Samsung B650 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Μην λέτε ιστορίες.... βάλε το νέο firm.. έχει αναβάθμιση σε y...ο!!!

Έχεις περάσει το νέο firmware; Τι διαφορές είδες; Τι διόρθωσε και τι χάλασε;

BTW, τι σημαίνει "γ...ο";

Ελπίζω να μην είναι το επιφώνημα (γ@..το) που θα ξεφωνίζουμε μετά το update. :-)

Απάντηση: Re: Samsung Σειρά B650 LCD

Χθές παρέλαβα το Wireless Lan Adapter (WIS09ABGN-G). Εύκολη και πρακτική λύση για ασύρματη δικτύωση. Υποστηρίζει ΙΕΕΕ 802.11 a/b/g/n (2.4/5 GHz)

Για τον φίλο που είχε ενδοιασμούς σχετικά με το μήκος, πράγματι εξέχει μερικά χιλ. από το πλαίσιο της οθόνης αν το καρφώσεις κάθετα. Η συσκευασία όμως περιέχει και έναν πρακτικό γωνιακό αντάπτορα με τον οποίο μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ως προς το επίπεδο της οθόνης. Στην περίπτωση αυτή, δεν φαίνεται ούτε εξέχει από το πλαίσιο της οθόνης.

Το ίδιο stick μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε BR της Samsung.

Προσοχή: Είναι συμβατό μόνο με νέες συσκευές (2009)

απο που το αγορασες;; και ποσο.

Το νεο firmware εχει αρκετες αλλαγες στο menu...αλλαξε η μπαρα της εντασης της φωνης,,,καλυτερη αποδοση των 100hz(μπορει και να ειναι ιδεα μου)

Φίλοι dikemon και ktlk,

το νέο firmware είναι το T-CHL7DEUC-2001.0 που υπάρχει στην ελληνική σελίδα της Samsung; Είναι αλήθεια πως καταργεί το youtube;

Φίλοι dikemon και ktlk,

το νέο firmware είναι το T-CHL7DEUC-2001.0 που υπάρχει στην ελληνική σελίδα της Samsung; Είναι αλήθεια πως καταργεί το youtube;
ναι και έχει yahoo και άλλα widgets...έρχονται και καινούργια...

μπορεί κάποιος που έβαλε το firmware να επιβεβαιώσει ότι το DLNA λειτουργεί?
Σε εμένα δεν παίζει κανένα video (unsupported format file) αλλά για server λόγο OsX έχω το Rivet και όχι το PcMediaManager της Samsung

λυστε μου μια απορια που βλεπω οτι εχουν πολλοι απο εδω και κατα καιρους ρωτανε για το νεο firmware....

η samsung επισημα λεει οτι το μονο που αλλαζει ειναι η μπαρα στην φωνη και κατι ρυθμισεις στο other countries σχετικα με την ψηφιακη τηλεοραση

αλλοι απο εδω λενε να μην περασουμε το νεο firmware αν δεν εχουμε προβλημα με την τηλεοραση...

τι ειναι το καλυτερο λοιπον;;;;;;
τελικα ποια απο τα widgets εχουμε με το νεο λογισμικο;
αν δεν μας αρεσει για καποιους λογους μπορουμε να επιστρεψουμε στο παλιοτερο λογισμικο

ευχαριστω εκ των προτερων:a0210:

λυστε μου μια απορια που βλεπω οτι εχουν πολλοι απο εδω και κατα καιρους ρωτανε για το νεο firmware....

η samsung επισημα λεει οτι το μονο που αλλαζει ειναι η μπαρα στην φωνη και κατι ρυθμισεις στο other countries σχετικα με την ψηφιακη τηλεοραση

αλλοι απο εδω λενε να μην περασουμε το νεο firmware αν δεν εχουμε προβλημα με την τηλεοραση...

τι ειναι το καλυτερο λοιπον;;;;;;
τελικα ποια απο τα widgets εχουμε με το νεο λογισμικο;
αν δεν μας αρεσει για καποιους λογους μπορουμε να επιστρεψουμε στο παλιοτερο λογισμικο

ευχαριστω εκ των προτερων:a0210:

Φίλε strikal, ακριβώς αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μερικοί από εμάς προτείνουμε να μην βάζεις το firmware εάν είσαι ικανοποιημένος με την απόδοση της τηλεόρασής σου. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜH ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ FIRMWARE...
Υπάρχουν προβλέψεις (π.χ. "θα φτιάχνει το τάδε"), υπάρχουν υπόνοιες (π.χ. "σιγά μη φτιάχνει τίποτα"), υπάρχουν μαντεψιές (π.χ. "νομίζω ότι βελτιώθηκε αυτό το κομμάτι- αλλά δεν είμαι σίγουρος...") υπάρχουν βέβαια και εμπειρίες (π.χ. "έφτιαξε η μπάρα" ή "χάθηκε το youtube").

Επίσημη λίστα βελτιώσεων / αναβαθμίσεων δεν έχω δει πάντως...

και η LG θυμάμαι είχε βγάλει καμιά 20 firmware upgrades για να φτιάξει τα 100Hz...

Ωραια ολα τα παραπάνω που λεμε εδω...
Αλλα αντι να κανουνε κατι ποιο πρακτικο οπως να φτιαξουν τα mkv
να υποστιριζει DTS ή ακομα και την υποστιριξη νέων format...
καθονται και ασχολουνται με το μενού; Τι να πω και εγω...

Εγω λεω να αρχισω να στελνω mail στη samsung μπας και γινει τίποτα.

Ωραια ολα τα παραπάνω που λεμε εδω...
Αλλα αντι να κανουνε κατι ποιο πρακτικο οπως να φτιαξουν τα mkv
να υποστιριζει DTS ή ακομα και την υποστιριξη νέων format...
καθονται και ασχολουνται με το μενού; Τι να πω και εγω...

Εγω λεω να αρχισω να στελνω mail στη samsung μπας και γινει τίποτα.
dts downmix μην περιμενεις ..............-bye-

Πάντως με αυτό το DTS μας κάνουν πλάκα νομίζω...
Στην εποχή του DVD, όλοι οι δίσκοι είχαν DD, και όλες οι συσκευές (ακόμα και αρκετές τηλεοράσεις) το αποκωδικοποιούσαν.
Σήμερα, γιατί έχουν σχεδόν όλα τα bluray DTS; Και ενώ έχουν σχεδόν τα πάντα DTS, γιατί δεν το ενσωματώνουν στις συσκευές να τελειώνουμε;

Υπαρχουν αρκετα features προς διορθωση.
Πχ πολυ καλο θα ηταν να δουλευει το fast forward στην αναπαραγωγη ταινιας μεσω DLNA. Και δεν βλεπω τον λογο να μην δουλευει (το FFW) δλδ.

Αλλοιως ειναι λιγο-πολυ αχρηστο το DLNA, την στιγμη μαλιστα που ο player της TV σε συνδιασμο με DLNA η USB φλασακι η εξ. σκληρο ειναι ο μονος τροπος για να παρεις κορυφαια ομαλη εικονα απο αρχειο AVI.
(Με τα δυο μου DVD player (sony και Samsung) δεν εγινε εφικτο να δω εικονα χωρις σπασιματα και κοληματα στα AVI.)

Επισης στην θεαση αναλογικων καναλιων και στην επιλογη εικονας zoom, ακομα και αν εχεις ρυθμισει την θεση και το μεγεθος της εικονας, εαν αλλαξεις πηγη και μετα ξαναεπιστρεψεις στα αναλογικα καναλια, οι ρυθμισεις της εικονας γινονται reset σε φουλ zoom.

Υπαρχουν αρκετα features προς διορθωση.
Πχ πολυ καλο θα ηταν να δουλευει το fast forward στην αναπαραγωγη ταινιας μεσω DLNA. Και δεν βλεπω τον λογο να μην δουλευει (το FFW) δλδ..
Aυτό στην 750 λειτουργεί κανονικά το είδα με τα μάτια μου...
Για ήχο DTS αγοράστε την Soudbar BD8200 μιας και η TV δεν έχει καλό ήχο!! Τα πνευματικά δικαιώματα κοστίζουν ακόμη για ήχο DTS,

Aυτό στην 750 λειτουργεί κανονικά το είδα με τα μάτια μου...
Για ήχο DTS αγοράστε την Soudbar BD8200 μιας και η TV δεν έχει καλό ήχο!! Τα πνευματικά δικαιώματα κοστίζουν ακόμη για ήχο DTS,

Στα manual και των δυο μοντελων αναγραφεται οτι δεν λειτουργει το FFW-REW στο DLNA. Σε καποια λιγα συγκεκριμενα αρχεια ομως ( mkv και avi), αγνωστο γιατι, λειτουργει κανονικοτατα, και στην 650, (το δοκιμασα), και προφανως απο οτι ειδες και στην 750.

Γι αυτο λεω οτι πρεπει να ειναι σχετικα ευκολο να διορθωθει μεσω firmware, αν και η μπουγαδα καθαριζει σχετικα ευκολα και πρακτικα, με ενα εξωτερικο σκληρο.

Για τον ηχο θα ελεγα οτι δεν ειναι και ασχημος. Τουλαχιστον αισθητα καλυτερος απο Sony. Ενταξει. Ολο και θα υπαρχει και κανενας ενισχυτης, κανενα ηχειακι..........-bye-

εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να ζητάς κάτι (π.χ. DTS) που από την αρχή σου λέει η εταιρεία ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υποστηρίζει...

και το να ενσωματώσουν ένα web browser μου ακούγεται εύκολο και απολύτως χρηστικό... αλλά δεν το υποστηρίζει η B650...

Τι δεν υποστιριζει ακριβως φιλε brazilakos;
Δηλαδη δεν κατάλαβα το codec για format AC3 γιατι το βάλανε;
Το DTS το ντρεπονται; Και στο φιναλε δεν ζηταω να παιξει το DTS
οπως μια κονσολα blu-ray, αλλα απλα να βαλουνε το codec ωστε
να μπορουμε να το βλεπουμε και να μην χρειαζεται η διαδικασιας
διαμορφωσης σε AC3 του mkv.

Κοίτα έτσι όπως τα λες, μπορεί και να το ντρέπονται το DTS που να ξέρω...
μπορεί να μη θέλανε να το βάλουνε γιατί θα έπρεπε να πληρώσουν δικαιώματα κάπου... μπορεί να βάλανε το youtube και όχι π.χ. το facebook γιατί ντρεπόντουσαν το facebook...

Επίσης βάλανε widgets και RSS και όχι Messenger επειδή δεν τους άφηνε ίσως η μαμά τους να κάνουν όλη την ώρα chat...

Το κυριότερο όμως είναι ότι το γράψανε το ρημάδι στις τεχνικές προδιαγραφές της τηλεόρασης ότι δεν το υποστηρίζει, και αφήσανε σε σένα και σε μένα την επιλογή αν θα αγοράσουμε την τηλεόραση ή θα ψάξουμε να βρούμε ένα άλλο μοντέλο που να το υποστηρίζει το DTS.

φιλικά πάντα...

lx911, υπάρχουν τα mediaboxes, τα htpc και τα bd-players γι αυτή τη δουλειά.