Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

επιστροφή σε προηγούμενο firmware !
1) wise link=on
2) http://sf.net/apps/phpbb/samygo/download/file.php?id=298 αποσυμπίεση στο φάκελο του usb
3)source-->usb-->content library--> usb-->παιδια--> telnet enabler ok αντιγραφή
4)επιστροφή --> διαχείριση περιεχομένου-->τα περιεχόμενα μου -->παιδιά--> Activate Alternative firmware menu

εκανα και το παραπανω και γυρισα το firmware στο 3000.1 (ενναλακτικο λογισμικο ανενεργο) αλλα παλι γινεται οτι περιγραφω στο πιο πανω post

να θεσω το ερωτημα αν ξανακανω την διαδικασια θα ξαναπαω σε λογισμικο πιο παλιο απο το 3000.1;;;;

Last edited:
νομίζω πως η όλη διαδικασία αφορά συσκευές που έχουν κάνει update από μη κλειδωμένο firmware σε κλειδωμένο πχ από 2004 σε 3001 ,ωστόσο η άνωθεν ενέργειες είναι οι σχετικά εύκολες και ασφαλής ,υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι για revert back firmware δες εδώ :
https://sourceforge.net/apps/mediawiki/samygo/index.php?title=Forced_revert_back_to_older_firmware

Από ότι κατάλαβα, δεν επιτρέπει το DTS pass-through αλλά μετατρέπι το DTS σε PCM δικάναλο....

Ας μας ενημερώσει κάποιος που το έκανε. Έχω ενισχυτή και με ενδιαφέρει το pass-trough.

όχι δεν επιτρέπει passthrough dts από το hdmi ,αυτό που κάνει είναι αυτό που είπες downmix από dts σε pcm

Από το HDMI, αποκλείεται να κάνει pass-through. Η μόνη έξοδος είναι η οπτική, για Dolby, οπότε και το DTS από εκεί θα πέρναγε.

Ερωτηση για LE40B620

Παιδια, εχουν παρει οι γονεις μου αυτη την tv.

ΞΕρει κανεις

Α) Πως ξεκλειδωνει το USB
B) Που μπορω να βρω το τελευταιο firmware της τηλεορασης?

Γενικα, δυσκολα βρισκω πραγματα για αυτη την tv.

Thanks!

εγώ δοκίμασα αρκετά apps από το μενού content library ,!!!
1) το pvr γράφει εικόνα άλλα δεν έχω ήχο !
2) δοκίμασα το audio switcher ! ,μια χαρά ,για να αλλάξεις ήχο πχ ελληνικά-αγγλικά και το αντίστροφο πατάς μια φορά το κοκινο κουμπί του teletext
3) κίτρινοι υπότιτλοι ! δουλεύει αλλά δεν έχεις κάποια επιλογή για να τους επαναφερεις σε λευκό ,καθώς επίσης δεν λειτουργεί το μέγεθος της γραμματοσειράς
4)δοκίμασα το dts module μέσα από content library αλλά μου έκανε restart η τηλεόραση ,πάντως δεν έπαθε κάτι ,απλά δεν ξέρω αν ήταν ο σωστός τρόπος να τρέξει το dts ! το θέμα είναι ότι δεν δούλεψε !!
αυτό που θα ήθελα να τρέξω από το content library είναι το arfix (aspect ratio) κάνει προσαρμογή για να βλέπεις full screen

Κι εγω επανεφερα το λογισμικο απο το 3000.2 στο 2005 και εβαλα το DTS module αλλα μου κανει τα ιδια που σου εκανε και σενα δηλαδη restart οταν to τρεχεις και μετα τιποτα! δε δουλευει η εφαρμογη. Το απεγκατεστησα.
Η Tv ειναι η 46b750.

πρέπει να το αντιγραψεις στην μνήμη της συσκευής ,εμένα τρέχει κανονικά !!

Το αντεγραψα και το ετρεξα 3 φορες με τα ιδια αποτελεσματα.
Restart και τις 3 φορες χωρις να ξεκλειδωσει το DTS (μη υποστηριζομενο codec ηχου).

re paides...

eixa to 3001 nomizw kai to gyrisa sto 3000...

otan paw na na kanw copy apo to usb sto memory kapoia efarmogi
mou vgazei to minima gia tin kosikopoihsh udn kai den me afinei.
otan paw na to treksw apo to usb leei mh diathesimo.
Ti prepei na kanw?

Pantos otan piga na gyrisw se version 2005 leei oti den vriskei firmwre sto usb

Many thanks

re paides...

eixa to 3001 nomizw kai to gyrisa sto 3000...

otan paw na na kanw copy apo to usb sto memory kapoia efarmogi
mou vgazei to minima gia tin kosikopoihsh udn kai den me afinei.
otan paw na to treksw apo to usb leei mh diathesimo.
Ti prepei na kanw?

Pantos otan piga na gyrisw se version 2005 leei oti den vriskei firmwre sto usb

Many thanks

Ακριβώς όμως στην ίδια θέση.....!!!!
Διαβάζοντας στο samygo μαλλον την πατήσαμε.
Για να παμε σε παλιότερο θέλει χειροκίνητο install μέσω telnet και ενα καρο διαδηκασίες.
ΔΕΝ το αγγίζω!

Αν κάποιος ξέρει κατι ας βοηθήσει!!!!
10 σεζον φιλαρακια σε 4:3 θα αφίσουν ίχνος στο πανελ :smash:

Είδα και εγω την διαδικασια μεσω telnet
Νομιζω οτι μπορω να το κάνω, αλλά σιγουρα δεν υπάρχει άλλος τρόπος;
Απο την άλλη φοβαμαι μην κλάσει η τηλεόραση...

Καλα και τα άλλα τα ζώα της samsung γιατι την κλειδώνουν;

Για να αγοράσουμε όλοι WDTV και να μην ξααασχοληθούμε με την Samsung...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εδώ και ένα χρόνο κάνω όνειρα για DTS διαβάζω τα άπειρα περί firmware ... κουράστηκα.
Από κάτι περισσεύματα που είχα λοιπόν και με 250 ευρώ έφτιαξα ένα HTPC όπου και σε συνδυασμό με το home theater πλέον σταμάτησα τα όνειρα και τα πειράματα.

το θέμα είναι να το κάνεις χωρίς κόστος ,και αυτή είναι όλη η ουσία του πράγματος ,η χαρά της επιτυχίας !!!!!

Την διαδικασια της επαναφορας θα την κανω.
Λιγο που διαβασα δεν ειναι και πολυ δύσκολή.

Σκεφτομαι να παρω dreambox 800 και θα είναι αμαρτια να μην μπορω να απολαυσω τα HD καναλακια στην TV αμα την κάνω και πεθάνει.

Στη περιπτωση αυτη με καλύπτει η εγγύηση;

Καλησπέρα , δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για την ερώτηση αλλα θέλω να ρωτήσω αν αυτή η βάση http://www.electroland.gr/sih/vasei...lcd-709-vasi-tileorasis-orofis-lcd-plasma.htm κάνει για την τηλεόραση η αν ξέρει κανείς κάποια αλλή αντίστοιχη, δέν ξέρω τι vesa έχει. ευχαριστώ.

Το αντεγραψα και το ετρεξα 3 φορες με τα ιδια αποτελεσματα.
Restart και τις 3 φορες χωρις να ξεκλειδωσει το DTS (μη υποστηριζομενο codec ηχου).

Τα ιδια και εδω. Mε ψοφησε στο Restart-αποτελεσμα μηδεν. (με το 2004 FW.)