Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πάντως αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι πως θα κάνουμε αντιγραφή το περιεχόμενο του usb στην μνήμη της συσκευής ,δεν υπάρχει κάποια εντολή από το μενού της τηλεόρασης !,και απο οτι κατάλαβα πρέπει να ενεργοποιήσουμε telnet από το game και μετά με command prompt

ΟΧΙ ρε συ, μην τα μπλέκετε τόσο πολύ τα πράγματα.
Είναι απλό...
Βάζουμε usb, βγαίνει μενού, επιλέγουμε content library, βρίσκουμε το αρχείο και όταν το επιλέξουμε μας βγάζει μία επιλογή "να το τρέξουμε" και μία άλλη "να το αντιγράψουμε".

Σίγα μην μπλέξουμε με telnet κλπ.

γιατί εμένα δεν έχει την επιλογή που αναφέρεις ?, το μονο που κανω ειναι να επιλεξω το αρχείο από το usb--->games κανει ενα σβήσιμο η οθόνη για 2 '' ,δεν έχει επιλογή για αντιγραφή
το firmware είναι 2004

μάλλον βρέθηκε η λύση για να αντιγράφει το περιεχόμενο usb samygo στην εσωτερική μνήμη της συσκευής
μπαινουμε στο service menu (info-menu-mute-power)-μετα Control/Sub Option/WISELINK WRITE και το θέτουμε on !

μάλλον βρέθηκε η λύση για να αντιγράφει το περιεχόμενο usb samygo στην εσωτερική μνήμη της συσκευής
μπαινουμε στο service menu (info-menu-mute-power)-μετα Control/Sub Option/WISELINK WRITE και το θέτουμε on !

Εγώ δεν έχω κάνει αυτήν την διαδικασία, υπήρχε η δυνατότητα εξ'αρχής, να φανταστείς δεν έχω αλλάξει firmware από τότε που την αγόρασα (είχα δηλώσει ότι αν δεν ξέρω τι προσθέτει το καινούργιο firmware, από την στιγμή που δεν έχω κανένα πρόβλημα, firmware update δεν κάνω).

δλδ; το αντιγραφει μονιμα κ δεν χρειαζεται καθε φορα να το κανουμε;

επισης, τι πετυχαινουμε μ'αυτη την διαδικασια, εχει δουλεψει κανεις το dts ή για pvr/aspectratiofix μιλατε;

μπορουμε να τα περασουμε ολα αυτα σε ενα στικ να τα φορτωσουμε μια φορα με την διαδικασια που περιγραφει ο φιλος παραπανω (ή ενα ενα, ενα καθε φορα) και να εχουμε ολες αυτες τις δυνατοτητες;

οποιος θελει εξηγει και για τους υπολοιπους

θα φτιάξω μια μίνι περιγραφή τι πρέπει να κάνουμε για να τρέξουμε εφαρμογές samygo μέσα από content library !
1)κατεβάζουμε την εφαρμογή που μας ενδιαφέρει από εδώ http://samygo.sourceforge.net/
πχ dts support https://sourceforge.net/projects/samygo/files/
2)αποσυμπιέζουμε το αρχείο zip σε ένα φάκελο στο usb stick
3)μπαίνουμε στο service menu της συσκευής μας για να ενεργοποιήσουμε το wise link όπως έχω αναφέρει ποιο πάνω !
4)καρφώνουμε το usb stick στην συσκευή ,και από το τηλεκοντρόλ πατάμε source-usb-content library usb-παιχνίδια ,και βρίσκουμε την εφαρμογή πατάμε οκ επιλέγουμε αναπαραγωγή η αντιγραφή ,εδω αν θελουμε αντιγραφουμε το περιεχομενο του usb στην συσκευή ,ιδικά το dts module πρέπει να τρέξει από την μνήμη της tv γιατί είναι ποιο γρήγορη ,διαφορετικά θέλει γρήγορο usb για να μην κάνει restart η tv !
μια παρατήρηση ! τρέχουμε τις εφαρμογές μόνο από την διαχείριση περιεχομένου στο content library .
επίσης αν τρέξεις το dts και το audio switcher δεν δουλεύει τίποτα από τα 2 ,η το ένα η το άλλο
με το σβήσιμο της τηλεόρασης επανέρχονται όλα ,και θα πρέπει να ξαναμπείς στο content library για να τρέξεις την οποιαδήποτε εφαρμογή,οπότε έτσι εξασφαλίζετε η εγγύηση

ευχαριστω παρα πολυ φιλε,
για το dts αν καταλαβαινω καλα ειναι αυτο εδω το ζιπακι:
SamyGO DCA 0.1.zip

για τα aspectratiofix/pvr ποια ειναι;

θα φτιάξω μια μίνι περιγραφή τι πρέπει να κάνουμε για να τρέξουμε εφαρμογές samygo μέσα από content library !
1)κατεβάζουμε την εφαρμογή που μας ενδιαφέρει από εδώ http://samygo.sourceforge.net/
πχ dts support https://sourceforge.net/projects/samygo/files/
2)αποσυμπιέζουμε το αρχείο zip σε ένα φάκελο στο usb stick
3)μπαίνουμε στο service menu της συσκευής μας για να ενεργοποιήσουμε το wise link όπως έχω αναφέρει ποιο πάνω !
4)καρφώνουμε το usb stick στην συσκευή ,και από το τηλεκοντρόλ πατάμε source-usb-content library usb-παιχνίδια ,και βρίσκουμε την εφαρμογή πατάμε οκ επιλέγουμε αναπαραγωγή η αντιγραφή ,εδω αν θελουμε αντιγραφουμε το περιεχομενο του usb στην συσκευή ,ιδικά το dts module πρέπει να τρέξει από την μνήμη της tv γιατί είναι ποιο γρήγορη ,διαφορετικά θέλει γρήγορο usb για να μην κάνει restart η tv !
μια παρατήρηση ! τρέχουμε τις εφαρμογές μόνο από την διαχείριση περιεχομένου στο content library .
επίσης αν τρέξεις το dts και το audio switcher δεν δουλεύει τίποτα από τα 2 ,η το ένα η το άλλο
με το σβήσιμο της τηλεόρασης επανέρχονται όλα ,και θα πρέπει να ξαναμπείς στο content library για να τρέξεις την οποιαδήποτε εφαρμογή,οπότε έτσι εξασφαλίζετε η εγγύηση

δυο ερωτησουλες ακομα plz;

το 3 ("ενεργοποιήσουμε το wise link") το κανουμε μια φορα και το θυμαται ή πρεπει να το κανουμε καθε φορα;

αν καταλαβα καλα δηλαδη η εκαστοτε εφαρμογη αντιγραφεται στην μνημη της tv και την τρεχεις καθε φορα που θελεις να κανεις χρηση της

το wise link το κάνεις την πρώτη φορά για να ξεκλειδώσεις την δυνατότητα της συσκευής να αντιγραφείς - σβηνεις περιεχόμενα από την μνήμη της tv
απλά όπως λες χρειάζεται κάθε φορά να φορτώνεις το ανάλογο υλικό !

το wise link το κάνεις την πρώτη φορά για να ξεκλειδώσεις την δυνατότητα της συσκευής να αντιγραφείς - σβηνεις περιεχόμενα από την μνήμη της tv

όλες αυτες οι λειτουργίες προϋποθέτουν το 2005 firmware? εγώ που έχω το τελευταίο? θα πρέπει να ακολουθήσω την διαδικασία επιστροφής που υπάρχει λίγες σελίδες πίσω και μετά θα μπορώ να έχω όλα τα καλούδια? :D

επιστροφή σε προηγούμενο firmware !
1) wise link=on
2) http://sf.net/apps/phpbb/samygo/download/file.php?id=298 αποσυμπίεση στο φάκελο του usb
3)source-->usb-->content library--> usb-->παιδια--> telnet enabler ok αντιγραφή
4)επιστροφή --> διαχείριση περιεχομένου-->τα περιεχόμενα μου -->παιδιά--> Activate Alternative firmware menu

αυτό ίσως πάρει 1 λεπτό , προσοχή μην κλείσετε την tv
όταν γυρίσουμε στην αναβάθμιση λογισμικού θα μας βγάλει λογικά το παλιό μας εναλλακτικό λογισμικό

καταρχην σε ευχαριστω παρα πολυ που μας κατατοπιζεις...

δηλαδη αυτο σημαινει οτι πρεπει καθε φορα να συνδεω το usb και καθε φορα να τα αντιγραφω; ή να τα φορτωνω μονο;

επιστροφή σε προηγούμενο firmware !
1) wise link=on
2) http://sf.net/apps/phpbb/samygo/download/file.php?id=298 αποσυμπίεση στο φάκελο του usb
3)source-->usb-->content library--> usb-->παιδια--> telnet enabler ok αντιγραφή
4)επιστροφή --> διαχείριση περιεχομένου-->τα περιεχόμενα μου -->παιδιά--> Activate Alternative firmware menu

αυτα εδω δλδ πρεπει να τα κανουμε καθε φορα;

απλά τα φορτώνεις !! τίποτε άλλο ,εαν τα εχεις γραψει στην εσωτερικη μνημη της tv δεν χρειάζεται να βάλεις όπως είναι φυσικό το usb !!
εναλλακτικά είπαμε πως μπορείς να τρέξεις εφαρμογές χωρίς να χρειαστεί η αντιγραφή τους στην μνήμη της tv απευθείας από το usb stick

τώρα στο θέμα firmware αυτή η διαδικασία γίνεται σε αυτούς που έχουν αναβαθμίσει με το ποιο πρόσφατο λογισμικό την tv από την samsung.com και συνεπώς έχει κλειδωθεί η δυνατότητα της συσκευής να τρέχει samygo apps από την πίσω πόρτα (back door content library ),καθώς επίσης και η δυνατότητα roll back firmware ,
φυσικά η διαδικασία γίνεται 1 φορά και επιστρέφουμε σε προηγούμενο firmware ,για να μπορεί η tv να τρέξει samygo apps !!

στην δικη μου b650 με firmware 3001.1 εχουμε:
1. ενω εχω την επιλογη για αντιγραφη του αρχειου και κοιταξα και στο service menu οτι το wiselink ειναι ON οταν επιλεγω να γινει η αντιγραφη του αρχειου στην μνημη της TV, αυτο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ και παιρνω ενα μηνυμα οτι δεν εχει γινει κρυπτογραφηση UDN (αν και αντεγραψα το UDN στο usb)

2. οταν προσπαθω να τρεξω τις εφαρμογες PVR και DTS παιρνω μηνυμα ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Αυτο σαν αναφορα και αν εχει καποιος να προτυνει κατι...