Μία ερώτηση για την 656: Την αγόρασε φίλος και παραπονιέται ότι σε σκούρο φόντο φαίνεται αχνά οπίσθιος λευκός φωτισμός σε 1-2 περιοχές της οθόνης. Κυρίως βέβαια αν δεν υπάρχει άλλος φωτισμός στο χώρο θέασης.
Ηξερα ότι μπορεί να υπάρχει παρόμοιο φαινόμενο για παράδειγμα σε s-ips panels για pc αλλά σε οθόνη τηλεόρασης δεν το είχα ματακούσει...
Θεωρείται βλάβη;;
Επίσης η 659 (που την έχουν 850 ευρώ σήμερα) είναι ίδια με την 656;
μόλις την αγόρασα και εγώ από praktiker και κα´νει ακριβώς το ίδιο.oχι δεν ειναι προβλημα
Bγηκε καινουργια εκδοση ; 1021.0 ;Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
Είμαι νέο μέλος, αλλά παλιός επισκέπτης του Club, και από τα πολλά που διάβασα στα Forum σας, κατέληξα να αγοράσω πριν 2 μέρες την Samsung 40A656 από το Praktiker. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την επιλογή αυτή, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζομαι αναβάθμιση με το αρχείο (ver.T-AMBPEUMD-1020.1)??
Οι πληροφορίες της lcd ειναι:
Chcksum E77F
T-PRLPEUS-1004.0
T-AMBPEUMD-1021.0
T-PERLDEUC-1016.0
Nov 20 2008
ώρες λειτουργίας: 5
Ευχαριστώ πολύ.
μόλις την αγόρασα και εγώ από praktiker και κα´νει ακριβώς το ίδιο.
σε μάυρο φόντο ( αν βάλω ας πούμε ένα external που δεν εκπεμπει) βλέπω λευκές σκιες...
τι είναι ? και γιατί δεν είναι πρόβλημα??
γιατι προερχεται απο τον οπισθιο φωτισμο του πανελ,δηλαδη απο λαμπες φθορισμου και ειναι εγγενες ''προβλημα'' των LCD με τετοιου ειδους φωτισμο,με LED baclight νομιζω δεν υφισταται κατι τετοιο.
όταν λες LED backlight τι εννοείς?
έχει η 686 τέτοιο πράγμα?
εκτός και αν εννοείς το backlight στο full
νομιζω η σειρα 7 εχει LED backlight,δηλαδη ο οπισθιος φωτισμος του πανελ γινεται με λεντ που σημαινει οτι καθε πιξελ εχει το δικο του ''λαμπακι'',ενω με τις λαμπες φθορισμου ειναι μια για πολλα πιξελ και οταν καποια πιξελ πρεπει να μην φωτιζονται στην ουσια υποφωτιζονται κι ετσι δεν εχουμε καλο μαυρο και σωστη αντιθεση.
Αυτα τα ολιγα,πιστευω να σε καλυψα
Γνωριζει κανεις κατι;Bγηκε καινουργια εκδοση ; 1021.0 ;
Γνωριζει κανεις κατι;
Γνωριζει κανεις κατι;
ρε παληκαρια εμενα η LE40656A1F ενω παιζει κομπλε στο pc και με κονσολες κτλ δεν μου βρισκει τα καναλια της τν.τα κανονικα εννοω οχι ψηφιακα κτλ.ξεκιναω το setup κανονικα με την πατεντα αυτη το plug n pray και ενω δοκιμασα ολες τις χωρες δεν βρισκει ουτε ενα καναλι πουθενα.και δεν φταιει η κεραια γιατι κολλητα εβαλα μια μικρη αλλη crt και παιζαν ολα καμπανα.στανταρ ειναι της τν οι ρυθμισεις δηλαδη.μεχρι και factory reset την εκανα που εχει στο κρυφο μενου μηπως ειχα κανει κατι λαθος αλλα τζιφος.δωστε μια βοηθεια οσοι το κατεχετε.(προφανως ολοι εκτος απο μενα) :stupido3:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.