καρτες δικτυου , με Ελληνικούς παροχους και η Samsung τσεπωσε τα χρηματα Με ΧΟΛ ειμαι πολλα χρονια , δεν νομιζω νανε απλα θεμα ρυθμίσεων μακαρι να ήτανε ετσι , (θα το ξαναδω το θεμα ομως και με HOL) Πως μπορω να βρω ποια καρτα δικτύου φοραν οι TV μου Έψαξα στο ιντερνετ και κανενας δεν δείχνει να εχει αυτο το προβλημα και απο Σαμσουνγ μου ειπαν οτι ειναι η πρωτη αναφορά που εχουν για κατι τετοιο μεχρι στα forum sami go tv εψαξα αλλα τιποτα.

Εχω τον ανιψιο μου HOL Τεχνικο ,δεν ειναι απο αυτους ,άλλωστε η d6100 smart tv που εχω μπαινει απροβληματιστα ,1 χρονο plus ηταν συνδεδεμενη παλαιτερα, και ενα blueray που εχω και εκεινο δεν εχει προβλημα

Στο router της HOL μπορείς να βάλεις το κανάλι π.χ. στο 6; Βάλε και πάλι δοκίμασε.

Εδω μέσα υπάρχουν πάνω από 100 μέλη που έχουν Samsung σειράς F και λογικά θα υπάρχουν αρκετοί με HOL οπότε είναι μάλλον θέμα της δικής σου γραμμής - ρυθμίσεων και ίσως πρέπει να δείς αν η τηλεοράσεις έχουν ρύθμιση πχ κάθε ώρα να κάνουν σύνδεση με σερβερ της Samsung ή κάτι άλλο και κολάει.

Αυτο πως θα το δω???Σιγουρα κατι αλλο ειναι το ψαχνω διεξοδικα , αλγοριθμικα θα ελεγα , θα την βρω την λυση, κατι υποπτευομαι παλι, θα το μαθω τις επομενες ωρες , κιαν ειναι αυτο, θα φαω ξυλο και Απο hol και απο Samsung Ασε κι ο Ανεψιος μου θα με κραξει (μου στελνει αλλο ruter αλλης μαρκας μηπως)

Πρώτον βρηκα ξενο Site , με πολλους κατοχους Samsung tv διαφόρων μοντελων ,ως επι το πλείστον smatr, tv η tv που απλώς μπαίνουν ίντερνετ ,που έχουν το ιδιο ακριβώς προβλημα με μενα , απο το2010 εως τώρα , και οι περισσότεροι απλα δεν την βάζουν ιντερνετ για να γλυτωσουν τα restart , on of klp. Αρα αυτο που μου λενε απο την Samsung οτι δεν εχουν ξαναακουσει τετοι προβλημα ειναι ψεμα, http://blog.pengoworks.com/index.cfm/2009/12/21/Samsung-TV-randomly-power-off-and-on . Εγω ειμαι σε καλο δρομο 2 ωρες χωρις restart με τις 2 TV μου ,και συνδεδεμένη στο νετ με HOL,Είναι νωρίς για να χαρώ , τυχαιο βεβαια δεν ειναι , αλλα οψόμεθα ,Θα γραψω μολις βεβαιωθώ.

Καλημέρα και παλι , μετα απο 24+ ώρες περίπου χωρις σβησίματα και επανεκινησεις , θεωρω οτι το προβλημα μου τείνει προς το τελος του, 100% θα ειμαι σίγουρη μετα απο καιρο , μια που σε ξενα Site διαβασα , για προσωρινό σταμάτημα , του φαινομένου των Restart και ξαναεμφανιση μετά απο λιγο καιρο, Λοιπον η Ιδεα μου προέκυψε οταν προσπαθούσα να καταλάβω γιατι με Cyta , ολα Οκ ενω με hol οχι, εφοσον ρυθμίσεις και Ruter ηταν οκ ,και σε Hol .Ψάχνοντας λοιπον για αλλο κοινο παρονομαστή που ομως θα έδινε ι διαφορετικές συμπεριφορές στην TV η μαλλον στις TV συνειδητοποίησα οτι εκτός ,απο διαφορετικά δίκτυα που συνδεόταν οι tv απο πισω υπήρχαν και διαφορετικά Pc , έσβησα τοτε το δικο μου και παρακολουθησα συμπεριφορά TV's . Για 3 + ώρες κανενα restart ,Άνοιξα παλι το PC μου και το πρόβλημα ξαναεμφανιστηκε (μετα απο 1 ωρα ως συνήθως)ΕΕ απο εκει και μετα το πράγμα πηρε τον δρομο του ,εκλεισα το Firewall των windows και πρόβλημα stop, μετα απο ωρες το ανοιξα παλι (το firewall ) πείραξα κατι που μου φανηκε ύποπτο , το άφησα ανοικτό (το firewall ) αλλα το πρόβλημα με ειχε αφήσει ήσυχη, δεν ξερω αν ευθυνόταν αυτο που πείραξα (δεν το νομίζω, γιατι το επανέφερα όπως ηταν ρυθμισμενο , και εχουν περασει ,10 ωρες) η απλά μόνο το οτι έκλεισε το firewall οποτε περάσαν μεσα καποια πακέτα από το την κάρτα δικτύου της Σαμσουνγ (τα οποια δεν άφηνε το firewall και εξανάγκαζε την tv σε forcerestart )και ετσι , τουλάχιστον προς το παρόν δείχνει να λύθηκε το θεμα, ο καιρός βέβαια θα το δειξει,Σας ευχαριστώ ολους που ασχοληθήκατε μαζι μου,Η συζήτηση μαζι σας , με βοήθησε πολυ, κρατώντας την σκέψη μου σε εγρήγορση

Last edited:

Θέλει ψυχραιμία και μεθοδικότητα όταν δημιουργούνται τέτοια προβλήματα αν δεν είχες κάνει το παραπάνω post, το pc θα ήταν το πρώτο που θα σου λέγαμε να κοιτάξεις

Θέλει ψυχραιμία και μεθοδικότητα όταν δημιουργούνται τέτοια προβλήματα αν δεν είχες κάνει το παραπάνω post, το pc θα ήταν το πρώτο που θα σου λέγαμε να κοιτάξεις

μα όντος ειχα αποσυνδέσει το PC απο την tv (το εχω συνδεδεμενο με HDMI ) ,για 24 ώρες δεν ειχε αυτο σχεση ,δεν ειχα βγαλει ομως το Pc απο το δικτυο ( και τα 2 pc ,tv μεσω ruter ομως , ειχαν σχέση , ενεκα share κοινοχρήστων φακελων)Που να το φανταστώ, στο post μου για πηγες εικόνας αναφερομουν ,γιαυτο λεω για HDMI , και εξωτερικό σκληρο