Ducksong
Supreme Member
Πιό πάνω γράφεις ότι δοκίμασες να βγάλεις όλες τις πηγές και πάλι στο έκανε οπότε το τηλεοπτικό και ο εξωτερικός αρκούν για το τεστ
Mην ξεχνάμε ότι ήταν περίοδος προσφορών-μικρών εκπτώσεων οι αρχές Νοέμβρη και είναι καλό για τον καταναλωτή, γιατί ξέρει πότε να ετοιμάζεται για την αγορά του σε καλή τιμή. Σύμφωνα με το νέο νόμο, αν ισχύσει βέβαια κανονικά, οι θεσμοθετημένες ετήσιες εκπτώσεις είναι:Και τώρα το ίδιο συνέβη. Οι γνωστές μεγάλες αλυσίδες την πήγαν 1900 αρχές Νοέμβρη και από σήμερα πάλι στα 2299...Χρηματιστήριο...
Ναι δοκιμασα ολες τις πηγες αλλα οχι μια μια (θελει μια ωρα σε καθε ενα για να δω αν υπαρχει ,προβλημα και εχω 4 hdmi ) μονο PC , και εξωτερικο σκληρο , χωριστα και τα υπολοιπα (HDMI ) 3 τον αριθμο ολα μαζι εξω
Ο ένοχος κατα 99% ειναι η ασυμβατότητα δικτύου της Sami με τα στάνταρ του δικτύου που εχω,σήμερα εκτός δικτύου δεν τοκανε (η Μικρη ) ούτε μια φορά απο τις 9-3 μμ, μόλις την συνδεσα στο νετ , σε 1 ώρα μου τοκανε, τωρα εβγαλα το ασύρματο και την εχω με καλώδιο μήπως και με καλώδιο δεν το κανει Αν και αμφιβάλω ,γιατι τοχα δοκιμασει στην Μεγαλη ΑΑ με πηραν απο Samsung Αλλαξαν μητρικη στην μεγαλη ....Αυριο την παιρνω πισω (ερε γλέντια εκτος, αν με την αλλαγή πέσω σε πιο συμβατο Samsonet)Τότε το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις την tv να παίξει τηλεοπτικό χωρίς να έχεις συνδέσει τίποτα πάνω. Αν κολλήσει τότε άλλαξε της θέση. Αν δεν κολλήσει τότε ξέρεις ότι το πρόβλημα δημιουργείται απο κάποια απ τις συσκευές ή κάποια απ τις θύρες και αφού το κάνει σε 2 tv τότε αποκλείουμε τις θύρες. Απλά σύνδεσε μία δες αν κολλάει και κάθε φορά προσθέτεις την επόμενη για να βρείς ποιά δημιουργεί το θέμα
Στη θέση σου θα μίλαγα με HOL για να δώ αν μπορούν αυτοί να αλλάξουν κάτι. Αν δοκίμασες 3 διαφορετικά router τότε είναι θέμα ρυθμίσεων, βρές ένα τεχνικό της HOL που να ξέρει και ψάξτε το. Κάνε και ένα search στο google (αφού βρείς και το μοντέλο της κάρτας δικτύου που χρησιμοποιούν οι TV), κάποια πληροφορία μπορεί να βρείς
Εχω τον ανιψιο μου HOL Τεχνικο ,δεν ειναι απο αυτους ,άλλωστε η d6100 smart tv που εχω μπαινει απροβληματιστα ,1 χρονο plus ηταν συνδεδεμενη παλαιτερα, και ενα blueray που εχω και εκεινο δεν εχει προβλημα
Στο router της HOL μπορείς να βάλεις το κανάλι π.χ. στο 6; Βάλε και πάλι δοκίμασε.
Ναι δοκιμασα ολες τις πηγες αλλα οχι μια μια (θελει μια ωρα σε καθε ενα για να δω αν υπαρχει ,προβλημα και εχω 4 hdmi ) μονο PC , και εξωτερικο σκληρο , χωριστα και τα υπολοιπα (HDMI ) 3 τον αριθμο ολα μαζι εξω
Θέλει ψυχραιμία και μεθοδικότητα όταν δημιουργούνται τέτοια προβλήματα αν δεν είχες κάνει το παραπάνω post, το pc θα ήταν το πρώτο που θα σου λέγαμε να κοιτάξεις
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.